تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 803 از 1746 اولاول ... 3037037537937998008018028038048058068078138539031303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,021 به 8,030 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه ali_parlous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

Bronze IV بوده دیگه جای تعجب نداره اما افرین
    می دونی چرا با 300 تا win هنوز تو Bronze ام؟ همیشه به خاطر یه تیم نوب یا afk یا troll ، هر بازی هم که می برم خودم با دست های خودم می برم.
    هر کی تو bronze نوب نیست که. این رو بعدا خواهی فهمید.

2. 4 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

می دونی چرا با 300 تا win هنوز تو Bronze ام؟ همیشه به خاطر یه تیم نوب یا afk یا troll ، هر بازی هم که می برم خودم با دست های خودم می برم.
    نه آخه خودش ماشالا diamond هست

4. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

دیروز یه بازی رو 4 به 6 بردیم (البته نرمال)،
    یه نفر تو تیمون بود هیرویی که میخواست یه نفر دیگه پیک کرد، اینم نامردی نکرد گفت لیو نمیدم میخام ترول کنم، تراندل رو برداشت و 0/27/0 فید کرد حریف رو،
    ولی آخرش بردیم

6. این کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xSoushiantx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بديهيه
    توى برنز وابستگى تيمى وجود نداره، بهتره يه چمپيون خوب كه Snowballer هستش رو بردارى و تنهايى كرى كنى

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

بديهيه
    توى برنز وابستگى تيمى وجود نداره، بهتره يه چمپيون خوب كه Snowballer هستش رو بردارى و تنهايى كرى كنى
    اصلا ربطی یه برنز یا چیزه دیگه نداره مهم رفلکس و مغزه بازیه من یه رفیق ایرانی دارم از سیسون 1 داره بازی میکنه الان هم برنزه اصلا رنک نمیره اما به جرات میگم از همه چمیون شیپا بازیش بهتره 3بار اکانت بالای 2000تا وین فروخته مهم تجربه هست نه این که هرکی پلات شد بگیم عجب پرو هست

9. 5 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

adc و jungle
    AFK ولی 3 به پنج یه ranked رو بردن خیلی حرفه

نکته اینجاست یه نفرم از دشمن بهم honor نداده
    واقعا لیاقتش رو نداشتم؟
    سوزشون اومده دیگه حرصشون گرفت Honor ندادن

11. 3 کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

می دونی کیا خر شانسن؟ اون هایی که با 10 تا وین رفتم 'gold چون بعد 10 تا division شما مشخص میشه، من خودم یه رفیق دارم لول 60 بود یعنی تازه 30 شد . یه 10 دست بازی کرد 9 تا وین گرفت رفت گلد با 60 win normal و 10 تا ranked.
    تازه الان هم دیگه بازی نمی کنه. بعد این آقایون با دوزار شانس رفتم گلد و سیلور نمی دونن یه مشت آدم بدشانس مثل من تو برونز گیر کردن و نمی تونن بیان بالا.
    همین دیروز LP 97 بود که برم برای Bronze 3 سه دست رفتم هر دست 1 afk داشتیم، 2 دستم 1 troll که میرفت از قصد میمرد. الان LP شده 10 دوباره. خدا شانس بده داداش به شما گلد ها و سیلور ها.
    فقط صداتون در نیاد که دلم خیلی پره از شانس شما که با یاری خدا تخمی تخمی رفتین گلد و سیلور و دری وری هم میگین.

هر کسی خواست state منو چک کنه ID منو داره میانگین kill 9.4/dead 6/assist 7.9

من تا حالا 50 تا از این دیاموند ها رو چک کردم خیلی خوب بودن 5/5/5 بودن پس لطفا آقایون دیاموند، پلات، گلد و سیلور هر موقع تونستی به state من برسی و تو تیم خودت مهم ترین فرد باشی (حتی وقتی ساپورتی) بیا اینجا با هم صحبت کنیم.

واقعا این ریوت رید با این leauge system سیزن 3 واقعا رید
    هر آدم دوزاری با 10 تا وین اول Ranked رفت گلد ما اینجا موندیم.

13. 3 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظر من اساسا همه ی Challengerها یه روزی Bronze بودن

اصلا ربطی یه برنز یا چیزه دیگه نداره مهم رفلکس و مغزه بازیه من یه رفیق ایرانی دارم از سیسون 1 داره بازی میکنه الان هم برنزه اصلا رنک نمیره اما به جرات میگم از همه چمیون شیپا بازیش بهتره 3بار اکانت بالای 2000تا وین فروخته مهم تجربه هست نه این که هرکی پلات شد بگیم عجب پرو هست
    خودمو کشتم تا فهمیدم منظورت از سیسون همون Season بوده!
    در ضمن از همه چمپیون شیپا(!!!) بازیش بهتره؟!!
    با عرض ارادت و شرمندگی

می دونی کیا خر شانسن؟ اون هایی که با 10 تا وین رفتم 'gold چون بعد 10 تا division شما مشخص میشه، من خودم یه رفیق دارم لول 60 بود یعنی تازه 30 شد . یه 10 دست بازی کرد 9 تا وین گرفت رفت گلد با 60 win normal و 10 تا ranked.
    تازه الان هم دیگه بازی نمی کنه. بعد این آقایون با دوزار شانس رفتم گلد و سیلور نمی دونن یه مشت آدم بدشانس مثل من تو برونز گیر کردن و نمی تونن بیان بالا.
    همین دیروز LP 97 بود که برم برای Bronze 3 سه دست رفتم هر دست 1 afk داشتیم، 2 دستم 1 troll که میرفت از قصد میمرد. الان LP شده 10 دوباره. خدا شانس بده داداش به شما گلد ها و سیلور ها.
    فقط صداتون در نیاد که دلم خیلی پره از شانس شما که با یاری خدا تخمی تخمی رفتین گلد و سیلور و دری وری هم میگین.

هر کسی خواست state منو چک کنه ID منو داره میانگین kill 9.4/dead 6/assist 7.9

من تا حالا 50 تا از این دیاموند ها رو چک کردم خیلی خوب بودن 5/5/5 بودن پس لطفا آقایون دیاموند، پلات، گلد و سیلور هر موقع تونستی به state من برسی و تو تیم خودت مهم ترین فرد باشی (حتی وقتی ساپورتی) بیا اینجا با هم صحبت کنیم.

واقعا این ریوت رید با این leauge system سیزن 3 واقعا رید
    هر آدم دوزاری با 10 تا وین اول Ranked رفت گلد ما اینجا موندیم.
    اینقدر حرص نخور اگه تو EU Nordic هستی وقتی نتم خوب شد بیا با من رنک برو 100% تضمینی WIN هستش.
    Last edited by mey123; 27-08-2013 at 11:02.

15. 5 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

نه بابا فایده نداره با رفیقامون میریم هر دست 1 afk داریم یا حتی 2 تا، من بازی داشتم adc 32/8/22 باختم به خاطر 3 به 5 بودن تازه با رفیقم هم بودم. 2 تا afk داشتیم.
    موقعی که دکمه play رو میزنم خیلی طول میکشه تابلو riot داره دنباله نوب ها و afk ها می گرده بده به من

راستی تا حالا 4 تا troll دیدین با هم؟ من تو برونز زیاد دیدم برای همین می گم واقعا من رو درک نمی کنید.
    56 به 23 اینا جلو بودیم کل کل کردن با هم 2 به 2 premade بودن. بعد 4 نفری بازی برده ranked رو ترول کردن همه آیتم ها رو فروختن و Surrender دادن

آره داداش پیشنهاد می کنم اصلا با من نیا مثل نوب ربا میمونم (آهنربا)

شما اون riot رو به من نشان بده، من من به خودا گلبم گرفت، هر موقع که می خوای ببری هیچ چیزی نیست
    Last edited by ali_parlous; 27-08-2013 at 11:20.

17. 4 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

نه بابا فایده نداره با رفیقامون میریم هر دست 1 afk داریم یا حتی 2 تا، من بازی داشتم adc 32/8/22 باختم به خاطر 3 به 5 بودن تازه با رفیقم هم بودم. 2 تا afk داشتیم.
    موقعی که دکمه play رو میزنم خیلی طول میکشه تابلو riot داره دنباله نوب ها و afk ها می گرده بده به من

راستی تا حالا 4 تا troll دیدین با هم؟ من تو برونز زیاد دیدم برای همین می گم واقعا من رو درک نمی کنید.
    56 به 23 اینا جلو بودیم کل کل کردن با هم 2 به 2 premade بودن. بعد 4 نفری بازی برده ranked رو ترول کردن همه آیتم ها رو فروختن و Surrender دادن

آره داداش پیشنهاد می کنم اصلا با من نیا مثل نوب ربا میمونم (آهنربا)

شما اون riot رو به من نشان بده، من من به خودا گلبم گرفت، هر موقع که می خوای ببری هیچ چیزی نیست
    من خودمم برنز3 هستم توبه کردم دیگه رنک نمیرم یبارم داشتم میسوختم سره ترول یارو اگه دمه دستم بود 500باز موس رو میکردم تو...

19. 3 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •