تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 803 از 2199 اولاول ... 30370375379379980080180280380480580680781385390313031803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,021 به 8,030 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان منم مبین نت دارم ازشم راضیم!راستش من یه مشکل داشتم اونم اینکه وا3 پرداخت هزینه اشتراک به غیر از بانک ملتو پرداخت اینترنتی راه دیگه ای وجود نداره؟؟؟تو سایتش قسمت پشتیبانی یه راه زده پرداخت به وسیله کارت افزایش اعتبار بعد تو راهنمایی این راه نوشته شده که با خرید کارت شارز و رفتن به قسمت Ecare و قسمت recharge by voucher card و وارد کردن رمز کارت شارز میشه مودمو شارز کرد والا من هم با ایرانسل امتحان کردم و هم با همراه اول نشد که نشد اگه کسی از دوستان در این باره اطلاعاتی دارند ممنون میشم در اختیارم بذارند به خود ایمیل سایت هم هرچقدر ایمیل زدم جوابمو ندادن لطفا شما راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

البته جسارت نکردم ولی ما با همه سطح اطلاعات طرفیم باید بدونیم چجور بگیم که همه بفهمند
    نه دمو یک اکانت هست که توی خود شرکت مبین تعریف شده و 512 هم هست.
    اون آقا پشتیبان شاید در جریان نبودند.

درسته علمی اون یعنی 512 Kilobit/sec سرعت 64 KiloByte/sec رو میده ولی در واقع منظور از سیستم 1 به 8 و 1 به 4 شون همین هست که جور دیگه بیان می کنند. در واقع یعنی شما حداقل 512 Kbit/sec دارید و حداکثر 1 Mbit/sec - این مفهموم 1 به 4 شون هست.

نمونشم من الان محل کار 128 گذاشتم که حداقل 16 حداکثر 32 سرعت میده(عملا 23-24)

خوب شما بگو بیاد نصب کنه همون موقع بگو بره قدرت سیگنالش رو جاهای مختلف خونه نشونت بده
    بالای 60 باشه شرایط خوب خواهد بود.
    Last edited by FerineFast; 31-05-2012 at 22:29.

3. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

سلام دوستان منم مبین نت دارم ازشم راضیم!راستش من یه مشکل داشتم اونم اینکه وا3 پرداخت هزینه اشتراک به غیر از بانک ملتو پرداخت اینترنتی راه دیگه ای وجود نداره؟؟؟تو سایتش قسمت پشتیبانی یه راه زده پرداخت به وسیله کارت افزایش اعتبار بعد تو راهنمایی این راه نوشته شده که با خرید کارت شارز و رفتن به قسمت Ecare و قسمت recharge by voucher card و وارد کردن رمز کارت شارز میشه مودمو شارز کرد والا من هم با ایرانسل امتحان کردم و هم با همراه اول نشد که نشد اگه کسی از دوستان در این باره اطلاعاتی دارند ممنون میشم در اختیارم بذارند به خود ایمیل سایت هم هرچقدر ایمیل زدم جوابمو ندادن لطفا شما راهنمایی کنید
    سیستم مدیریت اکانت مبین خریداری شده از یکی از شرکت های چینی هست(فکر میکنم، طبق فرم های قراردادشون و ...) و اون بخش پشتیبانی هم ترجمه ای هست.
    اما این سیستم یه امکانی که داره صدور کارت هست که باید توسط شرکت انجام بشه و بعد حالا یا هدیه بدن یا بفروشند. اما مطمئنا کارت شارژ موبایل نیست چون که طبق توضیح زیر کد امنیتی داره!
    فعلا فکر نکنم استفاده زیادی ازش بکنن شاید در آینده.
    البته اینکه با کارت شارژ بخوان تطبیق بدن نیازمند قرارداد بین شرکت و همراه اول هست.

به نظرم شما از بخش پرداخت اینترنتی (که خیلی هم ضعیفه و دستی) می تونید پرداخت اینترنتی کنید که ساده تر از بقیه روش هاست.

4. پرداخت از طریق کارت افزایش اعتبار
    • 1. تهیه کارت شارژ
    • 2. ورود به صفحه مشترکین
    • 3. وارد نمودن اطلاعات امنیتی (URI – Pass -کد امنیتی)
    • 4. ورود به قسمت Maintain Business info / Recharge by voucher card
    • 5. وارد نمودن رمز کارت شارژ و کد امنیتی
    • 6. انتخاب گزینه Submit

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

دوستان منظور از آی پی استاتیک چیه و چه کاربردی داره و بودن و نبودنش چه سودی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی در حالت معمول (با احتساب نزدیکی bts) گین این مدل با مدل داخلی تا چه اندازه تفاوت میکنه؟ از این سرویس ۱ مگ چقدر میشه پهنای باند دریافت کرد؟
    چون من هم به فکر همین حرف شما بودم که احتمالا قدرت دریافت مودم usb کم هست که اومدن با دادن پهنای باند ۱ مگ حداقل یه سرعت متوسط به یوزر بدن!
    گین آنتن یو اس بیdBi 0 ، داخلی 6 dBi با آنتن بدون جهت، بیرونیdBi 15 با آنتن جهت دار.
    ضمنا سرعت یا پهنای باند ربطی به کیفیت سیگنال نداره مگر وقتی که سیگنالت خیلی خراب باشه که در اون حالت هم بیشتر مشکل قطعی پیش میاد تا سرعت. سرعت بیشتر به ترافیک سایت و منطقه مربوط میشه.
    از سرویس 1 مگ میشه حد اکثر 1 مگا بیت یا 128 کیلو بایت سرعت کشید.
    من یو اس بی گرفتم و راضییم. یه کابل افزایش یو اس بی هم گرفتم که وقتی جاهای با سیگنال ضعیف میرم وصلش میکنم و مودمو میزارم دم پنجره.
    Last edited by MaysamMaysam; 31-05-2012 at 23:29.

7. این کاربر از MaysamMaysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان منظور از آی پی استاتیک چیه و چه کاربردی داره و بودن و نبودنش چه سودی داره؟
    یعنی آی پی شما با خاموش و روشن کردن مودم عوض نمیشه و و به صورت اختصاصی به شما تعلق داره.
    فایدشم اینه که میشه یه سری سرویس تحت اینترنت مثلا وب سرور اجرا کنی روی آی پی ونگران عوض شدنش هم نباشی.

9. 2 کاربر از MaysamMaysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

BSID چی هست؟ مکان دقیقن یک کوچه بالای سوم
    احتمال نصب انتن جدید هم هست؟ یا بیخیال شم کلن
    باید بری داخل کنسول مودمت(192.168.1.1) و از از قسمت wimax status عدد جلوی BSID که شماره سایت سرویس دهنده هست رو بخونی.
    ضمنا اونجا حتما سایت میاد بالا به تعداد زیاد. البته حداقل سه ماه باید صبر کنی.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

سلام دوستان
    این سرویس محدود 1 مگ و 512 با چند کیلو بایت دانلود می کنند ؟! امیدی بهش هست ؟! شبی چقدر میشه دانلود کرد ؟
    دمتون گرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    این سرویس محدود 1 مگ و 512 با چند کیلو بایت دانلود می کنند ؟! امیدی بهش هست ؟! شبی چقدر میشه دانلود کرد ؟
    دمتون گرم.
    بستگی به منطقتون داره. 1 مگ حداکثر 128 کیلو بایت و 512 حد اکثر 64 کیلو بایت.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

سلام دوستان من وامکس رو گرفتم اما نیومدن واسم نصب کنم و خودم رفتم مودم رو تحویل گرفتم.

بعد یک برگه به من دادند که گفتن این راهنمای نصبشه من این چیز هایی رو که گفته بودند پیدا نکردم ، میشه شما بگید اینا رو از کجا پیدا کنم؟

گفته این ای پی رو درون ایننترنت اکسپلور بزنید 192.168.1.1
    Basic
    W lan
    Enable
    Ssid اسم شخص
    key پسورد 8 رقمی
    Apply
    مودمتون از قبل روش بخش Wimax تنظیم شده
    اما این تنظیمات برای Wifi شما هست

خیلی ساده همین مراحل رو برید و با فعال کردن تعیین اسم کانکشن وایرلس (SSID) و رمزش KEY ازش استفاده کنید.
    الان هم اگه با LAN وصل شید اینترنت داره و مشکلی هم نداره

14. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •