تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 803 از 1024 اولاول ... 303703753793799800801802803804805806807813853903 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,021 به 8,030 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه BossX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اوین!

پيش فرض

من شنيدم كانون تابستون فقط سوم و پيش هست پس دوم رو شما چطور ميخوني؟
    در ضمن تا آخر تيرماه استراحته برنامش.به نظرتون زياد نيست!؟
    دوست من مگه عنوان تاپیک رو نخوندی؟
    نوشته برای کنکور 89
    ولی شما داری بحث کنکور 90 رو میکنی ، اگه بری تو همین انجمن یه 3-4 تا تاپیک در همین زمینه پیدا میکنی سوالاتت رو باید اونجا بپرسی نه اینجا!

حالا منم تجربه خودم رو بهت میگم:
    1-سعی کن رو اونهایی که واقعا ضعف داری خیلی کار کنی اونایی رو هم که قوی هستی اگه نخوندی زیاد نگران نشو!
    2-حتما اول اونایی رو بخون که تو پیش نیست اگه وقت داشتی به اشتراکات بپرداز
    من خودم پارسال این موقع این حرف رو می شنیدم میگفتم نه خیر باید همه رو بخونم مشترک و غیر مشترک نداره!
    ولی نشد!!
    3-کنکور آزمایشی هم شرکت کنی بد نیست فقط حواست به برنامه هاش باشه
    من خودم پارسال توپ انگیزه بودم خیلی مشتاق بودم درس بخونم ولی برنامه افتضاح گزینه دو خیلی کارم رو خراب کرد
    البته تو یه ماه آخر تونستم خودم رو جمع کنم و بدون برنامه اون خیلی بهتر خوندم ولی خیلی وقتم رو گرفت
    4-عربی رو حتما بخون و بالای 70 برسونش
    5-اصلا جو گیر نشو باید اصولی و با برنامه حرکت کنی نه آبگوشتی

2. 2 کاربر از BossX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من آزمون برم يا نرم دروس پايه را ان شاء الله تابستون تموم ميكنم فقط ميخوام ببينم آزمون هم ميتونه كمكي كنه؟
    من با گام اول گزینه2 تابستون رو خوندم. اما نه واسه آزمونا. گرچه توی آزمونا هم شرکت می کردم و خیلی انگیزه بود. جو رو واقعی تر می کرد. ولی کلا هدفم از شرکت تو گام اول این بود که یه نظمی به مطالعه م بده. وگرنه که خودم تازه سوم رو تموم کردم نمی تونم درست برنامه ریزی کنم. خلاصه که به نظرم حتما یه جا شرکت کن . نمی دونم کانون چطوره و آیا سنگینه یا نه. ولی گزینه2 رو می دونم سنگین نبود./ بعدش اینکه من کانون رو بیشتر از گزینه2 قبول دارم. تیم برنامه ریزیش خیلی کاربلده. اگه کانون رفتی خودت رو بسپر دستش. / روی دروس اختصاصی پایه هم بیشتر تمرکز کن که درگه مفهوم عمیقش رو بفهمی./

اینکه بگی می خوام تو تابستون خودم بخونم، دلیل واسه این نیس که موسسه ها نمی تونن کاری برات بکنن یا جلوت رو می گیرن. در واقع اساس کار همونه؛ که خودت بخونی. حالا با چه نظمی با چه ترتیبی با چه منابعی، این رو کانون و گزینه2 و بقیه موسسات کمک می کنن. ولی آخرش همونه که باید خودت بخونی. آزمون های تابستون هم خیلی مهم نیست. ولی کمک می کنه. استثنائاً گام اول گزینه2 خیلی خوبه.

این رو هم بگم که من شخصا با برنامه گزینه2 پیش نرفتم. اصلا. فقط حدود 30 روز وقت گذاشتم و جزواتش رو خوندم که وضعیتم رو از این رو به اون رو کرد. بعد آزموناش رو هم تحلیل کردم. یعنی الان هرچی از پایه بلدم به خاطر گزینه2 ست. ولی اگر با برنامه خودش می رفتم شاید اینطور نبود!!
    Last edited by fm992; 17-06-2010 at 08:33.

4. 2 کاربر از fm992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

من می گم اگر مثلا در گام اول شرکت کردی، سعی کن طبق برنامه به اون حدی که لازمه خودت رو برسونی تا آزمونا نتیجه بهتری بدن. حالا اگه وقت زیاد آوردی، بشین کتاب سوم رو هم بخون. یعنی همراه هم. ولی اگه وقت نیوردی که همینی که هست خوبه. ولی یکی از دوستان گفته بودن کتاب های دوم و سوم رو نمی شه تو یه تابستون خوند، چندان موافق نیستم. چرا که دوم و سوم، یه بار خوندی، و سوم که چند وقت بیشتر نیست تموم کردی، پس فقط لازمه به تسلط برسی. در ضمن فکر نکنید اینا رو که خوندین ( تو تابستون ) دیگه کارتون باهاش تموم شده و فقط تو طول دوره پیش می خواین فقط پیش رو بخونین. نه. یکم وقت هم زیاد می آد که دوباره دوم و سوم رو دوره می کنید تا خوب یادتون بمونه. کلا برنامه ریزی روزانه رو خودتون انجام بدین، بهتره. و فقط برای اینکه از بقیه عقب نیوفتین و مطمئن باشین که تا آخر تابستون پایه رو دوره کردین، بهتره خودتون رو با برنامه آزمونتون جلو ببرین. یه چیز دیگه مثلا اون دو هفته ای که تعطیلی دارین تو تابستون، من که ازش استفاده می کنم و برای تسلط بیشتر می خونم، حالا یکمش هم برای استراحت. ولی کلا برنامه وقت اضافه زیاد داره که می تونی برنامتو سنگین ترش کنی و باب میل خودت تغییرش بدی. همین.

6. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mr.Unco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    دبی -شیراز در حال رفت و آمد|نام:آنکو|سن:26 سال

پيش فرض

ببخشید اینجا تاپیک کنکور 89 هست نه 90 یه ماه صبر کنید تاپیک کنکور 90 هم زده میشه

دوست عزیزمون هم اشاره کردند تو این انجمن چند تا تاپیک دیگه برای شما هست پس مزاحم بحث های اینجا نشید لطفا

8. 2 کاربر از Mr.Unco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

ببخشید اینجا تاپیک کنکور 89 هست نه 90 یه ماه صبر کنید تاپیک کنکور 90 هم زده میشه

دوست عزیزمون هم اشاره کردند تو این انجمن چند تا تاپیک دیگه برای شما هست پس مزاحم بحث های اینجا نشید لطفا
    عزیزم یک کم مهمون نواز باش! مگه از ما چیزی کم می شه؟!

10. 2 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چشم ببخشيد فقط خواستم از تجارب شما ها استفاده كرده باشم ديگه مزاحمتون نميشم.

داره خودمونی میشه Ali-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها یکی اینو تخمین رتبه میزنه لطفا؟
    سراسری 87 داخل کشور منطقه یک ریاضی
    ادبیات:65
    عربی:65
    معارف:70
    زبان:42
    ریاضی:52
    فیزیک:52
    شیمی:52
    (اصلا راضی نیستم من زیر 1000 میخوام ترو خدا راهنماییم کنین)
    مرسی

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان سلام
    دیگر بس است دیگر درس نخوانید به جای خواندن درس تست زده و ضعف های خود را بر طرف نمایید .
    راستی این چند روز اخر خیلی سخته.
    نمی دونم چرا من زبانم انقدر ضعیفه . شما میدونید دلیلش چیه؟

بچه ها هرکی قبول بشه شیرینی رو نده دهنش ...........

راستی عدس فراموش نشه
    Last edited by steps; 17-06-2010 at 11:41.

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

امیدوارم تکراری نباشه !
    معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اعلام جزييات ميزان پاسخ‌گويي و تعداد سؤالات كنكور89، گفت: زمان پاسخ‌گويي و سطح دشواري سؤالات كنكور امسال نسبت به سال گذشته يكسان است. دكتر ابراهيم با اشاره به تفاوت‌هاي كنكور امسال نسبت به دوره‌ي گذشته، گفت: در كنكور 88 داوطلبان دو پاسخ‌نامه‌ي عمومي و تخصصي دريافت مي‌كردند كه امسال بر اساس تمهيدات انديشيده‌شده، فقط يك پاسخ‌نامه دريافت مي‌كنند.
    وي افزود: در كنكور سال گذشته گروه‌هاي آزمايشي علوم تجربي و علوم انساني دو دفترچه تخصصي دريافت مي‌كردند؛ ولي در آزمون امسال هر گروه آزمايشي فقط يك دفترچه تخصصي دريافت خواهدكرد. خدايي با بيان اين‌كه سؤالات آزمون عمومي واختصاصي براي كليه‌ي داوطلبان به‌صورت تستي چهارگزينه‌اي است، خاطرنشان كرد: سؤالات دقيقاً از كتب اعلام‌شده دوره‌ي دبيرستان و پيش‌دانشگاهي طراحي‌شده‌است. چيدمان سؤالات اين دوره از آزمون براساس طرح شخصي سازي نسبت به كنكور 88 متفاوت است.
    معاون سازمان سنجش با تأكيد بر اين‌كه مهلت پاسخ‌گويي به سؤالات همانند سال گذشته است، خاطرنشان كرد: چيدمان سؤالات اين دوره از آزمون براساس طرح شخصي‌سازي نسبت به دوره‌ي 88 متفاوت است. وي با بيان اين‌كه كليه داوطلبان بايد به سؤالات دفترچه‌ي شماره يك يعني دفترچه سؤالات عمومي پاسخ دهند، اظهاركرد: تعداد سؤالات دروس عمومي كنكور 89 شامل زبان و ادبيات فارسي، زبان عربي، فرهنگ و معارف اسلامي و زبان انگليسي هر كدام 25 سؤال است كه داوطلبان بايد در 75 دقيقه به آن‌هاپاسخ دهند.
    خدايي افزود: هم‌چنين داوطلبان گروه آزمايشي علوم رياضي و فني در دفترچه اختصاصي بايد به 55 سؤال رياضيات، 45 سؤال فيزيك و 35 سؤال شيمي در 175 دقيقه پاسخ دهند. وي ادامه داد: براي داوطلبان گروه آزمايشي علوم تجربي هم يك دفترچه اختصاصي درنظرگرفته‌شده‌است كه براساس آن بايد به 25 سؤال زمين‌شناسي در مدت زمان20 دقيقه پاسخ دهند و براي مدت پاسخ‌گويي به سؤالات دفترچه‌ي شماره‌ي 3 با 30 سؤال رياضي، 50 سؤال زيست‌شناسي،30 سؤال فيزيك و 35 سؤال شيمي، 155 دقيقه و براي 20 سؤال بهياري ويژه‌ي بهياران شاغل دارنده‌ي ديپلم بهياري 20 دقيقه درنظرگرفته‌شده‌است.
    معاون سازمان سنجش با اشاره به تعداد سؤالات در گروه آزمايشي علوم انساني، گفت: براي داوطلبان گروه آزمايشي علوم انساني هم يك دفترچه براي پاسخ‌گويي به 20 سؤال رياضي و 15 سؤال اقتصاد 35 دقيقه و براي پاسخ‌گويي به 30 سؤال زبان و ادبيات فارسي، 20 سؤال زبان عربي، 30 سؤال تاريخ و جغرافيا، 20 سؤال علوم اجتماعي، 25 سؤال فلسفه و منطق و 20 سؤال روانشناسي 130 دقيقه و 20 سؤال اصول و عقايد و فقه ويژه‌ي دارندگان مدرك پيش‌دانشگاهي علوم و معارف اسلامي نظام جديد 20 دقيقه درنظرگرفته‌شده‌است.
    به گفته وي، هم‌چنين در گروه آزمايشي هنر، براي پاسخ‌گويي به30 سؤال درك عمومي هنر،30 سؤال درك عمومي رياضي و فيزيك 65 دقيقه و براي 20 سؤال ترسيم فني، 20 سؤال خلاقيت تصويري و تجسمي، 20 سؤال خلاقيت نمايشي، 20 سؤال خلاقيت موسيقي و 20 سؤال خواص مواد 100 دقيقه درنظرگرفته‌شده‌است. خدايي تصريح كرد: داوطلبان مي‌تواند به 70 سؤال زبان تخصصي (انگليسي، فرانسه و آلماني) در 105 دقيقه پاسخ دهند. نحوه‌ي نمره‌دهي كنكور 89 هم‌چون كنكورسال‌هاي گذشته است. وي با بيان اين‌كه در تست‌هاي 4 گزينه‌اي براي هر پاسخ صحيح 3 نمره‌ي مثبت و براي پاسخ غلط به منظور خنثي‌كردن پاسخ‌هاي حدسي و يا تصادفي يك نمره منفي منظور مي‌شود، تصريح كرد: توصيه مي‌شود تا داوطلبان اگرپاسخ صحيح سؤالي را اصلاً نمي‌دانند به آن سؤال جواب ندهند، چراكه به سؤال‌هاي بدون جواب نمره منفي و مثبت تعلق نمي‌گيرد.
    خدايي افزود: اگر به سؤالي بيش از يك پاسخ داده‌شود همه پاسخ‌ها غلط محسوب مي‌شود و به آن يك نمره‌ي منفي تعلق مي‌گيرد. سطح دشواري سؤالات نسبت به سال گذشته يكسان است. وي با اشاره به يكسان‌بودن سطح دشواري سؤالات نسبت به سال گذشته، تصريح كرد: در اين دوره نيز همانند سال گذشته سؤالات مفهومي طراحي شده‌است.
    معاون سازمان سنجش با تأكيد بر ارتقاي مسائل امنيت و حفاظت آزمون خاطرنشان كرد: با استفاده از نكات سال‌هاي گذشته سيستم امنيت اين دوره نسبت به دوره‌هاي قبل ارتقاء يافته‌است.

15. 5 کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

در كنكور سال گذشته گروه‌هاي آزمايشي علوم تجربي و علوم انساني دو دفترچه تخصصي دريافت مي‌كردند؛ ولي در آزمون امسال هر گروه آزمايشي فقط يك دفترچه تخصصي دريافت خواهدكرد.
    براي داوطلبان گروه آزمايشي علوم تجربي هم يك دفترچه اختصاصي درنظرگرفته‌شده‌است كه براساس آن بايد به 25 سؤال زمين‌شناسي در مدت زمان20 دقيقه پاسخ دهند و براي مدت پاسخ‌گويي به سؤالات دفترچه‌ي شماره‌ي 3 با 30 سؤال رياضي، 50 سؤال زيست‌شناسي،30 سؤال فيزيك و 35 سؤال شيمي، 155 دقيقه و براي 20 سؤال بهياري ويژه‌ي بهياران شاغل دارنده‌ي ديپلم بهياري 20 دقيقه درنظرگرفته‌شده‌است.
    این دو تا تناقض ندارن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •