برادر اگه شما 1 مگ نا محدود بگیری دیگه فکر کنم کلا کرک و پر مخابرات و بکنی![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
برادر اگه شما 1 مگ نا محدود بگیری دیگه فکر کنم کلا کرک و پر مخابرات و بکنی![]()
تو چیکار میکنی با این شرکتها که 2جا سرویس میگیری؟.دی:
هنوز شرکت ایده آلمو پیدا نکردممن فیلم آنلاین و موزیک زیاد میبینمو میگوشم... همچنین با سرور سوسک پینگش خوب باشه.... تا حالا هر چی داشتم واقعا مزخرف بودن... همیار یه ذره از بقیه بهتر بوده ولی هنوز جای کار داره
نوین نت شانس بیارم چون مرکز ما خلوته خوب جواب بده
من معمولا قبل از اینکه کانکت شم جفت نتا رو یه تست میزنم ببینیم کدوم قویتره با اون کانکت میشم... معمولا از هر کدوه هم 3 ماه 6 گیگ میگیرم که مجموع بشه 3 ماه 12 گیگ... معمولا هم میخورم به دانلود میزارم سوییچ میکنم روو شرکت اون یکی که از سرعت وبگردیم کم نشه
![]()
نوین نت وصل شد.... سرعتش فعلا که خیلی خوبه... پیجا رو خیلی بهتر از همیار باز میکنه... پس همیار رو میزارم واسه دانلود روزانه و نوین واسه فیلمو و موزیک و وب گردیولی به نظرم اصلا نمیرزه کسی بیاد نوین نت.... چون تعرفه هاش خیلی به درد نخوره و شبانش اصلا ساعاتاش به درد نمیخوره...من چون شبانه رایگان همیارنت دارم میمونم وگرنه کسی که یه شرکت میخواد انتخاب کنه اصلا به درد نمیخوره مگه اینکه تعرفه هاشو درست کنه...
آمریکا
اروپا
سوسک
![]()
بچه های شیراز که پارس آنلاین استفاده میکنند . الان چند روزی میشه که واسه من سرعت دانلود پایین اومده و شبانه دیگه بیشتر از 700 مگابایت نمیتونم دانلود کنم.در صورتی که قبلا 3 گیگ بیشتر میگرفتم . آیا واسه شما هم اینطوری شده ؟؟؟
سرعت دانلود روزانه هم 100 شده که قبلا بالای 200 بود !
فکر نکنم غیر از خودت کسی اینجا پارس آفلاین داشته باشه ....
درود بر همشهریهای گلم
این عکسها رو ببینید کجا رو باید تنظیم کنم ذکر اینکه شرکت ارائه دهنده نتم شاتل هست و اگر اشتباه نکنم کد مخصوصش واسه وصل شدن همون VCIباید 35 باشد درسته؟؟؟البته vpi رو هم روی 8 گذاشتم و VCI:35 اما باز نتونستم به نت وصل بشم!!!!!!!!!!!
ما باد IP .192.168.1.1 وارد تنظیمات مودم شدیم اما نتونستم کانکس بشم مشکل در کجاست کجاها رو باید تنظیم کنم البته این قسمت وایرلسشم مانده فعلا اینو اوکی کنیم تا بعدش
Last edited by max_3d; 11-03-2013 at 14:01.
mtu روو 1492 بزار vpi و vci باید 0 و 35 باشه ... اگه درایور داری معمولا مودم وایرلس با سی دی بهتر میشه تنظیم کرد... حالا من تنظیمات مودم خودم واست میزارم... البته با سی دی هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب arashsard سپاس از شما
من همونطور که شما فرمودید mtu روو 1492 بزار vpi و vci باید 0 و 35 گذاشتم اما اگر vpi رو روی صفر بزارم ارور میده باید عددی به غیر از 0 بزارم حتما!!!!!!!!!
![]()
خیلی فوری امیدوارم جواب بگیرم خیلی گرفتارم استادان عاجزانه درخواست کمک دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)