شايد از زماني كه اكانت ها روز اول فعال ميشه دوره هاي جديد هم شروع ميشهنتیجه=کارشون حساب کتاب نداره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شايد از زماني كه اكانت ها روز اول فعال ميشه دوره هاي جديد هم شروع ميشهنتیجه=کارشون حساب کتاب نداره
ahriman جان شما چه منطقه از شيراز هستيد سرويس تون 512 شده ؟
quote]
اگه دوره بخواد زودتر شروع شه بايد روز قبل زودتر (قبل از عصر) زنگ بزنين تا 12 شب وصل شه، دير زنگ بزنيد كاركناي مالي ميرن ميمونه براي فرداش.
البته صفر شده يه نگا بنداز شايد صفحت مثل من قاطي كرده،
امشب همه چي رو صفره!!!
[بچه ها سلام.
کسی اینجا 128 داره؟ (فرق نمی کنه آرته یا اکو باشه ). می خوام بدونم سرعت دانلودش و آپلودش چقدره؟ همین!!!
مچکرم![]()
اكو - 128، دانلود معمولا 17.5
آپلود همون حول و حوش يكم كمتر. مثلا15
Last edited by J U N I P E R; 05-07-2009 at 22:49.
من هر سری 6ام اکانتم تمام میشد این سری خودش شده 15 ام
مخابرات مدرس هستم-خدا زیادش کنه1مگ بشه
![]()
نترس همين روز ها ميشه همون 128![]()
آره به زودی فعلا که حالشو میبریم
در کل حقمه یک سال ونیم دارم پول میدم به این شرکت دی:
ااصلا باید بگم ان لیمیتش کنن چه معنی داره دی:
سلام دوستان
من نمیتونم سایت IMDB را باز کنم
شما میتونید؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستان کرجی کسی تو این تاپیک هست ؟
کل داستان رو خلاصه میگم :
آذر 87 قرداد با شاتل بسته شد ... یکماه روی 128 بودم . سرعت دانلود در روز و شب فیکس روی 16.8 KBPS البته با لینک مستقیم.
بعد از یکماه قرارداد سه ماهه 512 بستم سرعت دانلود روز وشب فیکس روی 61 کیلوبایت برثانیه و پینگ هم بطور متوسط روی 350-400 میلی ثانیه
از اواسط اسفندماه سرعت شبانه به شدت نوسان داشت بطوریکه از ابتدای شبانه ی رایگان (یعنی راس ساعت 1 شب) به شدت سرعت افت میکرد که من دائما با پشتیبانی در ارتباط بودم و اول که افت سرعت رو قبول نمیکردن ولی بعد از چند روز پیگیری بالاخره قبول کردن که مشکلی وجود داره! وگفتن بررسی میکنیم..ولی باز هم همچنان مشکل برقرار بود و پشتیبانی هم همش میگفت صبور باشید مشکل حل میشه...
8 فروردین قراردادم تموم میشد دوهفته ی آخر اسفند به قدری اعصابم خورد شد که گفتم دیگه آخرین باری باشه که شارژ میکنم (چون اصلا شبها قابل استفاده نبود...) تا اینکه عید اومد و شاتل هم یکهفته ای حال داد و محدودیت رو برداشت و من هرچی نتونسته بودم تو اسفند دانلود کنم تلافیش رو تو اون 7 روز در آوردم!
دوره ی سه ماهه جدید رو هم 512 شارژ کردم و از اردیبهشت ماه سرعت شبانه بهتر شد ولی باز هم افت سرعت در راس ساعت 1 شب مشهود بود و از اون موقع سرعت روزانه فیکس رو 58.1 بود ولی شبها باز نوسان داشت ... تا 7 تیر اینماه که دوباره قراردادم تموم میشد و دوباره شارژ کردم ...
حالا مشکل اساسی دیگری از اردیبهشت ماه وجود داره و اون اینکه شبها قطعی هم دارم یعنی اینه ساعت 1 و 20 دقیقه شب که تابلوه همه ی شاتلی ها میریزن برای دانلود یکدفعه ارتباط قطع میشه ونیاز هست که یکبار مودم روشن وخاموش بشه و در طول 1شب تا 7 صبح هم که فشار رو سرور شاتل زیاده چندین بار قطع میشه ...
دیگه اصلا شبها قابل استفاده نیست چون باید دائما یه نفر بالاسر مودم باشه و هر وقت که قطع شد یکبار مودم رو خاموش وروشن کنه
با پشتیبانی آنلاین هم صحبت کردم و میگه مشکلی نیست ولی تابلوه که مشتریاشون زیاد شده و دقیقا راس 1 شب که میشه سرعت به شدت افت میکنه تا حدی که ارتباط قطع میشه و دوباره ساعت 7 صبح شرایط به حالت اولش برمیگرده(چون تو روز قطعی و افت سرعت ندارم و فقط مربوط به شبهاست)
برای من که باز میشه![]()
[/B]بنظر من حجم رو کامل تموم نکن، مثلا 10 مگش رو بذار که اگه امشب دوره جدیدت شروع نشد بتونی از دانلود رایگان امشب استفاده کنی. اگر هم که از امشب شروع شد که 10 مگ ضرر کردی چیزی نیست.
برای من باز میشه.
هم اکنون 286 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 286 مهمان)