تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 803 از 940 اولاول ... 303703753793799800801802803804805806807813853903 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,021 به 8,030 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.داش مرتضي دمت گرم 1.40 دارم دان ميكنم ببينم چيه.اين لينك خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .اگه اين همونيه كه چند مدت پيش اومده فك كنم دان كردم فقط اديت فايل نميخواد؟

آخر فروم باز bagher_mo68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

در مورد فایل CVoF

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

من وبندوزم 7 هست و این آدرس رو نداره ... یعنی اصلاً All users نداره ...

در این صورت من فقط تو document یوزر خودم کپی کنم جواب میده ؟!

بغیر از کپی کردن کار دیگه ای نباید بکنم ؟!

اصلاً این فایله برای چیه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داش مرتضي منو عفو كن سالمه.واسه هطمينان دارم دان ميكنم.اديت فايل نميخواد؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در مورد فایل CVoF

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

من وبندوزم 7 هست و این آدرس رو نداره ... یعنی اصلاً All users نداره ...

در این صورت من فقط تو document یوزر خودم کپی کنم جواب میده ؟!

بغیر از کپی کردن کار دیگه ای نباید بکنم ؟!

اصلاً این فایله برای چیه ؟
    شما توي search ويندوز اين كلمه رو جستجو كنيد : cv0f (صفر هست O نيست اشتباهي تايپش نكني يه وقت) فايلي رو كه آورد ببين توي كدوم مسير هست فايلي كه مي خواي دانلود كني با همين اسم روي فايل قبلي replace مي كني ديتا بيس بازيت آپديت ميشه. اين فايل توسط خود كونامي تهيه ميشه و به صورت اورجينال تغييرات خود كونامي رو اعمال مي كنه. اديت فايل قبليت به درد نخواهد خورد من دارم سعي مي كنم يه اديت فايل براش بسازم ولي هم چون قبلا 3 بار براي cv0f هاي قبلي ساخته بودم يه كم ملال آور هست كلي وقت مي گيره واقعا حوصله مي خواد ولي سعي مي كنم بسازم در اختيارتون قرار بدم خود شما هم مي تونيد با استفاده از مرجع لايسنسر كه خود تهيه كردم اديت فايل بسازيد. لايسنسر اسم پكيجي هست كه شامل چند فايل doc متني هست كه توش اسامي لايسنس نشده رو به اسامي لايسنس شده نگاشت كرده. و شما مي تونيد با استفاده از اون مرجع اسمي Fake رو به اسامي مورد نظر كونامي تغيير بديد)

داش مرتضي منو عفو كن سالمه.واسه هطمينان دارم دان ميكنم.اديت فايل نميخواد؟
    فايل cv0f رو عوض كني اديت فايل لازم داري با تغيير ورژن بازي نيازي به اديت فايل جديد نداري. همون قبلي جواب ميده

اره همون ارور دونت سند میده به هر حال مهم نیست، رفتم یکی انگلیسی شو خریدم، مرده شور این دستکاری ها رو ببرن مشکل از سیو ها نبود چون روی انگلیسی سیو ها بدون مشکل اجرا شدند...

از کمک شما هم ممنون...

یه سوال دیگه دارم، اونم اینکه روی دی وی دی های دستکاری شده، لوگوی تیم ها و پیراهن تیم ها قشنگ تر بود، ولی تو ورژن اصلی که من خریدم یه کم تو ذوق میزنه...

میخواستم بدونم ایا میتونم لوگوها و پیراهن ها رو انتقال بدم به ورژن انگلیسی؟ و یا پچی ( patch ) هست که این کارو برام انجام بده یا باید کپی پیست کنم؟؟؟

مرسی از این همه کمک!
    برو صفحه 701 همين تاپيك توش يه پست هست پچ گذاشتم كه همه مسايل Fake رو به اورجينال تبديل ميكنه خصوصيات پچ رو بخون ببين هموني هست كه ميخواي يا نه فقط اونجا فايل cv0f براي ترانسفر زمستاني هست بعد اون يكي ديگه اومده كه براش بايد اديت فايل مخصوص خودش رو استفاده كني كه هنوز نساختم ولي اگه به cv0f قبلي كفاف كني مي توني اديت فايل رو هم استفاده كني

5. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل حل شد ... حالا که ریختم میبینم خیلی بهتر شده مخصوصا شوتا !

اما مشکل من الان Gamingaccess Patch هست ... من تا 2.6 دارم ولی نمی دونم کیت سرورشو چجوری به PEs2009.exe بشناسونم ...

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا 1.40 نصب میکنی کرار 1.20 میریزی ورن بازی دوباره میشه 1.20 که!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

اقا 1.40 نصب میکنی کرار 1.20 میریزی ورن بازی دوباره میشه 1.20 که!!!
    منظور شما حتما pes2009.exe هستش معلومه که چرا 1.20 هستش چون شما با کرک 1.20 بازی رو کرک کردید .
    در 1.40 رو که نصب می کنی اسمش روش پچ یعنی تغییراتی در خ.د بازی میده .!!!!1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان، می گم کسی می دونه این کراک 1.40 با پچش چه فرقی می کنه؟ من دانلودش کردم، کپیش کردم بازی اجرا شد، راستی حجمش 10 مگه و نسبت به پچ که 21 مگه خیلی خوبه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان، می گم کسی می دونه این کراک 1.40 با پچش چه فرقی می کنه؟ من دانلودش کردم، کپیش کردم بازی اجرا شد، راستی حجمش 10 مگه و نسبت به پچ که 21 مگه خیلی خوبه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله يه كرك واسه 1.40 دادن همونطور همونطور كه واسه 1.30 هم داده بودند شما اگه از اين كرك ها استفاده كني نمي توني كيت سرور نصب كني روش. كيت سرور فقط روي كرك 1.20 نصب ميشه. در ضمن حجم كرك 1.40 هم 10 مگ نيست 47 مگ ايناست وقتي زيپ مي شه به 10 مگ كاهش پيدا مي كنه اولش مي خواستم آپلود كنم بذارم تا بچه ها دانلود كنن اما وقتي ديدم كيت سرور روش نصب نميشه بيخيال شدم

تا حالا كمترين نمره اي كه توي PES 2009 ديديد چنده؟ 3.5 ديده بوديد؟

توضيح : توي PES 2009 كمترين نمره 4 و بيشترين نمره 8 هست نمره 8.5 خارق العاده هست كه گرفتنش به معني ارائه يك بازي فوق العاده استثنايي هست. واقعا از 20 بازي كه شما انجام ميديد شايد يكيش از شانس 8.5 باشه حالت بوناس داره و نمره 3.5 كه اينجا گوركاف گرفته به خاطر ارائه يك دفاع وحشتناك هست. چون بازي رو 16 به 1 باخته تيمش.

يه مدت كم پيدا ميشم به خاطر درسا
    Last edited by Spaniuly; 15-05-2009 at 01:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی نفهمید این Difficulty : Super Star چی شد؟ بابا مردیم از بس این تیما رو بردیم.

UEFA Champions League هم که فقط به خاطر این سخته که وضعیت Home و Away رو تغییر میده مثلاً من رو می کنه Good کامپیوتر رو Excellent می کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •