تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 803 از 1138 اولاول ... 303703753793799800801802803804805806807813853903 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,021 به 8,030 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

درود بر دوستان
    ممنون آقا مصطفی بخاطر رهنمایی،اگه لازم باشه کاسه نمد خرید کنم زنگ میزنم تهران با پست میفرستن.مزاحم شما نمیشم.

ببخشید علی آقا، ماشین من مدتی بود در حال حرکت مخصوصا سرعت و دور بالا چراغ دینام روشن میشد
    و بعد از چند ثانیه خاموش.
    بار آخر روشن شد و یه دقیقه بعد خاموش شد.تسمه هم سفته و شش ماه پیش که سرویس شد زغالها نو بودند.
    یه مشکل که حالا داره وقتی سوییچ روشنه و همه ی چراغهای هشدار روشنند، چراغ دینام اصلا روشن نمیشه، بعد که استارت میزنم و ماشین روشن میشه در دور پایین چراغ دینام همچنان خاموشه اما در دور بالا چراغ دینام روشن میشه و بعد که دور موتور بیاد پایین خاموش میشه.
    علت چی میتونه باشه؟؟؟

پرسش دوم از این دینامهای پر قدرت کجا پیدا میشه و قیمتشون؟

2. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

ممنون جناب camarolt حتما دینام را سرویس میکنم ، روی دینام جدید شما آمپرش حک شده با تشکر

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مشکلات دینام همانطور که گفتم بیشتر مربوط به دیود و آفتمات میشه و باید با آزمایش مشخص بشه که ایراد از کجاست؟

گاهی اوقات سوختن دیود کاملا واضح هست و سوختن یکی از دیودها ( که 6 عدد از اونها در مجموعه دیود وجود داره) کاملا مشخصه و به راحتی دیده میشه.
    تعویض آفتمات هم ساده است و کلا دینام دلکو رمی بیشتر با پیچ و مهره سر هم شده و نیازی به لحیم کاری نداره.
    حتما باید از دینام آمپر بگیرید تا مقدار شارژ مشخص شده و با باز کردن و بازدید و سرویس کامل مشکل را حل کنید.
    روی دینام مورد استفاده که نصب کردم آمپر نوشته نشده اما بر اساس شکل ظاهری و فرمی که داره ( مطابق نمونه های موجود در نت و همینطور مدل نصب شده روی کاپریس کلاسیک) کاملا مشخص هست که آمپر بالا داره و بعد از نصب هم با گرفتن ولتاژ مشخص شد که توان خروجی اون بسیار بیشتر از نمونه معمولی است.

توی سایتهای فروش خارجی ( مثل ebay یا Amazon و یا سایتهای ویژه فروش قطعات یدکی اتومبیل) از این مدل دینامها و نمونه های دیگه به وفور پیدا میشه، که البته قیمتهای بالایی هم دارن، ولی مشکل اینجاست که امکان خرید برای ما در داخل کشور وجود نداره، مگر اینکار را به شرکتهای واسطه واگذار کنید که اونها هم هزینه های غیر معمول و تعرفه های غیر منطقی زیادی روی جنس میکشن که باعث میشه قیمت کالا سر به فلک بگذاره.

مثلا یک وکیوم ساسات پیدا کردم به قیمت 5$ که این شرکتهای واسطه با هزینه ای حدود 300.000 تومان و یا بیشتر به دست مشتری میرسانند و در بهترین شرایط حداقل 100.000 تومان هزینه دریافت میکنند.

نسل جدید شورلت کامارو 2016 که امروز معرفی شد

5. 9 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دینام را دادم تعمیر کار سرویسش کرد دیودها را که گفته بودین یکی یکی امتحان کرد سالم بودن این دینام علاوه بر 6 دیود یک دیود چند پایه هم داشت اون را هم امتحان کرد سالم بود با گازوییل سیم پیچیش را تمیز کرد ودر آخر هم با باد خشکش کرد شروع به تمیز کردن بلبرینگ و پوسته کرد که مشخصاتش معلوم شد 32 آمپر تعمیر کار گفت این دینام مال خودش نیست مال جیپ ، دستم جای بند نبود گفتم ببند روش تا ببینم چکار میتونم بکنم
    آقای camaro lt شما که دینام را ارتقا دادین سیم کشی فابریک ماشین و
    آفتمات باطری جواب گو بود ؟ منظورم این که سیم کشی اضافه ای نیاز داره؟ با تشکر

7. 4 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs_micro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

دینام را دادم تعمیر کار سرویسش کرد دیودها را که گفته بودین یکی یکی امتحان کرد سالم بودن این دینام علاوه بر 6 دیود یک دیود چند پایه هم داشت اون را هم امتحان کرد سالم بود با گازوییل سیم پیچیش را تمیز کرد ودر آخر هم با باد خشکش کرد شروع به تمیز کردن بلبرینگ و پوسته کرد که مشخصاتش معلوم شد 32 آمپر تعمیر کار گفت این دینام مال خودش نیست مال جیپ ، دستم جای بند نبود گفتم ببند روش تا ببینم چکار میتونم بکنم
    آقای camaro lt شما که دینام را ارتقا دادین سیم کشی فابریک ماشین و
    آفتمات باطری جواب گو بود ؟ منظورم این که سیم کشی اضافه ای نیاز داره؟ با تشکر
    سلام و درود خدمت همه دوستان
    دیدم بحث دینامه گفتم یه راهنمایی برادرانه بکنم
    اگه واقعا درست خونده باشین و 32 آمپر باشه که خیلی سریع باید عوض کنید چون دارین باتری رو بیچاره میکنین!(باتری فابریک نوا 60 حالا باتری شما رو خبر ندارم)
    دیگه دنبال دینام فابریک یا آمریکایی نباشید.یه دینام آلمانی(دینام بنزی)پیدا کنید که پایش همخونی داشته باشه .تا هم جریان بهتری بده و هم پایدارتر باشه.
    تا جایی که من اطلاع دارم نیاز به ارتقاع سیمکشی نیست.چون قطعات به امندازه نیازشون از جریان تولیدی مصرف میکنن نه بیشتر (ولتاژ هم که بعد از آفتامات ثابته)
    Last edited by shs_micro2; 18-05-2015 at 16:44.

9. 3 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

ممنون برادر بزرگ وارم باطریش 74 آمپره و تازه خریدم باید به فکر دینام باشم تا باطری را خراب نکرده

حالا یه دینام 110 یا 120 آمپری گرفتم باطری که 74 آمپر هست مشکلی برای باطری پیش نمیاد؟
    Last edited by as5778; 18-05-2015 at 19:46.

11. 2 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دینام ماشین شما خیلی ضعیفه و واقعا به درد نوا نمیخوره. این مدل دینامها فقط برای مدلهایی که دارای حداقل وسائل برقی باشند مناسب هست.
    دینام استاندارد شورلت حدود 65 آمپر برق تولید میکنه، اما اگر بخواهید نمونه قویتر استفاده کنید نیازی به سیم کشی مجدد نیست و تنها نصب دینام جدید باید انجام بشه.
    قدرت بیشتر دینام مشکلی برای باتری بوجود نمیاره و برعکس باعث شارژ بهتر باتری خواهد شد، این را من به تجربه متوجه شدم بخصوص که باتری بخاطر ضعف دینام قبلی و مصرف کننده های زیاد( مثل دو عدد فن برقی نصب شده در جلو رادیاتور) خیلی ضعیف شده بود و دیگه حتی توان استارت زدن هم نداشت اما با نصب دینام جدید نه تنها باطری شارژ شد بلکه به خوبی از عهده مصرف برق تمام ادوات الکتریکی منجمله فن ها اضافی هم برآمد.

این مدل دینامها را در ایران میشه در فروشگاههای آمریکایی پیدا کرد و اگر قصد نصب دینام خودرو دیگه ای داشتید حتما به دوام و کار اون دینام و هزینه تعمیر و نگهداری و وضعیت قطعات یدکی هم دقت بکنید.

13. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اقا من یه sd v8 206دارم تا 30 تومن میتونم پول ی ماشین بدم بنظر شما با این پول میشه چیزی گیر اورد از ماشینای امریکایی که از نظر ظاهری یکم و شتاب و مهمتر اصطلاک و دردسرش راضیم کنه؟ قطعات اینا و مکانیکشون پیدا میشن؟ الان همین 206 خدایی کم خرج نداره ها :|
    دیگع چیکار کنم بچه پولدار نیستم از این ماشینای خوب خوب الان بگیرم[emoji20]

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

15. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    منم دینام مشکل داشت.شبها در حال حرکت دوبار و هربار چند ثانیه چراغ دینام روشن شد. بار آخر و روزهنگام در سرعت 30 چهل کیلومتر باز هم روشن شد اما این بار یکی دو دقیقه ادامه داشت.
    ماشین را آوردم خونه،روز بعد خواستم ماشین را روشن کنم سوییچ را چرخاندم دیدم چراغ دینام اصلا روشن نمیشه، ماشین را روشن کردم در دور پایین چراغ دینام خاموش بود اما با یه نیش گاز باز هم روشن میشد. تقریبا مطمئن شدم ایراد از آفتاماته، دینام را باز کردم، شستم و با امپرمتر قطعات را چک کردم ،همه سالم بودند بجز آفتامات. یه خازن که توی دینام بود سیمش قطع شد بود و بیکار بود. خازن را باز کردم و با عملیاتی دقیق و متهورانه درستش کردم و نصب نمودم و دینام را بستم. اینجا قطعه فروش نداریم پس بردمش پیش اوسا حسن، او هم دوباره باز کرد و همه جا را بررسی نمود، بلبرینگ جلوش را هم باز کرد و گریس سوخته ش را شست و با گریس جدید پر کرد و بست، هر چی گشت همه چی داشت اما آفتامات از این مدلی نداشت.رفت از خونه یه دینام شورلتی آورد و افتاماتش رو باز کرد روی مال من بست و 45 تومن گرفت و کار تمام.

و اما بحث آمپراژ :
    اساتید ببخشند اما خب شاید برای دوستان لازم باشه.
    ولتاژ(اختلاف پتانسیل) دینام و باتری و وسایل الکتریکی خودروهای سبک معمولا 12V است.
    توان (میزان انرژی مصرفی) هر وسیله متفاوت است. مثلا لامپ رهنما=15W . لامپ نور بالا= حدودا 60W
    آمپراژ (میزان بار عبوری از رسانا) یرای هر وسیله باز هم متفاوت است. آمپراژ مورد نیاز هر وسیله برابر است با توان مصرفی تقسیم بر ولتاژ برقی که مصرف میکند. مثلا یه لامپ روشنایی جلو حدود 5A =60W /12V پنج آمپر جریان نیاز دارد.

یه شورلت معمولی شب هنگام با کولر روشن : دو چراغ جلو 120وات، دو چراغ شب عقب شاید 20وات، چهار لامپ کناری شاید 20وات، موتور فن کولر در دور تند کمتر از 60 وات، مگنت کمپرسور کولر شاید 20 وات، سولونویید کولر روی کارب شاید 10وات، المنت ساسات برقی شاید 10 وات، شمعها هم شاید 5وات، چراغ سقف 10وات، سیستم پخش معمولی 50 وات( تمام شایدها دست بالا گرفته شده اند)

جمعا 320 وات معادل با 27 آمپر.

حالا شما میتوانید آمپراز مصرفی را در هر شرایطی محاسبه کنید و با توان دینام خود مقایسه کنید.بالطبع بایستی آمپراز دینام یکی و نیم تا دوبرابر توان مصرفی خودرو باشد. اگه مصرف از توان دینام بالاتر باشد یا برابر باشند باتری خالی و سولفاته شده و وسایل الکتریکی با توان و کارایی کمتر (مثلا جریان باد ضعیفتر کولر یا نور کمتر لامپ یا ... ) کار میکنند.
    احتمالا دینام در حداکثر سرعت و با داشتن قطعات استاندارد و نو، توانایی شارژ با توان اسمی خود را دارد و دینام فرسوده توان کمتری دارد.
    شاید یه دینام 32 آمپر برای شورلت کافی باشد البته به شرط استفاده درست و به موقع و با رعایت صرفه جویی در مصرف الکتریسیته.
    ضمنا تمام باتری های شارژی هراندازه با شارژر کم توان تر شارژ شوند عمر بالاتری خواهند داشت.

اگر توان دینام اصلی شورلت از 40 آمپر بالاتر باشد کافیست.
    قراره کمی پول دستم بیاد یه مولتی متر خوب بخرم در آن صورت توان دینام را به دست میارم و به آگاهی میرسانم.

Last edited by hamid-r-s; 20-05-2015 at 00:16.

17. 6 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام
    دوتا میله ای که نیروی جعبه دنده را به چرخها میرسانند تا چرخها تغییر مسیر دهند و طول آنها از وسط قابل تنظیم است ( برای تنظیم فاصله چرخهای جلو ) چه نام دارند(میله ی بین سیبک ها)؟
    در ماشین من این میله ها از دو انتها لق هستند و تا حدودی(30 تا چهل درجه به راحتی) می چرخند.
    آیا خطرناک است؟

Last edited by hamid-r-s; 21-05-2015 at 01:16.

19. 4 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •