حتی کابلهای رایط داخل را نیز چک کردم اما همشون وصل بود
در ضمن کلیه ی کابل های رابط داخل کیس را نیز چک کردم و همشون وصل بود.قبل از نصب ویندوز دراوهایم بودن.اما بعد از نصب جفتشون غیبشون زد.هم دی وی دی رایتر هم سی دی رایتر.
عکس بزرگتر نمیشه یک عکس بزرگتر آپلود کنید و لینک بدید
مشکلتون هم دوباره بگید چی بوده
اینم یه عکس وضعیت هاردم.
چیکارش می تونم بکنم؟
راستی دمای36 درجه برای هارد زیادنیست؟کلا چقدر باشه نرماله؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ویندوزمو چند روز پیش عوض کردم اما پس از نصب ویندوز(ایکس پی)متوجه شدم که گزینه ی دی وی دی رایتر و سی دی رایترم نیست.device manager و regedit رو هم چک کردم اما اصن انگار غیب شدن.در ضمن دی وی دی رایتر و سی دی رایترم به همین علت کار نمیکنه تا دوباره ویندوز بریزم.کابل های داخل کیس رو هم چک کردم.نمیدونم باید چیکار کنم.کممممممک
![]()
بله همونطور که فکر میکردم اوضاع هارد شما زیاد جالب نیست شما یک تست با hdd regenerator انجام بدید در حالت scan and repair و نتیجرو بگید ولی relocated sector ها خیلی زیاده که به روش نرم افزاری قابل حل نیست
دمای 36 درجه برای این هازد زیاد نیست
تو بایوس هم دیتکت نشده ؟
سلام دوستان خسته نباشین. من یه هارد یک ترا اکسترنال پاسپورتی دارم که الان حدود 80 گیگش هنوز خالیه
اون نوار سبز رنگ وضعیت هارد تو ویندوز الان دیگه قرمز شده. میخواستم بدونم این زیادی پر کردن هارد ممکنه به هارد و اطلاعات داخلیش
آسیبی وارد کنه؟ این قرمز شدن این نوار ایرادی داره یا نه؟ آرشیومون خراب نشه خدای نکرده؟توصیه تون چیه؟ممنون
نه مشکلی پیدا نمیکنه من که هاردم خیلی وقته یکی از درایوهاش تا خرخره پره و مشکلی نداشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)