یه چیزی میگم البته بستگی داره اینکاره باشی یا نه آخه من خورم mediafire است! دانلودش از mediafire تو شب 190 است!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه چیزی میگم البته بستگی داره اینکاره باشی یا نه آخه من خورم mediafire است! دانلودش از mediafire تو شب 190 است!![]()
مودم 80 معمولی ، 110 وایرلس، وایرلس خوب 200 تومن. اینها همشون مخصوص وایمکسن! اما اونیکی که 200 تومنه سیاره! وتعداد پورت هاش زیاده! سرعت 128 هم ثابت رو 60! حرف مفت که زیاد میزنن ولی یکی از برتریهاش اینه که نویزی رو خط تلفن نمیفته!
اون 200 تومن هزینه 6 ماهه سرویس 128 50گیگ + مودم80 تومنیه که بخاطر نمایشگاه تخفیف دارن میدن!
[
[
پینگ 385 مرکز 722 اندیشه 128 محدود
Last edited by Dj_aghamajid; 25-11-2010 at 10:22.
دوستان اندیشه یاهو میل شما رو هم فیل....تر کرده؟ با چیز پی ان میتونم برم تو میلم ولی همینطوری نمیشه؟
سعید جان فعلا اینجا بحث داغ نمایشگاه هستش برو 3 هفته دیگه بیا تا این تب نمایشگاه بخوابه![]()
واسه من که مشکلی نداره بدون وی پی ان باز میشه
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
نمایشگاه تو رشت هست و isp ها هم توش شرکت کردن پس هم به adsl مربوط میشه هم به رشت به نظر شما اشکالی داره در موردش صحبت کنیم؟شما خودت نمایشگاه رفتی؟
![]()
Last edited by mehdihamed; 25-11-2010 at 13:12.
الان وایمکس تو رشت سرویس میده؟چه شرکتی میده؟
قراره بعد از ظهر با دوستان برم مهدی جان
اره اشکالش اینه که می شد یع تاپیک جدا براش زد چون این تاپیک مربوط به نمایشگاه نیست که عزیز من مربوط به وضعیت اینترنت این شهر هست
به هر حال شاید منم برم جو گیر بشم![]()
راستی بچه ها نمایشگاه تا کی هست و مکان دقیقش کجاست؟
کیلومتر 5 جاده تهران تا 6 آذر
مبین نت سرویس میده
پوشش داخلی :
پوشش بیرونی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)