من همه ی این کارا رو کردم ولی این پیغام رو هنگام ورود به بازی میده !!!
Unable to start the game
پایین این پیغام آدرس نصب رو میده!!!!!
منم کمک کنید
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
من خداییش پستی به نام شما در این تاپیک پیدا نکردم!...
مشکل با کارت گرافیک Sapphire 4870 512 Toxic هنگام اجرای بازیها
در مورد مشکل قفل شدن سیستم در داخل بازی و دادن پیغام vpu recover که قبلا گفته بودم
من جدیدترین ورژن درایور ATi یعنی 9.2 رو گرفتم و نصب کردم و یک مقدار مشکل قفل کردن در بازی کمتر شد یعنی قبلا که من وارد بازی می شدم در همان اوایل بازی قفل می شد و ارور vpu recover می داد و لی الان بعد از حدود یک ربع این پیغام رو میده و بعد از 3 بار دادن این پیغام سیستم قفل می کنه و ریست می سه و گاهی هم بدون دادن پیغام vpu recover صفحه مانیتور سیاه میشه و چراغ مانیتور چشمک می زنه و سیستم باید ریست بشه
یه مشکل دیگه که با نصب این درایور بوجود اومد در وسط بازی ناگهان رنگ بازی به هم ریخت که نمی شد چیزی رو تشخیص داد و هنگامی که از بازی هم بیرون اومدم در محیط ویندور هم تمام رنگها به هم ریخته بود و همچنین صفحه مانیتورهمش می پرید و مجبور شدم سیستم رو ریست کنم
حالا که مشکل قفل شدن در بازی با درایور جدید هم حل نشد به نظرتون مشکل از چیه و من چکار کنم تا این مشکل به طور کامل حل بشه
به نظرتون من سیستم رو ببرم بیرون بدم تا از نظر سخت افزاری چک بشه و با یک کارت گرافیک و پاور دیگه تست کنن
شرمنده دیگه موضوع تخصصی شد اینجا مطرح کن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من توی نصب بازی saint row 2 la;g nhvl باید از طریقه rzrsetup.EXE نصب بشه ولی هرکاری کردم نشد
خوب شما روی auto run کلیک کن اگه کارت راه نیافتاد ایندفه برو سراغ vegas part2 اگه بازم شروع به نصب نکرد به احتمال زیاد بازی خرابه یه احتمال ضعیف هم می شه داد که ویندوزت خراب باشه...
به امید موفقیت...