اقایون فرق ارکد 260 تومانی با ارکد 330 تومانی چیه؟؟؟
این فالکون چرا ارزونتر از جاسپره؟مگه با فالکون نمیشه انداره جاسپر بازی کرد؟![]()
اقایون فرق ارکد 260 تومانی با ارکد 330 تومانی چیه؟؟؟
این فالکون چرا ارزونتر از جاسپره؟مگه با فالکون نمیشه انداره جاسپر بازی کرد؟![]()
Last edited by مهدی.گیم; 28-07-2009 at 15:55.
فکرکنم تفاوتشون در بردشون هست(جاسپر/فالکون)
=================================
باوایرلس میشه به اینترنت وصل شد؟![]()
این فالکون چرا ارزونتر از جاسپره؟مگه با فالکون نمیشه انداره جاسپر بازی کرد؟تفوت تا این حد ...احتمالا این فالکون یه ایرادی داره!!!کسی میدونه ایرادش چیه؟چرا این همه ارزونتره؟؟؟
يه مثال ميزنم ... چرا پرايد از آزرا ارزون تره ؟! مگه با پرايد نميشه اندازه ی آزرا رانندگی كرد ؟
فالكون هم همينه ! ميشه باهاش بازی كرد ولی احتمال سه چراغ شدنش بيشتر از جاسپر هست
من خودم فالكون دارم خيلی هم راضی هستم
به دو علت مهم:
1- از لحاظ ساختاري جاسپر كمتر از فالكون داغ مي كنه(چون gpu يا گرافيك جاسپر 65 نانومتري هست و ماله فالكون 90 نانومتري و درنتيجه احتمال 3چراغه شدنش كمتر)
2- مساله رد كردن فالكوناس ببين الان چون به خاطر اومدن جاسپر فالكونا مونده رو دستشون در نتيجه فالكون رو ارزونتر ميدن تا ملت ازشون فالكون بخرن
Last edited by halflife g; 28-07-2009 at 16:19.
برد فالکون مشکلی نداره.تفاوتشم با جاسپر اینه که در جاسپر cpu و gpu از 90 نانومتر به 65 نانومتری شده ولی در فالکون فقط cpu 65 نانومتری شده و جاسپر مطمئن تره.من با فالکون تا 12 ساعت بازی کردم هیچ مشکلی هم نداره.جاسپر هم همینه فقط مطمئن تره.این هم دلیل نمیشه که بگیم چون فالکون ارزونتره پس مشکل داره
با این حساب باید بگیم آرکید هم مشکل داره چون ارزونتره!
دوستان بهترین نوع دسته ی 360 کدومه ؟ ارزون هم باشه
برای پی سی می خوام .. با کابل باید وصل کرد ؟
بیسیم امروز توپ خونه پرسیدم 45 تومان.
=========================
سوال منو کسی نیدونست؟![]()
یه چیزی هست به اسم : wireless networkin adaptor
اونو وصل میکنی به XboX (با usb وصل میشه)بعد میتونی به اینترنت با وایرلس وصل بشی...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)