تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 802 از 827 اولاول ... 302702752792798799800801802803804805806812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,011 به 8,020 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

فعلا فقط آبیدال رو برای دفاع چپ خریده پیشنهاد می کنم پست 8004 را بخونی.

داره خودمونی میشه lil_jon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

بله قوی بودن یک تیم فقط به بازیکناش نیست به خیلی چیزهای دیگه از جمله شانس ،داوری و اشتباهات تیمهای دیگر ربط داره. از همه اون چیزهایی که گفتی رئال فقط مربی خوب رو داشت مربی ای که با تجربه بود بارسلونا این فصل در 3 جام می می جنگید و در هر 3 جام و در 3 بازی بسیار مهم (بارسا لیورپول رفت، بارسا ختافه برگشت، بارسا اسپانیول برگشت) در جایی که باید بهترین بازیش رو انجام میداد بدترین بازی رو کرد این هم می تونه از شانس بد باشه هم از مربی کم تجربه . الان خودت تصور کن چقدر فوتبال بی رحمه که یک تیم می تونه با سه تا بازی خوب به کهکشانها برسه و با 3 تا بازی بد همه چیز رو ازدست بده (البته از شما) بارسا اگر یک دروازه بان مثل پت چک داشت علاوه بر این 3 جام، باشگاههای جهان و سوپر جام اروپا رو داشت بازم میگم جام نگرفتن نشانه قوی نبودن نیست و برعکسش.
    اينم حرفيه.......

ولی من سر حرفم هستم بارسا قدرت لازم واسه گرفتن جام رو نداشت

اشتباه داوری كه نبود..اشتباهات فردی بود(اينم از ضعفه ديگه)

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

تورس، آخرين خريد بزرگ نيست

جنگ پنهان ليورپول به سود بنيتس پيش مي رود

. منبع؛ ESPN
    ولی هنوز لیورپول در حد قهرمانی لیگ برتر نیست باید چند بازیکن بزرگ دیگه بخره تا بتونه شانسی برای قهرمانی لیگ داشته باشه

در ضمن پاتو با مبلغ 20 میلیون یورو به چلسی پیوست
    منبع : شبکه خبر

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

[COLOR="darkred"][B]وكيل "پاتو" از دريافت پيشنهاد 10 ميليوني چلسي خبر داد

(10 میلیون پوند برای بازیکنی که هنوز هیچی نیست به نظر فقط می تونه کار باشگاه چلسی باشه )

.
    نه پس بزاره وقتی شد یکی مثل کاکا اونوقت با 100 میلیون پوند هم نمیفروشندش

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

البته من تو اینترنت جایی این مطلب رو ندیدم ولی اگر شبکه خبر گفته حتما یک چیزی هست فقط می تونم بگم خوش به حال پاتو چون چلسی که سودی نخواهد کرد. میشه مثل بقیه بازیکنای جوانی که در چلسی موفق نشدند; روبن، رایت فیلیپس، بریدج، کالو، داف، و .. کلا بازیکنای با سبک بازی ظریف و دارای قدرت بدنی کم تو انگلیس موفق نمی شوند.
    ----------------------------------------------------------------------
    رئيس باشگاه ---- با انتقال "مالودا‌"‌موافقت كرد

در پي پافشاري مقامات چلسي بر جذب فلوران مالودا، مدافع ليون، ژان- ميشل اولا، رئيس اين باشگاه فرانسوي موافقت خود را با انتقال وي اعلام كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ بالاخره ژان- ميشل اولا، رئيس باشگاه ---- اعلام كرد مخالفتي با انتقال مالودا مدافع 27 ساله اين باشگاه ندارد تا خيال مقامات چلسي را راحت كرده باشد.
    قرار است آبي‌هاي لندن براي خريد مالودا كه به عنوان بهترين بازيكن اين فصل لوشامپيونه انتخاب شده، 21 ميليون يورو بپردازند.

چلسي آماده فروش "روبن"‌به رئال مادريد

سران باشگاه چلسي در نظر دارند "آرين روبن"، هافبك هلندي خود را به رئال مادريد بفروشند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ و به نقل از روزنامه تايمز به رغم اينكه مقامات آبي‌هاي لندن تصميم گرفته‌اند كه روبن را به كهكشاني‌ها واگذار كنند، اما او را به تمرينات پيش فصل تيم كه قرار است در آمريكا برگزار شود نيز فراخوانده‌اند.
    ورود قريب‌الوقوع فلوران مالودا، بازيكن كناري ---- به استمفوردبريج حاكي از اين موضوع است روبن كه موفق نشد در مورد مفاد قرارداد جديدش با پيتر كنيون، مدير اجرايي باشگاه به توافق برسد، مي‌تواند به تيم ديگري ملحق شود.
    هافبك هلندي در ابتدا اميدوار بود كه قراردادش با چلسي را براي 5 سال ديگر تمديد كند اما در اين مورد با آنها به توافق نرسيد و اينك بايد به رئال برود.
    با آنكه او در تمرينات پيش فصل آبي‌ها شركت خواهد كرد اما به خاطر مواجه نشدن با مصدوميت بعيد به نظر مي‌رسد كه در مسابقات اين تيم بازي كند.

ميليتو" به بارسا نزديك‌تر مي‌شود

سران بارسلونا اعلام كردند كه در حال مذاكره با مقامات رئال ساراگوسا در خصوص انتقال گابي ميليتو به نيوكمپ هستند.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ فرانك رايكارد، سرمربي هلندي بارسا يكي از طرفداران پر و پا قرص گابي ميليتو بوده و چيكي بگيريستان، مدير ورزشي نيوكمپ نيز اعتقاد دارد كه اين ملي‌پوش آرژانتيني نيز علاقه مند به حضور در كنار كاتالان‌ها است.
    بگيريستان در خصوص ميليتو اين چنين گفت:" او نزديكترين گزينه براي پيوستن به بارسا است و ما در حال حاضر مشغول بررسي انتقال اين بازيكن ارزنده به نيوكمپ هستيم."
    گفتني است ديگر گزينه مورد نظر بارسا كريستين شيوو، مدافع مياني رم است، اما به نظر مي رسد سران نيوكمپ از كورس رقابت براي جذب وي باز مانده اند. با اين حال آنها اطمينان دارند كه سرانجام شيوو را به دام خواهند انداخت.

سيلوا: "دروگبا" زيادي حرف مي زند!

"گيلبرتو سيلوا" به خاطر اظهارات اخير "ديديه دروگبا" مهاجم، ساحل عاجي آرسنال در خصوص ناتواني باشگاه در کسب عناوين فصل بعد به شدت از وي انتقاد کرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سيلوا در گفت وگويي با روزنامه سان اين چنين گفت:" دروگبا اظهار داشته که آرسنال نمي تواند در کورس رقابت پا به پاي رقيبان پيش برود. حال بايد منتظر ماند و تا پايان فصل آينده صبر کرد.
    آنچه که من مي دانم اين است که چلسي در فصل گذشته مبلغ زيادي را صرف خريد مهره نمود اما باز هم نتوانست آرسنال را پس بزند. آنها حتي نتوانستند از عنوان قهرماني شان در ليگ برتردفاع کنند. بنابراين فکر مي کنم دروگبا پايش را از گليمش درازتر کرده است."
    گيلبرتو در حال بازي در مسابقات کوپا آمريکا و در انتظار پايان اين رقابت ها و حضور مجدد در ليگ برتر است.

سابروسا: خوشحالم که "اتلتيکو مادريد" مرا زير نظر گرفته است

"سيمائو سابروسا" بازيكن کناري بنفيکا پرتغال در نظر دارد پيشنهاد اتلتيکو مادريد را جدي تر بررسي کند و از اينکه سران اين باشگاه وي را در نظر گرفته اند به خود مي بالد.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سيمائو در گفت وگويي با مطبوعات پرتغال اظهار داشت:"واقعا مي گويم که در اين باره با کسي وارد بحث نشده ايم.اطلاعات من هم در حد همان چيزهايي است که در مطبوعات درج مي شود. فعلا نيز از حضور در بنفيکا رضايت و تمايل به ادامه همكاري با اين باشگاه را دارم،اما اگر پيشنهاد رسمي دريافت کنم و هر يک از باشگاه هاي خريدار، مقوله انتقال من را جدي تر بررسي نمايد من هم اقدام خواهم کرد.
    در دنياي فوتبال هر اتفاقي ممکن است رخ دهد کسي چه مي داند شايد فصل آينده در باشگاهي ديگر توپ بزنم."

يوونتوس ستارگان بزرگسالان خود را مي‌فروشد

سران يوونتوس چراغ سبز خود را براي فروش چند بازيكن بزرگسال نشان داده‌اند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مديران يووه تمايل دارند كه براي چند تن از مهره‌هاي خود كه ديگر به آنها احتياجي ندارد، باشگاه جديد بيابند كه اين خبر را كوريره دلواسپورت نيز تاييد كرده است.
    گفتني است؛ ليست بازيكناني كه بانوي پير اجازه خروج آنها را صادر كرده به شرح ذيل است:
    آلسيو تاكيناردي، روبن اوليورا و مانوئله بلازي كه همگي هافبك هستند و همچنين مدافعاني چون آلساندرو بيريندلي، ژان – آلن بومسونگ، نيكولا لاگروتاليه، فليك پيكولو و اورلاندو اوربانو.

پيشنهاد 7 ميليون پوندي ليورپول به "بابل"

مقامات باشگاه ليورپول آماده امضاي قراردادي 7 ميليون پوندي با "رايان بابل"‌، بازيكن كناري آژاكس هستند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ به رغم اينكه بابل با ارايه عملكردي فوق‌العاده در ليگ هلند توجه مقامات بسياري از باشگاه‌هاي اروپا را به خود جلب كرده، اما به نظر مي‌رسد كه رافائل بنيتس، سرمربي سرخپوشان آنفيلد مي‌خواهد پس از به خدمت‌گيري فرناندو تورس، بابل را دومين خريد تابستاني باشگاه نامگذاري کرده باشد.
    بابل در تيم ملي زير 21 سال هلند، فاتح مسابقات قهرماني اروپا كه ماه گذشته در اين كشور برگزار شد، خوب بازي كرد و از وي به عنوان بهترين بازيكن جوان هلندي ياد مي‌شود.
    مسوولان آژاكس هنوز با پيشنهاد همتايانشان در ليورپول موافقت نكرده‌اند اما به نظر مي‌رسد اين پيشنهاد به قيمتي كه طرف هلندي براي اين مهاجم ارزنده و با آتيه تعيين كرده، نزديك است.

كالدرون: يكي از عوامل قهرماني رئال مادريد فروش "رونالدو" بود!

به عقيده "رامون كالدرون"،‌ رئيس باشگاه رئال مادريد فروش رونالدو به ميلان يكي از عوامل قهرماني كهكشاني‌ها در لاليگا محسوب مي‌شود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ كالدرون در گفت‌وگويي با روزنامه اسپانيايي ال پايس اظهار داشت: براي ما لازم بود كه به منظور رسيدن به قهرماني تلاش فراوان در كنار اتحاد تيمي را سر لوحه كارمان قراردهيم، اما رونالدو حاضر به همكاري نشد.
    البته انكار نمي‌كنم كه از تماشاي بازي او لذت مي‌بردم اما ما مجبور بوديم جو تيم را عوض كنيم و روني در اين كار سد راه ما بود و هيچ كمكي به ما نكرد.
    رئال در ماه ژانويه گذشته رونالدو را با مبلغ 5/7 ميليون يورو در اختيار روسونري‌ها قرار داد؛ چرا كه رئال مادريد در پله سوم جدول جاي داشت و براي رسيدن به صدر جدول 4 امتياز نسبت به بارسا كسري امتياز داشت.
    گفتني است؛ فابيو كاپلو، سرمربي اخراج شده اين باشگاه علت اصلي در فروش خرگوش چاق محسوب مي‌شده چرا كه از همان اوايل فصل روابط نه چندان رضايت بخشي ميان اين دو حكمفرما شد تا اينكه كاپلو مرتب در گوش كالدرون خواند كه هرچه سريعتر رونالدو را بفروشد.

مياتوويچ: فابرگاس را مي‌خواهيم

مسوولان باشگاه رئال مادريد در حال بررسي مساله ارايه پيشنهاد به سسك فابرگاس، هافبك آرسنال هستند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ پژا مياتوويچ، مدير ورزشي رئال روز گذشته در مصاحبه‌اي با خبرنگاران در مورد هافبك اسپانيايي و جوان استاديوم امارات گفت: ترديدي وجود ندارد كه سال‌هاست علاقه‌مند به بازي سسك هستيم و در نظر داريم وي را به خدمت بگيريم. او بازيكني فوق‌العاده است و مي‌دانيم كه باشگاه‌هاي بزرگي در پي امضاي قرارداد با وي هستند.
    بر همين اساس در تلاشيم تا ضمن بررسي جوانب امر براي آوردن وي به استاديوم برنابئو اقدام كنيم.

فابرگاس: تا زماني كه "ونگر" بماند من هم مي‌مانم

"سسك فابرگاس" تا زماني كه "آرسن ونگر" سرمربي آرسنال در استاديوم امارات بماند وي نيز به همكاري اش با اين تيم ادامه خواهد داد.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ملي‌پوش اسپانيايي توپچي مدنظر انتقال تابستاني به رئال مادريد بود، اما شخصا از حضور در آرسنال لذت مي‌برد.
    خوسپا دياز، مدير برنامه‌هاي اين بازيكن 20 ساله در گفت‌وگو با آس اسپانيا گفت‌ كه موكلش مادامي كه ونگر، سرمربي آرسنال است قصد ترك توپچي‌ها را ندارد.
    وياز در اين باره گفت:" سسك قصد ترك آرسنال را ندارد و از سرمربي‌اش بسيار راضي است. اگر ونگر آرسنال را ترك كند مقوله اي متفاوت است و آنگاه موكلم پاي ميز مذاكره با باشگاه‌هاي ديگر مي‌نشيند. گفته مي‌شود رئال مادريد قصد جذب فابرگاس را دارد اما هيچ پيشنهاد رسمي را دريافت نكرده‌ايم. در فوتبال هر چيزي ممكن است رخ دهد اما فعلا سسك در آرسنال بوده و به اين باشگاه تعهد دارد."

ليپي: به زودي به دنياي مربيگري باز مي‌گردم

درست يك سال از رقابت‌هاي جام جهاني 2006 آلمان مي‌گذرد و "مارچلو ليپي" سرمربي سابق تيم ملي ايتاليا كه قهرماني را با آتزوري‌ها در اين جام تجربه كرد، اظهار مي‌دارد كه از برتري تيمش اطمينان داشته است.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ليپي همچنين از بازگشت به دنياي مربيگري خبر داده و گفت:" مطمئن بودم كه ايتاليا قهرمان جام جهاني مي شود.
    اين يك سال را به خوبي استراحت كردم، اما زمان بسيار سريع مي‌گذرد و بايد هر چه سريعتر سرمربيگري را از سر بگيرم.
    دوست دارم پروژه بعدي من تيمي بزرگ باشد كه آرزو و انگيزه دارد.
    در ماه اكتبر يا نوامبر قراردادي را با يكي از باشگاه‌هاي مدنظرم امضا مي‌كنم و خواهيد ديد كه در كنار آنها نيز چگونه عمل مي‌كنم."

طي 4 سال حضور در رئال مادريد "بكام"سودي نجومي وارد خزانه باشگاه كرد

بنا به گزارشات رسيده حضور 4 ساله ديويد بكام در رئال مادريد سودي بالغ بر315 ميليون پوند را نصيب مقامات اين باشگاه نمود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ "خوسه سانچس" مدير بخش بازاريابي رئال در گفت‌وگويي با روزنامه سان اظهار داشت: "طي 4 سالي كه ديويد در مادريد حضور داشت ما بيش از 440ميليون يورو در بازاريابي‌ها و فعاليت‌هاي اقتصادي سود كرده‌ايم. در آن زمان سود حاصل از تجارت باشگاه137% صعود داشت."
    سران لس آنجلس گالاسكي نيزمنتظر چنين سود و درآمدي هستند و اميدوارند چند برابر مبلغي كه بابت خريد وي پرداخته‌ان،د عايد باشگاه شود.
    بكام 32 ساله با يكي از كمپاني‌هاي ورزشي قرارداد دارد كه سالانه 10 ميليون پوند بابت اين همكاري دريافت مي‌كند. اين در حالي است كه 11ميليون پوند ديگر نيز در سال از قراردادهاي ديگرش به جيب مي‌زند.

آلبرتو" در تست پزشكي وردربرمن

بنا بر اعلام راديو برلين، كارلوس آلبرتو برزيلي به احتمال زياد به زودي در تست پزشكي باشگاه وردربرمن حاضر خواهد شد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ انتقال آلبرتو، هافبك 22 ساله فلوميننسه به وردربرمن به احتمال قريب به يقين قطعي شده است.
    پس از مذاكرات فراوان مسوولان دو باشگاه از قرار معلوم آلبرتو در ازاي 5/7 تا8 ميليون يورو به جمع مردان توماس شائوف خواهد پيوست.
    اين خبر را راديو برلين اعلام كرد و گفت: احتمال اينكه آلبرتو به زودي‌ در تست پزشكي باشگاه وردربرمن حاضر شود، بسيار زياد است.

اطمينان چلسي به تمديد قرارداد با "لمپارد"

هيات مديره باشگاه چلسي اميدوارند كه طي 2 هفته آينده سرنوشت فرانك لمپارد، هافبك اين تيم در استمفوردبريج را مشخص كنند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ با آنكه به نظر مي‌رسد كه مذاكره ملي‌پوش انگليسي آبي‌هاي لندن با مقامات باشگاه با بن بست مواجه شده، اما گفته مي‌شود مشكلات موجود ميان طرفين غيرقابل حل نيست و ممكن است طي هفته آتي آنها به توافق قطعي دست پيدا كنند.
    از آنجايي كه مدت چنداني تا آغاز فصل جديد باقي نمانده بعيد به نظر مي‌رسد كه لمپارد به پيشنهاد آبي و اناري‌پوشان پاسخ مثبت بدهد و به نيوكمپ ملحق شود.

يووه، "بورديسو" را مي خواهد

مدير برنامه‌هاي نيكولا بورديسو، مدافع اينتر از احتمال فراوان انتقال موكلش به يوونتوس خبر داد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ "فرناندو هيداگلو"، وكيل بورديسو درباره وي گفت: ‌كاملا مشهود است كه مقامات يووه به شدت مايل به امضاي قرارداد با نيكولا هستند. بورديسو بازيكني حرفه‌اي است و اگر تصميم‌گيري در مورد مقصد بعدي‌اش بر عهده خودش بود، بي ترديد تا پايان دوران حرفه‌اي‌اش در كنار نراتزوري‌ها فوتبالش را ادامه مي‌داد. اما او تا سال 2009 با اينتر قرارداد دارد و حقوقش نيز خيلي كم است.
    بنابراين طبيعي است كه بخواهد پيشنهادات رسيده را بررسي كند. ما به زودي به ايتاليا خواهيم رفت تا با هيات مديره اينتر وارد مذاكره شويم.
    پس از پايان گفت‌وگوها مشخص خواهد شد كه اوچه كار خواهد كرد.

رم به دنبال "سيلوينيو" و "بلتي"

مقامات باشگاه رم ايتاليا براي اطلاع از در دسترس بودن "سيلوينيو" و "بلتي"، مدافعان برزيلي بارسلونا با همتايانشان در نيوكمپ تماس گرفته‌اند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ بلتي، مدافع راست آبي و اناري‌پوشان به خاطر اينكه در فصل گذشته در برنامه فرانك رايكارد، سرمربي نقش كمرنگي داشت، مصمم به جدايي از اين تيم است، اما به دنبال انتقال جوواني فان برونكهورست به تيم فاينورد در هفته گذشته ممكن است از سيلوينيو خواسته شود كه در نيوكمپ بماند.

فابرگاس در روياي بستن بازوبند كاپيتاني آرسنال

سسك فابرگاس، مهاجم اسپانيايي آرسنال مي خواهد كاپيتان اين تيم شود.
    به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، به رغم اينكه به دنبال پيوستن تيه آنري، كاپيتان سابق توپچي ها به بارسلونا، گيلبرتو سيلوا صاحب احتمالي بازوبند كاپيتاني اين تيم خواهد بود، اما فابرگاس در مصاحبه اي با خبرنگاران در اين خصوص گفت:" من از تجربه بسياري در زمينه بازي در ليگ برتر برخوردارم و در سن خيلي پايين كاپيتاني يك تيم را تجربه كرده ام. تجربه ام در ليگ برتر و همچنين زبان انگليسي ام نيز خيلي بهتر شده است. بنابراين مي توانم بدون مواجه شدن با كوچك ترين مشكلي كاپيتان اين تيم شوم و وظايف آنري را به خوبي انجام دهم."

در صورت موافقت اينتر "ركوبا"‌راهي ناپولي مي‌شود

آلوارو ركوبا، مهاجم اينترميلان در روياي پيوستن به ناپولي قرار دارد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اين مهاجم اروگويه‌اي كه با پيشنهادي از سوي باشگاه جنوب ايتاليا مواجه شده گفت: "به اين تيم بسيار علاقه‌مند است تا مرا در اختيار بگيرند. آنها پيشنهادي را ارايه داده‌اند و فكر مي‌كنم سران اينتر هم مخالفتي با اين انتقال نداشته باشند. من از رئيس باشگاه (ماسيمو موراتي)‌مي‌خواهم تا شرايط حضورم در ناپولي را فراهم كند. اگر آنها با اين درخواست من موافقت كنند بسيار خوشحال خواهم شد."

اينتر به دنبال كاپيتان اسپارتاك مسكو

سران باشگاه اينترميلان قصد دارند، رادوسلاو كواچ، هافبك اسپارتاك مسكو را به خدمت بگيرند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ كواچ، هافبك مقتدر اسپارتاك كه مورد توجه نرآتزوري قرار گرفته است فردا با قهرمان اسكودتو قرارداد منعقد خواهد كرد.
    اين بازيكن اهل جمهوري چك كه مصدوم نيز است با پيشنهاد 4 ميليون يورويي مواجه شده و با درخواست اينتر نيز موافقت كرده است.
    منچيني قصد دارد براي قدرتمند شدن خط هافبك تيمش از وجود وي در كنار پاتريك ويه‌را و استبان كامبياسو بهره ببرد.
    Last edited by R10MessiEtoo; 09-07-2007 at 12:37.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سایت یوفا خبر داد:
    مالودا با 20 میلیون یورو به چلسی پیوست

باشگاه چلسی سرانجام پس از کش و قوس فراوان فلورنت مالودا هافبک فرانسوی لیون را با 20 میلیون یورو به خدمت گرفت.
    به گزارش خبرگزاری مهر، دو باشگاه فوتبال چلسی و لیون پس از چندین هفته بحث و گفتگو سرانجام بر سر حضور مالودا در استمفوردبریج با یکدیگر به توافق رسیدند و این بازیکن امروز تحت آزمایش های پزشکی چلسی قرار خواهد گرفت.
    سایت یوفا از پیوستن مالودا به چلسی با مبلغ 20 میلیون یورو خبر داد هرچند که سران دو باشگاه تلاش می کنند مبلغ قرارداد پنهان باقی بماند.
    ژان میشل اولاس رئیس باشگاه لیون گفت: ما با باشگاه چلسی به توافق رسیده ایم و این خبر بسیار خوشحال کننده ای برای مالودا خواهد بود.
    مالودا 27 ساله در سال 2003 با مبلغ 5/6 میلیون یورو از گنگان به لیون پیوست . او به همراه این تیم 4 بار به عنوان قهرمانی رقابت های لوشامپیونه دست پیدا کرد . مالودا طی 138 حضور برای لیون 25 گل برای این تیم به ثمر رساند.
    فلورنت مالودا پس از پیوستن به تیم فوتبال چلسی، این تیم را اولویت نخست همیشگی خود قلمداد کرد.
    به گزارش خبرگزاری مهر، بازیکن تیم فوتبال لیون که امروز پس از انعقاد قرارداد با چلسی تحت آزمایش پزشکی قرار می گیرد، گفت: چلسی گزینه شماره یک من برای جدایی از لیون بود. من دلایل زیادی برای پیوستن به این تیم دارم که یکی از آنها بازی های تماشایی آنهاست.
    وی افزود: مربی این تیم هم واقعا به کار من اعتقاد دارد و اینکه زندگی در لندن را به خاطر رفاه خانواده ام دوست دارم. اما مهم ترین دلیل من این است که مسئولان چلسی مرا با تمام وجود می خواستند.
    مالودا از دروگبا به عنوان یکی دیگر از عوامل حضورش در چلسی یاد کرد و گفت: دیدیه واقعا مرا به حضور در استمفوردبریج ترغیب کرد.

آ اس و مارکا خبر دادند:
    شوستر امشب به عنوان سرمربی رئال مادرید معرفی می شود

برند شوستر و کریستف متزلدر امشب در حضور رسانه ها به عنوان سرمربی و بازیکن جدید تیم فوتبال رئال مادرید معرفی خواهند شد.
    به گزارش خبرگزاری مهر، در حالی که سایت باشگاه رئال مادرید هنوز این خبر را تایید نکرده اما روزنامه های آ اس و مارکا از معارفه شوستر و متزلدر در شبانگاه امروز خبر دادند.
    بر پایه این گزارش، شوستر امروز با آنخل تورس رئیس باشگاه گتافه دیدار می کند و چکی به ارزش 654 هزار دلار به خاطر فسخ یک طرفه قرارداد با این تیم به وی پرداخت می کند.
    شوستر پس از آن به برنابئو می رود تا قراردادی دو ساله با تیم رئال مادرید منعقد کند. شوستر امشب به عنوان جانشین فابیو کاپلو به نماینده رسانه ها معرفی می شود. پس از آن کریستف متزلدر به خبرنگاران معرفی می شود و همچنین تحت آزمون پزشکی قرار می گیرد.

یوونتوس روسیچکی را جانشین ندود می کند

باشگاه یوونتوس در نظر دارد توماس روسیچکی را جایگزین پاول ندود کند.
    به گزارش خبرگزاری مهر، پس از اینکه مسجل شد پاول ندود قصد ادامه فوتبال را ندارد مسئولان یوونتوس در تلاش هستند تا توماس روسیچکی آرسنال را جایگزین این بازیکن کنند.
    کوریه را دلو اسپورت گزارش داد یووه دراین خصوص مذاکراتی را با تیم فوتبال آرسنال آغاز کرده است. این بازیکن 27 ساله در رقابت های فصل گذشته لیگ برتر انگلستان به همراه آرسنال به مقام چهارم رسید.
    این در حالی است که پس از جدایی آنری از آرسنال بعید به نظر می رسد مسئولان این تیم با پیشنهاد یوونتوس موافقت کنند. روسیچکی از تیم فوتبال دورتموند به توپچی ها پیوسته است.

چند خبر هم سایت گل نوشته بود که تا آنجایی که من فهمیدم خالد بولاهروز احتمالا به سویا میره، ریس فصل بعد تو مادرید می مونه، ریکاردو اولیویرا از میلان به رئال زاراگوزا رفته، بلامی هم از لیورپول به وستهام رفته، فابیو گروسو هم از اینتر رفته به لیون!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

از خبرهات ممنونم

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

چرا روبن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اين همه گزينه مناسب اونوقت ........

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض قاطی پاتی

رئال مادريد، "برند شوستر" را به عنوان سرمربي جديد معرفي کرد

ايپنا- مقامات باشگاه رئال مادريد بالاخره برند شوستر ، سرمربي آلماني ختافه را به عنوان مربي جديد کهکشاني ها معرفي کردند.
    اين سرمربي 48ساله که طي دو فصل اخير مربيگري ختافه را برعهده داشت، جانشين فابيو کاپلويي شد که در اواخر ماه ژوئن و پس از سوق دادن سپيد پوشان به قهرماني در لاليگا از سوي مقامات برنابئو اخراج شد.
    سران رئال قرار است همين امروز رسما همکاري با سرمربي جديد را درکنفرانسي مطبوعاتي عموما اعلام کنند.
    به نقل از اشپورت بيلد، شوستري که خود سابقه بازي در رئال مادريد دارد و با اين تيم در سال هاي 89 و 90 قهرماني در لاليگا را تجربه کرده، دومين آلماني بعد از يوپ هينکس است که روي نيمکت رئال مي نشيند.
    گفتني است؛ برند شوستر هشتمين سرمربي قوهاي سپيد اسپانيا طي 4 سال گذشته بوده است.

مادر ميليتو: دوست دارم پسرم پيراهن بارسا را بر تن كند

مادر "گابي ميليتو" از علاقه‌مندي‌اش براي حضور فرزندش در بارسا خبر داد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ چندي پيش مذاكرات دو باشگاه رئال ساراگوسا و بارسا در خصوص انتقال ميليتو به بن‌بست رسيد.
    مادر ميليتو در خصوص آينده فرزندش اين چنين گفت: دوست دارم پسرم براي بارسا توپ بزند چرا كه باشگاه كاتالان‌ها مي‌تواند نقطه عطفي در دوران فوتبال وي باشد. بارسا باشگاه بزرگي است كه تاريخچه غني دارد.
    شهر بارسلونا را نيز دوست دارم.همچنين خود تيم و هواداران آن فوق‌العاده هستند. ابدا دوست ندارم پسرم روزي به رئال مادريد ملحق شود چرا كه فيزيك بدن گابي نيز به او اجازه نمي‌دهد.
    اين اظهارات را خانم ميليتو در خصوص ناكامي 4 سال گذشته انتقال فرزندش به رئال مادريد بر زبان راند كه پزشكان تاكيد كردند، گابي نمي‌تواند در تست پزشكي رئال موفق شود.

وكيل شيوو: موكلم به ليگ اسپانيا فكر نمي‌كند

يكي از نمايندگان "كريستين شيوو" تمام درها را به روي متقاضيان اسپانيايي اين مدافع باشگاه رم بست.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خووان بكالي يكي از مدير برنامه‌هاي ستاره رومانيايي خط دفاع جالوروسي‌ها در مصاحبه‌اي درباره وي اظهار داشت: مقامات رئال مادريد و حتي بارسلونا علاقه‌مندي خود را نسبت به همكاري با شيوو اعلام نكرده‌اند اما اگر اين كار را نيز انجام دهند ما تمايلي به مذاكره با اين باشگاه نداريم زيرا شيوو قصد ندارد به ليگ‌هاي ديگر ملحق شود و طرف‌هاي اسپانيايي نيز به خوبي از اين موضوع اطلاع دارند. كريستين دوست دارد در ايتاليا فوتبالش را ادامه دهد. جايي كه به خوبي به آن عادت كرده است و احساس يك ايتاليايي را دارد.
    بكالي در ادامه سخنانش تاكيد كرد: او يا در رم مي‌ماند يا اينكه به اينترميلان ملحق شود.

رانيه‌ري: از امضاي قرارداد با "آندراده"‌خوشحال هستم

"رانيه‌ري"، سرمربي يوونتوس تاييد كرد با يورگ آندراده مدافع دپورتيوو لاكرونيا به توافق قطعي دست پيدا كرده است.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سرمربي بينكونري‌ها كه از امضاي قرارداد با آندراده بسيار خوشحال است درباره وي گفت: او بازيكني برجسته در مركز خط دفاع است. اين كاپيتان پرتغالي ليدري فوق‌العاده و با شخصيت است.
    به رغم اينكه آندراده با آسيب‌ديدگي بدي مواجه شد اما با تلاش فراوان موفق شد در آخرين ماه‌هاي اين فصل به آمادگي ايده‌آل برسد و در كنار دپورتيوو بازي‌هاي خوبي را به نمايش بگذارد.خوشحالم كه او در مسابقات پيش فصل به جمع شاگردانم ملحق خواهد شد.

ويرا: تا جام جهاني 2010 بازي مي‌كنم
    فرانسه آينده درخشاني دارد
    آرسنال با جدايي آنري كنار مي‌آيد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    پاتريك ويرا، كاپيتان فرانسه مي‌خواهد دست كم تا جام جهاني 2010 براي تيم ملي كشورش بازي كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ويرا كه آينده فرانسه را بسيار درخشان مي‌بيند، به رويترز گفت:« البته كه تا 2010 در تيم ملي مي‌مانم. تا زماني كه بتوانم بازي مي‌كنم. وقتش كه برسد بايد كنار بكشم؛ اما، براي اين زمان هنوز برنامه‌ريزي نكرده‌ام. بسيار جوان هستم و انگيزه بسيار زيادي دارم.»

ويرا كه در 101 بازي ملي به ميدان رفته، باور دارد فرانسه با وجود خداحافظي زين‌الدين زيدان هنوز تيم نيرومندي است.» فرانسه تيم جوان اما، با تجربه‌اي است و معتقدم كه آينده خوبي در پيش دارد. از دست دادن بازيكني نظير زيدان ساده نيست. اما، ما هنوز مهاجمان پرتكاپويي داريم؛ براي همين مطمئنم كه همه چيز بسيار خوب پيش خواهد رفت. ما سخت تلاش مي‌كنيم و جاه‌طلب هستيم. مي‌خواهيم در اوج باشيم و قهرماني‌هاي بسياري را به دست آوريم.»

ويرا از فوريه با مشكل آسيب‌ديدگي، دست به گريبان بوده است. او اميدوار است در رقابت‌هاي فصل آينده براي اينتر در اوج باشد:« شراط بسيار خوب پيش مي‌رود. پانزده ژوئيه در تمرينات پيش از شروع فصل باشگاه حاضر خواهم بود.»

پاتريك ويرا درباره‌ي جدايي تيري آنري، هم تيمي پيشين‌اش از آرسنال هم اظهار نظر كرد:« آنري بازيكن بزرگي است و بي‌ترديد از دست دادنش براي باشگاه ضربه بزرگي بود؛اما پيش‌تر هم از اين اتفاق‌ها در آرسنال رخ داده بود و اين تيم با وجود از دست دادن بازيكنان بزرگ توانسته به اوج بازگردد. اگر آرسن ونگر جانشيني براي آنري نداشت، هرگز او را رها نمي‌كرد.»

با عقد قرارداد يك‌ساله؛
    مهرزاد معدنچي به تيم فوتبال الشعب امارات پيوست

مهرزاد معدنچي به تيم فوتبال الشعب امارات پيوست.
    به گزارش خبرنگار ايسنا از دبي، مهرزاد معدنچي، بازيكن ملي پوش ايران هم در دام گسترده اماراتي ها براي صيد بازيكنان ايراني قرار گرفت.
    "زرعوني" مدير مالي باشگاه الشعب با بيان اين خبر افزود: خاطره خوب مسوولان و هواداران باشگاه الشعب از بازيكنان خلاق ايراني ما را برآن داشت تا سومين بازيكن خارجي خود را نيز از ستاره هاي ايراني جذب كنيم.
    وي از عقد نهايي اين قرارداد با حضور مدير برنامه هاي معدنچي خبر داد و مدت قرارداد اين بازيكن را يكساله و قابل تمديد بيان كرد.
    لازم به ذكر است قبل ازمعدنچي سامره با تمديد قراداد وميثم بائو از استقلال هم براي مدت يكسال با اين تيم به توافق رسيده بودند.

World Soccer بهترين‌هاي تاريخ فوتبال را انتخاب كرد
    برزيل 1970، گل مارادونا و بازي ايتاليا - آلمان غربي بهترين‌هاي تمام دوران

گروه قهرمان برزيل در رقابت‌هاي جام‌جهاني ‌١٩٧٠ از سوي كارشناسان فوتبال جهان به عنوان بهترين تيم تمام دوران فوتبال برگزيده شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين نظرسنجي كه از سوي مجله World Soccer انجام گرفت، گل دوم ديگو مارادونا به انگلستان در ديدار يك چهارم پاياني جام جهاني ‌١٩٨٦ ، بهتري گل تاريخ شد.

ديدار ايتاليا - آلمان غربي در مرحله نيمه نهايي جام جهاني ‌١٩٧٠ به عنوان بهترين بازي تاريخ فوتبال انتخاب شد. در اين بازي كه مانند دو رويداد بالا در مكزيك برگزار شد، ايتاليا در وقت‌هاي اضافي آلمان غربي را چهار بر سه به زانو درآورد.

World Soccer براي انتخاب بهترين تيم تاريخ توضيح داد:« برزيل فراتر از يك تيم بود. برزيل با اين شيوه‌اي كه در جام جهاني ‌١٩٧٠ به قهرماني رسيد، به اسطوره تبديل شد. تيمي كه متخصص بازي زيبا بود.»

مجارستان در جام‌جهاني ‌١٩٥٤ و هلند در جام‌جهاني ‌١٩٧٤ از نگاه كارشناسان پشت سر برزيل بهترين تيم‌هاي تمام دوران فوتبال شناخته شدند.

ميلان در فصل ‌١٩٩٠ /‌١٩٨٩ چهارمين تيم برتر تاريخ است، به دنبال آن نام رئال مادريد در فصل ‌١٩٦٠ / ‌١٩٥٦ به چشم مي‌آيد.

در فهرست بهترين گل‌هاي تاريخ پس از ماراونا و شاهكارش در جام جهاني ‌٨٦ ماركو فان باستن كه آن گل رويايي را به شوروي در فينال جام ملت‌هاي اروپاي ‌١٩٨٨ به ثمر رساند، قرار دارد.

گل بي‌نظير زين‌الدين زيدان در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپاي ‌٢٠٠٢ برابر بايرلوركوزن كه به پيروزي رئال مادريد انجاميد، به عنوان سومين گل برتر تاريخ انتخاب شد.

در فهرست بهترين بازي‌هاي تاريخ پس از ايتاليا - آلمان غربي بازي‌هاي ميلان - ليورپول (فينال ليگ قهرمانان اروپاي ‌٢٠٠٥) رئال مادريد اينتراخت فرانكفورت (فينال جام باشگاه‌هاي اروپاي ‌١٩٦٠) قرار دارند.

خبرهای فوری گل:

Inter to Betis: "No Toldo For You"
    Gabriel Milito To Sign For Barcelona After Copa América
    Reyes Pleads With Arsenal To Reduce Asking Price
    Villarreal's Jose Mari for AEK Athens

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره شوستر چيه ؟؟؟؟
    من فكر نكنم بيش از كرش و كاماچو باشه .......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •