تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 802 از 3017 اولاول ... 30270275279279879980080180280380480580681285290213021802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,011 به 8,020 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من مخالفم اون قسمت که های لایت کردم هستم
    شما با 22000 تومن ( برای یک ماه ) سرویس 512 نامحدود میگیری سرعت دانلود اگه ثابت 60 در نظر بگیریم میشه در ماه بدون حتی خاموش کردن سیستم 148 گیگ دانلود کرد
    که مطمئنا" هیچ کس این کار رو نمیکنه شما اگه روزی 12 ساعت دانلود کنی سر ماه 74 گیگ دانلود کردی
    ولی با سرویس 2048- 4گیگ من شبی 3.5 گیگ حداقل دارم دانلود میکنم که میشه در ماه حدود 105 گیگ ( تازه 90% اوقات حدود 3.8 گیگ دانلود میشه )
    علاوه بر این با سرویس نامحدود بخاطر سرعت کم هم وقتت هدر میره برای دانلود و هم اصطحلاک ( یا اصطهلاک یا اثتهلاک یا استهلاک یا .... ) سیستمت خیلی زیاد میشه
    کلا" برای وب گردی نامحدود خوبه ولی برای دانلود
    والا ما هر کی رو دیدیم از مخابرات حجمی داشته ناراضی بوده ولی از نامحدود ها کمتر کسی رو دیدم که شاکی باشه .بهتر بود به جای اون جمله ای که خودم نوشتم و شما هایلایت کردی میگفتم کلا سرویس های مخابرات مفت نمی ارزن اما نامحدود ها به خاطر قیمت پایینشون خوب هستند..

2. 3 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

والا ما هر کی رو دیدیم از مخابرات حجمی داشته ناراضی بوده ولی از نامحدود ها کمتر کسی رو دیدم که شاکی باشه .بهتر بود به جای اون جمله ای که خودم نوشتم و شما هایلایت کردی میگفتم کلا سرویس های مخابرات مفت نمی ارزن اما نامحدود ها به خاطر قیمت پایینشون خوب هستند..
    واقعا" در پیت ترین سرویس دهنده اینترنت همین مخابراته .

4. 3 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

واقعا" در پیت ترین سرویس دهنده اینترنت همین مخابراته .
    میشه بیشتر توضیح بدی چه مشکلی داری
    من رفیقم داره ولی بشکن میزنه

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدی چه مشکلی داری
    من رفیقم داره ولی بشکن میزنه
    آره میشه .....
    یکی از عمده ترین مشکلاتش نبود یه پشتیبانی کار بلد هست بماند که خیلی هاشون از شعور و ادب هم بهره ای نبردن ......
    حدود یک ماه پیش سرویسم مشکل پیدا کرد پینگم با بهترین سرور داخلی حدود 800 میشد ( با کلی تایم اوت ) حتی با سامانه سیترا هم حدودا" 700 میشد به پشتیبانی زنگ میزدم تا میگفتم پینگ بهم میگفت شما حتما" میخوای بازی کنی ما تضمین نمیکنیم که بتونید با این اینترنت بازی کنید در صورتی که سرعت پیج باز کردنم افتضاح بود حتی گوگل !
    خلاصه انقدر بشون کلید کردم تا تیم ویور وصل شدن به سیستمم و کلی ایراد گرفتن من هم از قبل چون میدونستم ایراد از سیستم میگیرن لپتاپم رو آماده کرده بودم با لپ تاپ هم وصل شد
    در آخر گفت ما کاری از دستمون بر نمیاد هر چی هست مشکل از خودتونه و ......
    دیگه با هزار تا شکایت بدبختی تا درست شد این قضیه

حالا این یه مورد خاص بود همین دیروز 24 ساعت قشنگ قطعی داشتم که میگفتن از مرکز مخابراتیتونه
    یه روز در میون چند ساعت اینترنت ملی میشه

داون استریم رو برام روی 2048 بستن ( همون سرویس خودم ) ولی هیچ وقت حق خودم رو که 256 kb/s رو بم نمیده همیشه 20- 30 kb/s کمتر هست
    زنگ میزنم بشون میگم دان استریم رو بیشتر کنید ولی با اکانتینگ محدود کنید تا حق خودمو بم بده گوشی رو قطع میکنه
    میشه گفت یه مشت بی شخصیت رو گذاشتن اونجا .............

7. 3 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آره میشه .....
    یکی از عمده ترین مشکلاتش نبود یه پشتیبانی کار بلد هست بماند که خیلی هاشون از شعور و ادب هم بهره ای نبردن ......
    حدود یک ماه پیش سرویسم مشکل پیدا کرد پینگم با بهترین سرور داخلی حدود 800 میشد ( با کلی تایم اوت ) حتی با سامانه سیترا هم حدودا" 700 میشد به پشتیبانی زنگ میزدم تا میگفتم پینگ بهم میگفت شما حتما" میخوای بازی کنی ما تضمین نمیکنیم که بتونید با این اینترنت بازی کنید در صورتی که سرعت پیج باز کردنم افتضاح بود حتی گوگل !
    خلاصه انقدر بشون کلید کردم تا تیم ویور وصل شدن به سیستمم و کلی ایراد گرفتن من هم از قبل چون میدونستم ایراد از سیستم میگیرن لپتاپم رو آماده کرده بودم با لپ تاپ هم وصل شد
    در آخر گفت ما کاری از دستمون بر نمیاد هر چی هست مشکل از خودتونه و ......
    دیگه با هزار تا شکایت بدبختی تا درست شد این قضیه

حالا این یه مورد خاص بود همین دیروز 24 ساعت قشنگ قطعی داشتم که میگفتن از مرکز مخابراتیتونه
    یه روز در میون چند ساعت اینترنت ملی میشه

داون استریم رو برام روی 2048 بستن ( همون سرویس خودم ) ولی هیچ وقت حق خودم رو که 256 kb/s رو بم نمیده همیشه 20- 30 kb/s کمتر هست
    زنگ میزنم بشون میگم دان استریم رو بیشتر کنید ولی با اکانتینگ محدود کنید تا حق خودمو بم بده گوشی رو قطع میکنه
    میشه گفت یه مشت بی شخصیت رو گذاشتن اونجا .............
    کاملا درسته .ولی من چون همیشه حضوری میرم دفترشون و در مواقع لزوم اخلاق جالبی هم ندارم معمولا کارم زود راه میافته البته تا جایی که حق با من باشه ولی برای کسایی که شهرستان هستند و مجبورن تلفنی پیگیری کنن این مشکلات هست .برای من هم داون 2048 هست و همیشه حداکثر سرعت 230 هست .بعضی از بهانه ها رو هم که همه شرکت ها میارن و دیگه نمیشه کاریش کرد..

9. 2 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

ایمان سخت در اشتباهی .ببین 512 از مخابرات میگیری 22 میدی و سرعت همیشه 64 هست هر چفدر هم خواستی استفاده میکنی ولی از پارس که بخای بگیری ماهی 90 تومن که زیاده حداکثر پولی که باید برای اینترنت داغون مملکت بدی 45 تومن هست که اونم میشه باهاش 256 گرفت که مطمئنا حجم کمتری در اختیارت میزاره که زود هم تموم میشه بعد سرعتت میشه حداکثر 32 پس مخابرات داره خوب میده.فقط حجمی هاش بدرد نخورن.به بیان ساده تر اگر کسی نامحدود استفاده میکنه بیاد مخابرات در غیر اینصورت سرویس های حجمیش مفت نمی ارزن..
    سخت در اشتباهی
    اینو به من نگو که تمام سرویسهای مخابرات رو تست کردم و النهایه به این رسیدم که تخلیه کنم.شما بابت 512 مخابرات 22 تومن میدی.درست؟خوی من 128 نامحدود پارس میگیرم و 27 میدم.بازم درست؟شما با سرعت 65 دانلود میکنی و من 130.تا 20گیگ این سرعت رو دارم.با توجه به نیاز و استفاده ی من،این کاملاً واسم کافیه.پس من نیازی به 512 نامحدود پارس ندارم.صرفاً چون شما گفتی 512 پارس 90 تومنه من توی توضیحاتم ازش استفاده کردم.بنده همچنان پیشنهاد میکنم با توجه به نیازتون سرویس بگیرین.

عیمان

پینگ داخل روی مخابرات کمتره یا پارس ؟

پینگ خارج روی کدوم بهتره ؟
    واسه من که تفاوت چندانی نداشته.فقط پارس کمتر تایم اوت میده.
    يا اسپليتر خرابه. يا وسيله اي ديگه داري كه از خط استفاده ميكنه بدون اسپليتر (تلفني فكسي چيزي!) يا از مخابراته!

حق با شماست. تقريبا هيچ مشترك خانگي وجود نداره كه بتونه ماهي 90 تومن پول بده. ميشه سالي يك ميليون!
    همون 45 رو اگه در نظر بگيريم ميشه يه مگ مخابرات با 256 پارس آنلاين. كه باز مخابرات خيلي بيشتر مي گيره روزي 12 ساعت دانلود ميشه نزديك 60-70 گيگ!
    من فكر كنم اين دوره تموم بشه همون 256 نامحدود بگيرم.
    بازم میگم،آخه کی قراره ماهی 90 تومن بده!
    مملی تو شاید به 70 گیگ نیاز داشته باشی،اما من الان شاید ماهی 10 گیگم زیادم باشه.

11. 3 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سخت در اشتباهی
    اینو به من نگو که تمام سرویسهای مخابرات رو تست کردم و النهایه به این رسیدم که تخلیه کنم.شما بابت 512 مخابرات 22 تومن میدی.درست؟خوی من 128 نامحدود پارس میگیرم و 27 میدم.بازم درست؟شما با سرعت 65 دانلود میکنی و من 130.تا 20گیگ این سرعت رو دارم.با توجه به نیاز و استفاده ی من،این کاملاً واسم کافیه.پس من نیازی به 512 نامحدود پارس ندارم.صرفاً چون شما گفتی 512 پارس 90 تومنه من توی توضیحاتم ازش استفاده کردم.بنده همچنان پیشنهاد میکنم با توجه به نیازتون سرویس بگیرین.

واسه من که تفاوت چندانی نداشته.فقط پارس کمتر تایم اوت میده.

بازم میگم،آخه کی قراره ماهی 90 تومن بده!
    مملی تو شاید به 70 گیگ نیاز داشته باشی،اما من الان شاید ماهی 10 گیگم زیادم باشه.
    128 نامحدود گرفتي خبرش رو بده
    من 70 گيگ نياز ندارم فقط نامحدود نياز دارم .
    البته بحث كلي من اين بود كه كلا همه چي گرونه! اينترنت ماهي 10 تومن نهايت 15 تومن! شما 128 پارس رو بگيري با ماليات و ... 29 تومني در مياد برات. بگو 30 تومن! چيداره اينترنت كه ماهي 30 بديم؟!

13. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

128 نامحدود گرفتي خبرش رو بده
    من 70 گيگ نياز ندارم فقط نامحدود نياز دارم .
    البته بحث كلي من اين بود كه كلا همه چي گرونه! اينترنت ماهي 10 تومن نهايت 15 تومن! شما 128 پارس رو بگيري با ماليات و ... 29 تومني در مياد برات. بگو 30 تومن! چيداره اينترنت كه ماهي 30 بديم؟!
    در این مورد که کاملاً باهات موافقم.گرونه.واقعاً هم گرونه.

15. 2 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

الان نرم افزار win rar را با حجم 3.6مگا بایت اول با آدی ام گذاشتم دانلود که بعد از 38.05 ثانیه دانلودش تکمیل شد.همین نرم افزار را با eagleget گذاشتم که سرعت را بالای 150 کیلو بات و زمان را 20 ثانیه نشان میداد اما زمانسج موبایلم پایان دانلود را 42.03 ثانیه نشان داد یعنی چیزی حدود 4 ثانیه زمان بیشتری نسبت به ای دی ام برد تا فایل را دانلود کنه.سرعت دانلودی را که نشان میدهد الکیه.
    برنامه networx رو نصب کنید سرعت واقعی با هر برنامه ای رو میده خود idm هم 15کیلوبایت بیشتر میزنه
    یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در هر صورت آرزوی ما به فنا رفتن و برچیده شدن اینترنت مخابرات
    طفلک تازه میخواست 10مگ بده ولی نرسید

فرقي كه به حال ما كه نميكنه، ته تهش همين وضعيتمون ثبات داشته باشه.
    البته من نظرم اين نيست كه اين وضعيت ثابت بمونه! اونا كه نميان بگن شما چند تا مشترك داشته باش فقط پهناي باند مي فروشن. قانونش هست كه ضريب اشتراك مثلا 1 به 8 باشه ولي مطمئنم مخابرات رعايت نمي كنه.
    در نهايت اتفاقي كه مي افته اينه كه پهناي باند جديد به مخابرات نمي دن ولي اون همينجور مشترك جديد مي گيره و روز به روز سرعت خراب تر ميشه.
    راه حل هاي ديگه هم براي مخابرات به ذهنم مي رسه مثلا اين كه بياد بگه بابا ما كه خصوصي هستيم اصلا بيا مي ريم توي ليست شركت هاي خصوصي با يه اسم جديد! بعد خيلي راحت پهناي باند جديد هم مي گيره!
    راه هايي ديگه هست كه مسئولين مي تونن pm بدن
    اگه دولتيه مخابرات كه نمي تونه مشترك زياد بگيره كه خب پول نمي خواد بده كه بدهي داشته باشه مال خودشونه! اگه هم خصوصيه پس چرا ميگن دولتيه بايد جا رو براي خصوصي ها باز كنه!
    این بدهی مربوط به شرکت ضحی است فکر میکنم بخاطر همین ضحی اسمشو عوض کرد و شد اشنای اول
    Last edited by farshad0123; 16-10-2013 at 02:39.

17. 3 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این پست فطرتا از اون موقع که حظوری رفتم نمیدونم چیکار نتم کردن که لینکم همش چشمک میزنه بهم گفت درستش کردیم اومدم خونه دیدم snr شده42 اما نه تنها دان استریمو زیاد نکردن اپ استریممو از2مگ گذاشت رو 256تازه لینکم هم اصلا ثابت نمیشه و همش در حال چشمک زدنه در کل از اون موقع که حظوری رفتم قطع شد تا دیروز که سرویسم تموم شد الان با سیمکارت ایرانسلم دیگه هم تمدید نمیکنم تا برم یه جا دیگه

19. 3 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •