تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 802 از 1805 اولاول ... 30270275279279879980080180280380480580681285290213021802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,011 به 8,020 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

طرح مثلا طلایی که البته برای ما یه آهن پاره هم نبوده تا حالا چه برسه به طلا
    شماره سرویس به 09151150001 پیامگ شود تا بررسی نمائیم

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جدولی از این توضیحتون که رسمی باشه و تایید شده در سایت CRA.ir باشه و یا به هر حال تایید شده باشه ارائه بدهید ..

==========================

طرح الماس سرعت آن به چه صورت هست ؟
    بله اعلان خواهد شد

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان من به حرف این دوستمون رسیدم:

شب خوش
    شب به خیر دوست گرامی

داره خودمونی میشه mahdibarcelon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ایران-مشهد

پيش فرض

اقای جعفریان...خیلی جالبه....خطم رو روی پی سی ام گذاشتین...نه میذارین شاتل بگیرم...نه طرح دلخواهمو میدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مهندس با این همه که کاربرا ناراضین و همه سرعتاشون افتضاحه چرا نمیخوای قبول کنید؟ یعنی همه دروغ میگن فقط شما راست میگی؟ چرا اینقد جوابهای مسخره تحویل میدید و فقط خودتونو توجیح میکنید و شرکت زیر ساخت رو مقصر میدونید؟ من که 2مگ دارم سرعتم 20کیلو بایته روزانم 150کیلو بایت اصلا 250کیلو بایتی رو به چشم ندیدم
    در ضمن خسارت این 3 هفته رو کی پاسخگوست؟؟ هرچی نباشه کلی از جیب دادیم همه که مثل شما مایه دار نیستن پشت میز بشینن و یه گوششون در یکیش دروازه. هزینه تعرفه طلایی گرفتین اما به اندازه ی دایال اپ سرعت نداره .شما که میدونستی (به قول خودتون ملت هجوم میاره در ساعات رایگان) چرا همون روز اول نگفتین که سرعت دایال اپم نیس.این پولها خوردن نداره.چیزی که طبق قرارداد بوده باید عمل کنید.
    دوست گرامی قبلا توضیح دادم شب با توچه به استفاده همه سرویس های شب رایگان ترافیک بالا میرود و مشکل سرعت ایجادمیشود در همین سایت یکی از دوستان طرح خانواده دارد و با توجه به اینگه شب پول پرداخت میکند ولی از سرعت پایین مینالد
    در ثانی سرعت ها شیر 1 به 8 میباشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی محترم دوستان درست می گن
    این سیستم گلد نت خیلی مبتدیانه و دارای مشکل زیاده که حتی نمیشه واردش شد خیلی وقت ها سیستم قبلا شما scpluto که حتی ثبت نام آنلاین و جا به جایی و تغییر طرح و انتقال ترافیک به دیگر مشترکان داشت از این سیستم سر تا پا مشکل و ابتدایی خیلی بهتر و حرفه ای تر بود این سیستم فقط رنگ لعاب بهتری دارد والا کارایی ش در حد صفر هست فقط یک خرید ترافیک هست همین! اکثر مواقع هم از دسترس خارج و یا اطلاعات ناقص نمایش میده و هیچ کاربری ازش راضی نیست

8. 3 کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با سلام خدمت شما

طرح بنده هم کمپین نقره ای (1 مگابیت )یکساله هست که چندین شبه در بازه رایگان به حدی محدود شده که باز کردن یک صفحه چندین دقیقه طول میکشید،چه برسه به اینکه بخوایم دانلود کنیم(میانگین سرعت دانلود 10 کیلوبایت)

شبا که رایگان میشه،حداقل سرعت قراردادی سرویس رو در اختیارمون بزارید!

جناب جعفریان!شما که میفرمایید پهنای باند با یه ضریب اشتراکی بین مشترک ها شیر میشه آیا همیشه همه مشترکین با هم در حال دانلود هستند که سرعت به زیر 10 کیلوبایت میرسه؟!!

الان چندین شبه بنده چه ساعت 1 چه 3 چه 6 چه 7 امتحان میکنم سرعت روی 10 کیلوبایت هست!!

البته بجز 2 شب پیش که گویا سیستم اکنتینگ قاطی کرده بود و ما رو وارد بلک لیست مخابرات نکرد! و سرعت ما محدود نشد و راحت از همون ساعت 1 تا خود صبح سرعت 127 کیلوبایت رو داشتم!!
    (نمیخواید که بگید اون شب که استثناء شد،همه کاربراها خوابیده بودن و کسی دانلود نمیکرده و پهنای باند کامل آزاد بوده که سرعت بالا بوده؟!
    نه اینجودری نیست یکی از دوستان همین سایت با من تماس گرفت و مشکل را گفت و مشکل را بر طرف کردیم اقای امید

10. این کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اقای ملک جعفریان اگه شما بتونین یه طرح بزنین که مثلا دانلود از سرور های داخل ایران که هزینه کمتری داره نامحدود و با سرعت بالا باشه و سرعت اینترنت هم معمولی باشه فک کنم خیلی مشتری پیدا میکنین
    مثلا یه طرح نامحدود 1 مگ دانلود از سرور ها داخلی با سرعت خیلی بالا ولی خب دانلود از اینترنت با سرعت محدود
    امیدوارم ان پیشنهاد رو جدی بگیرین

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خوب چطوره که دوستانی که طرح های نقره ای و برنزی دارند هم همین سرعت 90 رو دارند (شبانه) ولی هزینه کمتری نسبت به ما که طلایی داریم می کنند؟ بعد هم این کاهش ناگهانی سرعت در راس ساعت یک بطور سیستماتیک توسط خود شما می باشد و فکر کنم خودتون هم چندی پیش به این مساله اذعان کردید ولی الان دوباره دارید تقصیر پهنای باند و هجوم کاربران می اندازید. گفتید بین طرحها در شبانه تفاوت ایجاد می کنین ولی نکردید. فکر نکنم این گفتگو بجایی برسه. دور باطل برای ما که خطمان بروی کافوهای نوری است
    آقای مهندس عزیز هم رشته محترم بنده خودم برقی هستم تمام این موارد رو از نظر فنی و تئوری درک می کنم برادر گرامی!
    بین سرعتها تفاوت قایل شدیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •