تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 802 از 4105 اولاول ... 30270275279279879980080180280380480580681285290213021802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,011 به 8,020 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

چون خونمون اهوازه خواستم حداقل شب خونه بخوابم!
    اینقدر لشکر 92 وحشتناکه؟؟؟
    کلا ارتش مثل سپاه چیزی تحت عنوان پذیرش نداره؟
    شما توی دوره آموزشی اگه پارتی داری بگو برات جور کنه تا قبل از اینکه مدارک و سوابق سربازها بره به آجودانی ( ستاد نیرو نیروی زمینی ) شما رو جای مناسب تقسیم کنه
    قبل از آموزشی میشه کاری کرد؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قبل از آموزشی میشه کاری کرد؟
    یک راه دیگه هم هست ، مثلا این که بیفتی اداره بهداشت نیروی زمینی ، بعد از اونجا تقسیمت کنن بیمارستان اهواز که واقعا برات هتل میشه

به هر حال تقسیم شدنت برای یگان تو روزهای آخر آموزشی معلوم میشه ، حالا چه بخوای قبل از آموزشی اقدام کنی چه آخرش

3. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

ممنون
    برای دوره کد تو نیروی زمینی:
    ارتش از کجا می فهمه رشته ما چیه تو برگ سفید که چیزی نننوشته!فقط نوشته لیسانس!
    بعد این دوره کد چقدر طول می کشه؟
    و اینکه دوره کد ها شامل چه آموزش هایی میشن؟
    اگه در این مورد هم اطلاعی داری ممنون میشم بگی

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه در این مورد هم اطلاعی داری ممنون میشم بگی
    شما خودتون بارها بهشون اطلاعاتی که نیاز دارن رو خواهید داد !
    تو همون دوره آموزش فرم های زیادی رو بهتون میدن تا پر کنید ، در حین پذیرش در پادگان آموزشی ازتون سوابق و اطلاعات کافی میگیرن
    غیر از این هم شما از دانشگاه برگه اعزام به خدمت گرفتید که تحویل +10 هم دادید که جزو سوابقتون محسوب میشه ( روی اون برگه رشته فارغ التحصیلی + مقطع رو نوشته )

6. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام من مدارکم رو تو سال 90 فرستادم یعنی مشمول کدوم قانونم؟... من فوق لیسانس هستم یعنی الان چند ماه خدمت باید بکنم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

سلام من مدارکم رو تو سال 90 فرستادم یعنی مشمول کدوم قانونم؟... من فوق لیسانس هستم یعنی الان چند ماه خدمت باید بکنم ؟
    طبق اطلاعیه نظام وظیفه :
    شايان ذكراست : كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.
    شما بابت فوق کسر خدمت نمی گیری!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

طبق اطلاعیه نظام وظیفه :

شما بابت فوق کسر خدمت نمی گیری!
    البته معلوم نیست این که می گین به این معنا ( عدم کسر خدمت با فوق) باشه...چون دقیقا در همین اطلاعیه اومده:

اين سازمان در خصوص نحوه اعمال كسرخدمت براي مشمولاني كه در سال 1390 خود را معرفي و برگ آماده به خدمت براي آنان صادر و تاريخ اعزام آنان سال 1391 تعيين شده خبرداد : گواهي كسرخدمت آنان مي بايست در سال1390 صادر شده و حداكثر تا تاريخ 15/2/ 91 توسط يگان مربوط در سامانه وظيفه عمومي به ثبت برسد. همچنين اين دسته از مشمولان بايد در موعد تعيين شده در برگ آماده بخدمت ، به خدمت اعزام شوند درغير اين صورت از اين امتياز بهره مند نخواهند شد درضمن از تاريخ 16/2/91 ثبت كسرخدمت در سامانه وظيفه عمومي براي اين دسته از مشمولان امكان پذير نبوده و اين مورد از سامانه حذف خواهد شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

این قضیه مبهم ترین موضوع این اطلاعیه هستش...به این دو قسمت توجه کنید بیشتر متوجه منظورم می شید...

1)شايان ذكراست : كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.

2)اين سازمان در خصوص نحوه اعمال كسرخدمت براي مشمولاني كه در سال 1390 خود را معرفي و برگ آماده به خدمت براي آنان صادر و تاريخ اعزام آنان سال 1391 تعيين شده خبرداد : گواهي كسرخدمت آنان مي بايست در سال1390 صادر شده و حداكثر تا تاريخ 15/2/ 91 توسط يگان مربوط در سامانه وظيفه عمومي به ثبت برسد. همچنين اين دسته از مشمولان بايد در موعد تعيين شده در برگ آماده بخدمت ، به خدمت اعزام شوند درغير اين صورت از اين امتياز بهره مند نخواهند شد درضمن از تاريخ 16/2/91 ثبت كسرخدمت در سامانه وظيفه عمومي براي اين دسته از مشمولان امكان پذير نبوده و اين مورد از سامانه حذف خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

البته معلوم نیست این که می گین به این معنا ( عدم کسر خدمت با فوق) باشه...چون دقیقا در همین اطلاعیه اومده:

اين سازمان در خصوص نحوه اعمال كسرخدمت براي مشمولاني كه در سال 1390 خود را معرفي و برگ آماده به خدمت براي آنان صادر و تاريخ اعزام آنان سال 1391 تعيين شده خبرداد : گواهي كسرخدمت آنان مي بايست در سال1390 صادر شده و حداكثر تا تاريخ 15/2/ 91 توسط يگان مربوط در سامانه وظيفه عمومي به ثبت برسد. همچنين اين دسته از مشمولان بايد در موعد تعيين شده در برگ آماده بخدمت ، به خدمت اعزام شوند درغير اين صورت از اين امتياز بهره مند نخواهند شد درضمن از تاريخ 16/2/91 ثبت كسرخدمت در سامانه وظيفه عمومي براي اين دسته از مشمولان امكان پذير نبوده و اين مورد از سامانه حذف خواهد شد.

این مورد برای کسانی هست که گواهی کسر خدمت جبهه یا جانبازی دارند!
    اگه دقت کنید تو اطلاعیه نوشته توسط یگان مربوطه!(منطور یگانی که پدرشون اونجا خدمت کرده و گواهس کسر خدمت رو صادر می کنه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یکی قشنگ بیاد توضیح بده یعنی چی یعنی لیسانس چند ماه باید خدمت کنه 18 ماه یا 24 ماه ؟

13. این کاربر از asemuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •