تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 802 از 827 اولاول ... 302702752792798799800801802803804805806812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,011 به 8,020 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
    اگه بین Adata و Silcon Power بخوام انتخاب کنم ، کدوم رو انتخاب کنم؟
    مخصوصا بین مدلهای Adata HD710 و Adata HD720 با SP A80 و SP A85
    Last edited by noisymind; 05-12-2016 at 12:30.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
    اگه بین Adata و Silcon Power بخوام انتخاب کنم ، کدوم رو انتخاب کنم؟
    مخصوصا بین مدلهای Adata HD710 و Adata HD720 با SP A80 و SP A85
    سلام .

من A85 رو پیشنهاد میکنم ، چون بنظر میرسه بدنه با کیفیت تری داشته باشه و جدیدتر هم هست . A80 سالهاست همچنان در حال تولید هست و از نظر من هیچ جذابیتی نداره و واقعاً نمیدونم تولید کننده تا کی میخواد به تولید این مدل ادامه بده !

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام .

من A85 رو پیشنهاد میکنم ، چون بنظر میرسه بدنه با کیفیت تری داشته باشه و جدیدتر هم هست . A80 سالهاست همچنان در حال تولید هست و از نظر من هیچ جذابیتی نداره و واقعاً نمیدونم تولید کننده تا کی میخواد به تولید این مدل ادامه بده !

والا من که تا الان هر چی هارد وسترن داشتم بعد از مدتی یه بلایی سرشون اومد! حالا شاید شانس بد من هست. البته از خیلی وقت پیش یه A80 داشتم که اون موقع خیلی ازش خوشم نمیومد و بیشتر تو کمد بود! الان که مدتی هست دارم استفاده میکنم میبینم که خیلی هم خوبه و اون محکم بودنش هم حس خوبی به آدم میده! بر خلاف هاردهای زپرتی وسترن که همش باید نگران باشی که نشکنه! ولی چون خیلی استفاده نکرده بودم گفتم ببینم دوستان چی میگن. حالا احتمالا این بار یه A85 بگیرم ببینم چطوریه
    راجع به هاردهای ترنسند نظرتون چیه؟
    دیگه اینکه از رو سریال هارد میشه فهمید هارد داخلی اینها چیه؟
    Last edited by noisymind; 14-12-2016 at 16:03.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من که تا الان هر چی هارد وسترن داشتم بعد از مدتی یه بلایی سرشون اومد! حالا شاید شانس بد من هست. البته از خیلی وقت پیش یه A80 داشتم که اون موقع خیلی ازش خوشم نمیومد و بیشتر تو کمد بود! الان که مدتی هست دارم استفاده میکنم میبینم که خیلی هم خوبه و اون محکم بودنش هم حس خوبی به آدم میده! بر خلاف هاردهای زپرتی وسترن که همش باید نگران باشی که نشکنه! ولی چون خیلی استفاده نکرده بودم گفتم ببینم دوستان چی میگن. حالا احتمالا این بار یه A85 بگیرم ببینم چطوریه
    راجع به هاردهای ترنسند نظرتون چیه؟
    دیگه اینکه از رو سریال هارد میشه فهمید هارد داخلی اینها چیه؟
    در مورد سوال آخر ؛ با برنامه CrystalDiskInfo میتونید مدل هارد دیسک بکار رفته رو متوجه بشید . البته از قسمت بالای برنامه ، هارد دیسک اکسترنال مورد نظر رو انتخاب کنید .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

در مورد سوال آخر ؛ با برنامه CrystalDiskInfo میتونید مدل هارد دیسک بکار رفته رو متوجه بشید . البته از قسمت بالای برنامه ، هارد دیسک اکسترنال مورد نظر رو انتخاب کنید .

قبل از اینکه هارد رو باز کنیم از روی سریالی چیزی نمیشه فهمیمد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبل از اینکه هارد رو باز کنیم از روی سریالی چیزی نمیشه فهمیمد؟
    راهی برای تشخیص برند و مدل هارد دیسک داخلی ، قبل از بازکردن جعبه و اتصال به سیستم وجود نداره . البته با جستجوی اینترنت شاید بتونید تشخیص بدید ولی از اونجایی که برای این تولید کنندگان از هر برندی میتونند استفاده کنند پس ممکن هست دقیق نباشه .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    کسی از قابلیت های Seagate Personal Cloud 2-Bay CS4000201 - 4TB چیزی میدونه؟
    1.راستیتش من یه هارد مرکزی میخوام که بتونم تمام اطلاعاتمو بریزم توش و هر موقع بخوام از گوشی یا لب تاب یا تلویزیون از اطلاعاتم استفاده کنم،حالا قابلیت ابری هم داشته باشه که چه بهتر،این دستگاه همچین کاریو میکنه؟
    2.با پورت usb میشه وصل شد به کامپوتر یا فقط مخصوص اتصال فلشو ایناس؟
    3.بستر ارتباطیش اینترنت هست یا وای فای؟چون گفته شده قابلیت دسترسی به اطلاعات از راه دور،من زیاد از NAS اطلاعات ندارم میپرسم،میخوام ببینم حتی زمانیکه نزدیکه هاردم هستم باید با اینترنت از اطلاعاتم استفاده کنم؟
    4.و اینکه این دستگاه 2تا سینی برای هارد داره،میشه هر دوش مخصوص اطلاعات باشه یا یکیش باید حتما بکاپ گیری کنه؟
    دوستان میشه خواهش کنم کمکم کنین

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علاوه بر سوال بالاکه خیلی مهمه برام یه سوال دیگه ام هست
    من یه هارد پرتابل 2ترا از بین برند سیگیت یا وسترن هم میخوام،خودم یه مدل سیگیت دیدم از نظر ظاهری خوشم اومده ولی وسترن یه مزیت خوب داره قابل رمز گذاری هست،آیا سیگیت هم این قابلیتو داره؟
    کلا اساتید کدوم مدل حال حاضرو بین این دو برند پیشنهاد میکنن؟

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    هارد اکسترنال یک یا دو ترا چی پاد میدید؟
    ت قفل و امن سازی هم داشته باشه
    هاردی هست که قابلیت قفل سخت افزاری داشته باشه ؟

و یه سوال هم اینکه هاردی که بصورت نرم اف قفل میشه رو میشه ول کرد به تی وی؟ یا اینکه چون قفل داره نمیشه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    هارد اکسترنال یک یا دو ترا چی پاد میدید؟
    ت قفل و امن سازی هم داشته باشه
    هاردی هست که قابلیت قفل سخت افزاری داشته باشه ؟

و یه سوال هم اینکه هاردی که بصورت نرم اف قفل میشه رو میشه ول کرد به تی وی؟ یا اینکه چون قفل داره نمیشه ؟

خب مدلها که زیاده و بسته به سلیقتون میتونید انتخاب کنید.
    معمولیترین مدلها از وسترن My Passport Ultra Permium و از سیگیت BackUp Plus هست که هاردهای خیلی خوبی هستند ولی جنس بدنه ضعیفی دارند.
    البته وسترن مدل Metal Edition هم داره که فقط یک قاب مثلا فلزی داره که واسه همین قیمتش خیلی بالا هست! هر چند جنس خوبی داره و احساس خوبی به آدم میده ولی گویا هر کی داشته میگه خیلی بدنش خش میوفته!
    بعد از اینها هم میتونید برید سراغ سیلکون پاور یا Adata و Transcend که اینها هم برندهای شناخته شده ای هستند و بیشتر در زمینه هاردهای ضد ضربه کار میکنن.( هارد داخلیشون همون وسترن یا سیگیت یا سامسونگ هست!) فقط یک قاب مستحکم و رابر و ... دور هارد اصلی گذاشتن که میتونه تاثیر داشته باشه ولی نه 100% مطمئن.

بهترین هارد از نظر قفل گذاری و سرعت باز کردن وسترن ( غیر از سری المتز) هستند که چون قفل سخت افزای دارند خیلی راحت و سریع لاک و آنلاک میشن و البته ظاهرا اگه مشکلی برای هارد پیش بیاد دیگه باید با اطلاعات خداحافظی کنید!
    باقی هاردها رو هم میشه قفل کرد ولی نرم افزاری و یه چیزی تو مایه های بیت لاکر ویندوز هست که برای هر بار قفل کردن و Encrypt شدن ظاهرا زمان زیادی میبره!

برای قفل های نرم افزای که حتما باید قبلش با کامپیوتر قفل رو باز کنید چون تلویزیون قابلیت encryption رو نداره. در مورد قفل سخت افزاری مثل وسترن هم اطلاعی ندارم ولی فکر نکنم اونم با تلویزیون باز بشه.

ضمنا جدای از مسائل فنی با توجه به برجام و حل شدن خیلی مشکلات کشور ، سایت وسترن کلا ایران رو تحریم کرده! و نرم افزارهای بک آپ گیری و ... وسترن گاها به خاطر سعی در وصل شدن به سرور و خطا خیلی کند عمل میکنند. بنا براین وقتی شرکتی خودش نمیخواد بهتره ما هم نخوایم!!
    Last edited by noisymind; 29-12-2016 at 01:06.

14. 3 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •