دقیقا... های وب از دسته اون شرکتایی که اصلا استعداد کاربرای زیاد رو نداره.....
------------
یادته خونه قبلیتون شبانه زیاد استفاده نمیکردی میترسیدی نتت خراب شده... نتت رو لای پر قوو پیچیده بوده....الان برگردی فکر کنم حسابی تلافی کنی...
![]()
دقیقا... های وب از دسته اون شرکتایی که اصلا استعداد کاربرای زیاد رو نداره.....
------------
یادته خونه قبلیتون شبانه زیاد استفاده نمیکردی میترسیدی نتت خراب شده... نتت رو لای پر قوو پیچیده بوده....الان برگردی فکر کنم حسابی تلافی کنی...
![]()
ببین اینترنت 700 کیلوبایتیم به باد فنا رفتاگه الان اون خونه بودم به محض اینکه تایم فری میشد میزدم دانلود با اشتراک وی ای پی تازه الان قدر اون اینترنت خونه قبلیمو فهمیدم
الان این وایمکسه خوبهخدارو شکر بدون نت نشدیم چون مخابرات اینحارو اصلا جزو اینترنت حساب نمیکنم
بدون سووسک
![]()
1 مگ . همین الان :
![]()
فیل تر T2-11 یه طرف اینم یه طرف!!!
من میدونم اینا از جون گوگل و سرویس هاش چی میخوان!!! چرا نمیزارن یه روز از این گوگل + لذت ببریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق این پیغامی که بهت داده ربطی به فیلترینگ نداره. این پیغام برای وقتیه که با پروتوکل ssl معتبری کانکت نشی به گوگل. ۳ تا دلیل می تونه داشته باشه این پیغام: ۱- یا ویروس داری ۲- یا تاریخ سیستمت تنظیم نیست و پروتکل امنیتی برای همین ایراد می گیره ۳- یا اینکه مرورگرت آپدیت نیست
پ.ن: پیغام رو خوندم کامل. معلوم شد مشکل از کجاست. تاریخ سیستمت تنظیم نیست. برو داخل clock بزن با اینترنت خودش تنظیم کنه تاریخ و ساعت رو درست می شه
اینجوری: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Aryaeiboy; 21-07-2013 at 15:21.
از صبح بیرون بودم مغزم پخته بود
اعصاب نداشتم
فکر کردم که بازم پورت SSL رو بستن
و دیگه حال نداشتم پیغام رو بخونم![]()
الان که خوندم دیدم ایراد از تایم سیستم بود که به روزش کردم
ولی این فیلترینگ تی 2 -11 داره رو اعصاب من رژه میره
خیلی اذیتم میکنه![]()
وزیری که این سخنان گهربار رو می گه من نمی دونم چه توقعی ازش داریم ما! بنده خدا نیاز به مراقبت های شدید پزشکی داره!!!
اینترنت روزانه باید اینجوری باشه که نیاز آدمو فوری رفع کنه
سرعتت با خارجیا زیاد فرق نمی کنه
تنها بدی که میشه به اینترنتت در مقایسه با خارجیا گرفت حجمی بودن اونه
پدرم در اومد از این سر شهر کوبیدم رفتم اون سر شهر که درایور پرینتر رو گیر بیبارم نشد که نشد
الان بعد از کلی گشتن از یه سایت گیر آوردم
16 مگ حجمش بود که در عرض کمتر از 30 ثانیه دانلود شد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)