نگاه کن داداش یک مورد رو بهت بگم این سرویس ep 128 سرعت دریافت و ارسال رو تو خود سایت زده چند اگر زده 256 به نظر من نرو pol 256 بگیر چون سرعتش با همون یکی میشه
نگاه کن داداش یک مورد رو بهت بگم این سرویس ep 128 سرعت دریافت و ارسال رو تو خود سایت زده چند اگر زده 256 به نظر من نرو pol 256 بگیر چون سرعتش با همون یکی میشه
سلام
مشکل این هست که روزانه شما به پهنای باند واقعی 2 مگ دسترسی داری.
یعنی حتی اگه 256 هم گرفته باشی در طول روز سرعتت به اندازه ی 2 مگ هست.
برا همین مصرف ترافیک ات بالا میره.
و این رو پارس آنلاین میذاره به حساب خدمات خوب و سرعت بالا ...
در حالی که این یه جور کلاه برداریه!
اگه خدمات خوب هست چرا شب ها اینطوری نیست؟!
من چند ماهه از پارس سرویس می گیرم.
با وجودی که این ماه ، همون استفاده های ماههای قبل رو داشتم ، اما زودتر حجمم تموم شد.
من الان 256 دارم روز و شبش با هم فرق نداره با 195 دانلود میکنم پینگمم دورو بر 180 تا 220 میچرخه من شبا هم 3 تا 3.2 گیگ دانلود میکنم در مورد حجمم فکر میکنم زیادی کم میکنه من الان فقط دارم هفته ای 1 گیگ ترافیک میخرم!!!!!!!!!!!!ولی قدر پارس انلاین رو باید بدونید و خدا رو شکر کنید من دوستم 512 شاتل داره سرعتش از 100 بالاتر نمیره!!!!!!!!!!
دوستان من 512 POL دارم هر کار کردم بهم 1 ندادن :(! گفتن فقط واسه اداره هاست! دیدم تو سایت 1 MB می شه تمدید کرد! اگر واسه ماه دیگه 1 MB تمدید کنم سرعتم زیاد می شه یا گیر می دن باز؟
کجایی داداش؟
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
نه گیر نمیدن! اما سرعت هم زیاد فرق نمیکنه در حد 30 کیلوبایت شاید بیشتر بشه×
ای بابا چرا پارس ترکیده؟!
یاهو مسنجر رو باید با چیز پی ان باز کرد
باسلام
1. آقا این مراکز منتخب مخابراتی کدوما هستن ؟ چه جوری میشه مثلا سرویس 256 با حجم 3 گیگ خرید ؟(اگه تو مراکز منتخب نباشم)
2. این سرویس یکماهه رایگان که میده تا 31 تیر ، چجوریه؟ همون سرویسی که خریده باشیم 2 برابر میشه یا فقط یه ماه بدون حجم بهت وقت میدن ؟
باتشکر
باسلام
برای بالای 128 باید چه مدرکی از دانشگاه بگیریم ؟ فقط گواهی اشتغال به تحصیل کافیه ؟
جدا؟
از این چیزا میخواد؟
ای بابا من الان خیلی وقته اینترنتی 256 میگیرم
البته هنوز اینجا اینطوری نشده که بخوان گواهی مواهی بگیرن
حتما فردا هم برای 64 میگن گواهی بیارین![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)