نه، تو قراردادش نوشته سرعت ها دو برابر شده اعلام شدن یعنی دو مگ در واقع یک مگ بوده.
Sent from my SKY using Tapatalk
نه، تو قراردادش نوشته سرعت ها دو برابر شده اعلام شدن یعنی دو مگ در واقع یک مگ بوده.
عزیزان, مخابرات اینطوری هست که مثلا اگر به جای 1 گیگ , 10 گیگ به بالا حجم یکجا بخری ارزونتر حساب کنه؟
یا نه چه 1 گیگ چه 100 گیگ رو باید هر گیگش رو 3500 ت داد؟
تخفیف داره.به صورت پله کانی حساب میکنه
مطمئن هستی؟
من فکر کنم بعدش باید دو برابر بشه سر همین داستان هم هست که 10 مگ نذاشتن(چون دیگه نمیشد 20 مگ بدن)
البته منم مطمئن نیستم دیروز هم رفتم ثبت نام قرارداد رو فقط امضا کردم هیچیش رو نخوندم!!!
از 1 تا 5 گیگ یه قیمتی داره از 6 تا 10 گیگ هم یه قیمتی بالای 10 گیگ هم یه قیمتی
محاسبه هم به این صورت هست که اگه مثلا 16 گیگ بخری 5 گیگش طبق تعرفه 1 تا 5 هست 5 گیگش طبق 6 تا 10 و بقیش یعنی 6 گیگ هم طبق تعرفه 11 به بعد
تقریبا یه چیز منحصر به فرد هست کلا هر جا تخفیف بزران رو کل محصول میدن ولی اینا این شکلی گذاشتن!
البته اولشکه گذاشته بودن اینجوری نبود و لی بعد از یک هفته اینجوری کردن (انوقع اگه مثلا 16 گیگ میزدی همش رو طبق تعرفه 11 گیگ به بالا حساب میکرد)
منم دیدم حوصله اش را ندارم بخونم برای همین ازش عکس گرفتم.
آخر خط دوم را بخون.
دوستان من اگه الان طرح ولادت تا ولايت رو بگیرم بعد از پنل طرح زرین رو قطع کنم مشکلی پیش نمیاد؟یعنی میتونم تا هر چند ماه که خواستم طرح عید ولادت تا ولايت رو فعال کنم؟
خب هزینه زرین روی قبضتون میادا
اگه نمیخواید ازش استفاده کنید برید مخابرات انصراف بدید
یعنی بازم اگه از پنل قطع بشه روی قبض هزینه میاد؟
اگه انصراف بدم از طرح زرین میتونم از طرح های دیگه استفاده کنم بدون اینکه خط adsl کلا قطع بشه؟میخوام کلا طرح زرین رو بذارم کنار ممنون میشم راهنمایی کنید
بله هزینه میاد چون موقت قطعه و دائمی نیست
شما زرین را انصراف بده یه طرح دیگه بگیر اشکالی نداره
یکی از دوستان بود میگفت با من تماس گرفتن گفتن باید بیاییم تحویل بدیما. امروز هم با من تماس گرفتن میگه فردا میخوان بیان سرویس را تحویل بدن، خونه باشید. میگم که من تحویل نمیخوام خودم میام رمز میگیرم. میگه نه ما باید تست کنیم و تحویل بدیم. بهش گفتم چیا تست کنید من الان رو خطم adsl دارم فقط طرحم را عوض کردم تا بلاخره کوتاه اومده. واقعا بی در و پیکره مخابرات.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)