می تونم بپرسم چرا دل رو حذف کنه؟
مدل XPS 15 L502 با توجه به کانفیگش قیمت خوبی داره ... حالا در مورد کیفیت قطعاتش چیزی نمی دونم
دلیلتون رو میشه توضیح بدین
می تونم بپرسم چرا دل رو حذف کنه؟
مدل XPS 15 L502 با توجه به کانفیگش قیمت خوبی داره ... حالا در مورد کیفیت قطعاتش چیزی نمی دونم
دلیلتون رو میشه توضیح بدین
لطفا یکی جواب منو بده و اگه اطلاعاتی در مورد میزان شارژدهی واقعیشون میدونید بدید. من شنیدم asus u41 تو این زمینه فوق العاده است .
؟
اگر همین چند صفحه ی آخر سایت رو میخوندی مدل ها زیادی رو مناسب شرایطت میدیدی.
DELL XPS L502 با گارانتی زیگورات و با قیمت 1450 به فروش میرسه.
L502
CPU (i7-2630QM)
6GB
640+
15.6 WXGA
nVidia GeForce 540M 2 GB
7 HP
Blue-Ray
JBL Speaker
من نگفتم کیفیت پایینی داره
اما خودت از نزدیک اون رو بزار کنار سری DV6 و N53 ایسوس ببینم کدوم رو انتخاب میکنی!
کسانی هم که سری L501 رو خریدن چندان راضی نبودن.
نه اینکه خرابی داشته باشه اما اون چیزی هم که فکر می کنی نیست!
از نظر کانفیگ هم DV6 و ایسوس یک سر و گردن بالاتر از مدل دل هستند
سلام
با بودجه 1500
1) 14 اینچ
2)کانفیگ قوی برای بازی
3)وزن سبک
4) bluray و USB3
دوستان چی پیشنهاد میدین از برند ASUS, Sony , HP ، مدلی قرار هست بیاد که براش صبر کنم؟
خیلی خیلی ممنون
سلام
نظرتان در مورد Inspiron 5110 با کانفیک زیر چیست؟ آیا با 1250 گزینه بهتری هست؟ خرابی آن چطور است. آیا میتونه کارهای سنگین را جواب بده؟ تقریبا باید روزی 12 ساعت روشن باشه.
cpu: i7 2630Qm
ram: 6 g
hard:640 g
vga: 525
ممنون
یعنی میفرمایید مدلی که تازه میاد نسبت به 2 3 ماه بعد از ورودش قیمتش فرق نمیکنه؟
قیمت asus مدل sn و 6090 رو دارید محبت کنید؟
بنظرتون کی y570 وارد ایران میشه؟بنظرتون چند میشه قیمتش؟(کارت گرافیک y570 که gt555 هست خیلی با n53sn که gt550 هست فرق داره قدرتش؟تو notebookcheck که اونجور من فهمیدم زیاد فرق ندارند.)
راستی،درسته که n53 تا 16 گیگ رم رو ساپورت میکنه؟هر 2 گیگ رم اضافه کردن به لپ تاپ چقدر هزینه داره؟
وجدانا آدم به سمجی من دیده بودی تاحالا؟ببخش اینقدر میپرسم
ممنونم
![]()
سلام اگر DV6 وایسوس بهترند بنظر شما منم ایندو رو بخرم یا همون دل رو که گفتین. اخه امروز کارام عادیه دیدین یدفعه خواستیم بازی خیلی پیشرفته ای ازلحاظ گرافیک نصب کنیم وبازی کنیم. حالا بعد عمری میخوامیه لب تاپ بخرم همه چی تموم باشه با همین 1500![]()
نه زیاد فرقی نمیکنه.
قیمت های HP شاید کمی کاهش پیدا کنه، اون هم نه اینکه مثلا مدل 6090 ارزون بشه ، مثلا یک مدل دیگه میده شبیه به 6090 اما ارزون تر ، یا مثلا با سی پی یو بالاتر اما همین قیمت. یا یک چیزی شبیه به این
معمولا لنوو بدون گارانتی خیلی سخت وارد بازار ایران میشه و همه چی بر میگرده به شرکت سازگار که تصمیم به ورود Y570 داشته باشه یا نه
می تونید تماس بگیرید و سوال کنید ازشون
گرافیک ها تفاوت چندانی ندارند و اصلا چون رزولیشن صفحه نمایش ها WXGA هست کارت گرافیک ها اصلا تفاوتی ندارند.
دو گیگ رم هم حدود 50 تا 60 تومان قیمت داره
قیمت دقیق این دو مدل هم نمیدونم.
قیمت N53SN رو میتونی از امرتات بگیری
اگر کاربرد خاصی مثل بازی نداری اصلا چه نیازی هست که بیشتر خرج کنی ؟
DELL INSPIRON 5110
Processor : Intel Core i7 263Q
Clock Speed : 2.0GHz UP 2.9
L3 Cache : 6MB
Memory : 6GB - 1066MHz
HDD : 640GB Optical
Drive : DVD+RW
Display : 15.6" Xbrite-Eco 1366x768 LED
Graphic : Geforce GT 525M(1024 MB)
Others : HDMI ,Bluetooth ,Lan ,USB x 3,
Operating System : DOS
1200 هم قیمت داره
تازه با سی پی یو Core™ i5 M i5-2410M و 4 گیگ رم حدودا میشه 950 تومان که نظر من برای شما مناسب تر هست.یعنی به اندازه ی کافی قوی هست که نیاز هاتو برطرف کنه
با بقیه پولش هم برو یک Ipad بخر و حالشو ببر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)