تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 802 از 1024 اولاول ... 302702752792798799800801802803804805806812852902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,011 به 8,020 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
    هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود
    صحنه پیوسته به جاست

جان کلام تو باید راه خودت رو ببری چون ممکنه راه بقیه بدرد تو نخوره البته میتونی از تجربیات استفاده کنی
    آخرش رو ننوشتی: .. خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من آزمون برم يا نرم دروس پايه را ان شاء الله تابستون تموم ميكنم فقط ميخوام ببينم آزمون هم ميتونه كمكي كنه؟

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من آزمون برم يا نرم دروس پايه را ان شاء الله تابستون تموم ميكنم فقط ميخوام ببينم آزمون هم ميتونه كمكي كنه؟
    معلومه که تاثیر داره.
    به نظر من برو گزینه دو آخه یه سری جزوات بهت می دم که باهاش توضیحات تکمیلی رو می خونی و در ضمن تو تو تابستون فقط به صورت تشریحی می خونی که البته باید به صورت تستی بخونی.

4. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

بچه ها فقط دو هفته مونده و میخوام به تک تک دوستان عزیزم که یکسال توی این تاپیک باهاشون بودم بگم که کنکور باور کنید هیچ ربطی به اون چیزی که خوندید نداره کنکور یه آزمون 4ساعته برای مدیریت استرس ( استرس منیجمنت ) و مدیریت زمانه مطمئن باشین که اگه توی انجام این دو فریضه الهی ( که برای ما کنکوری ها الهی محسوب میشه تا 2هفته دیگه ) موفق باشین حتما توی کنکور موفق هستین مطمئن هم هستم که همه ماها خسته شدیم تا الان ( اگه خسته نشدیم نشونه خوبی نیستش هر کی خسته تره بیشتر درس خونده انرژی مثبت از مسائل منفی ) 2 هفته دیگه پاداش اخروی اعمال مون رو که توی مزرعه این دنیا ( همون کاغذ هایی که از حل مسئله سیاهشون کردیم ) رو میبینیم فقط مطمئن باشین به خودتون به درصدای کنکور فکر نکنید به این فکر کنید که شما بیشترین توانتون میخواین به نمایش بزارین و ثابت کنین کنکور در مقابل شما دیگه اون غول اول سال نیستش ( چقدر انرژی مثبت فرستادم خودم الان منفی شدم )

6. 11 کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نه عمرا گزينه2 نميرم(بدلايلي)
    شما كنكوري 89 اي؟

داره خودمونی میشه Sabayon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ای بابا ما آخر چیکار کنیم؟کسی بوده اینجا بتونه تابستون با کانون تموم کنه؟sabayon,moraddad,panizir شما ها که تونستین حتما؟نظری ندارین؟
    سلام
    توي تابستون كه وقت بيشتري داريد، برنامه ي كانون سنگين نيست. من تابستون، پيش رو خيلي كم خوندم و با برنامه ي كانون پايه ها رو ميخوندم. فقط سر كلاس ياد ميگرفتم و توي خونه تمرين و تست پيش هم نداشتم. نميگم كه شما هم پيش رو خيلي كم بخونيد، اما اصل كارتون رو بذاريد روي پايه. با شروع سال تحصيلي ميتونيد با برنامه ي كانون مطالب پيش رو مفهومي ياد بگيريد. پيشنهادم هم اينه كه يه كلاسور براي خلاصه نويسي داشته باشيد و از همين اوايل شروع كنيد به نوشتن نكات پايه.

9. 3 کاربر از Sabayon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چون درصد زبان رو نذاشتی زبان رو صفر گذاشتم

شد این:
    منطقه1 1500 تا 1600
    منطقه2 1000 تا 1100
    منطقه3 150 تا 200
    شرمنده حواسم نبود
    زبان 86
    Last edited by hossein1320; 16-06-2010 at 23:55.

داره خودمونی میشه azimzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد-تهران

پيش فرض

با اجازه محسن و پانیز(پانیذ؟) خانوم و داش امیر و بقیه بزگترا! :
    من فک کنم تابستونو هر جور بخونی عالیه...
    برا من که آزمون خیلی خوب بود...
    با بچه های مدرسه کل داشتیم اساسی!
    انگیزه بیداد میکرد!
    ولی هر چی جلوتر رفتم شل کردم...اگه تابستونم نمیخونندم الان خیلی وضعم خراب میشد...
    بازم نمیدونم،تصمیم با خودته.
    من با یکی از بچه های مدرسمون صحبت کردم(علی صامتی که فک کنم جز نفرات برتر کانونه)گفت تا میتونی تابستونو استفاده کن.خب اگه با کانون پیش بریم بنظرم نهایت استفاده رو میبریم دیگه
    پيشنهادم هم اينه كه يه كلاسور براي خلاصه نويسي داشته باشيد و از همين اوايل شروع كنيد به نوشتن نكات پايه.
    برای این قسمت من یه سوال اساسی دارم میذارم بعد اینکه شماها کنکورتونو دادین.چون وقت گیره
    Last edited by azimzade; 17-06-2010 at 00:01.

12. این کاربر از azimzade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من شنيدم كانون تابستون فقط سوم و پيش هست پس دوم رو شما چطور ميخوني؟
    در ضمن تا آخر تيرماه استراحته برنامش.به نظرتون زياد نيست!؟

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

قابل توجه دوستان سومی که رفت و آمد دارن بعضا به این تاپیک
    پیشنهاد من به شما شما از تیر به عنوان رفع اشکال یه درسی که از پایه واقعا توش مشکل داری استفاده کن چون برای شروع عربی/دینی/ادبیات/زبان خیلی زوده تیر و این 4تا درس رو شما رسما از شهریور استارت میزنی تا شب کنکور که یه بند باید بخونیشون

میمونه فیزیک/شیمی/ریاضی اگه بتونی برای ریاضی+فیزیک یا ریاضی+شیمی برنامه داشته باشی توی تیر ماه کار خیلی عظیمی رو قبل از اینکه اکثر دانش آموزان شروع کنن شما شروع کردی که نتیجش رو اوایل مهر میبینی

همه هم که یادشون مونده درس خوندن خوب و صحیح خوندن بعد از 1 ماه نتیجه واقعی خودش رو نشون میده نه یک روز و یک هفته

کلا این یه سال کنکور همه یه پا مشاور میشن اگه پول و سرمایه اولیه توپ داشتیم الان با این اطلاعاتی که از کتب معروف و درست حسابی میدونستیم کتاب فروشی میتونستیم بزنیم واقعا پول پارو میکیردیم چون میدونیم که فلان کتاب به درد نمیخوره عوضش اون یکی فوق العادس و .... چه

Last edited by elendil; 17-06-2010 at 09:55.

15. 2 کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •