تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 802 از 1137 اولاول ... 302702752792798799800801802803804805806812852902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,011 به 8,020 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه pink oak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    in sky

پيش فرض

سلام من امسال داوطلب کنکور تجربی هستم.
    میخوام بدونم اگه بخوام رتبه تک رقمی بشم باید چه کار کنم؟
    میشه کمکم کنید؟
    سلام.من تک رقمی نشدم که بدونم ولی یه توصیه بهت میکنم اینکه همه کتابات و حداقل 1 بار بخون حالا اگه میخوای تک بشی حتی 2-3بار بخون به تبلیغاتم زیاد توجه نکن همش حرف مفته

2. این کاربر از pink oak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    in sky

پيش فرض

میشه کمکم کنید؟
    واسه زیست حتما کتاب خیلی سبز بگیر.........اگه تک میخوای زمین و جدی بگیر تراز بیاره.........چون مثه خودم دختری میگم...دخترا اکثرا تو درس خوندن دودره بازی در میارن روی دروغاشون حساب نکن کار خودت و بکن

4. این کاربر از pink oak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

میشه کمکم کنید؟

شما میبایست با برنامه ریزی منظم و حساب شده به مطالعه دروس بپردازید و با اطمینان به نفس به مرور ساعات مطالعه خود را بالا ببرید.
    و البته دروس رو به طور مفهمومی بخونید .....

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

واسه زیست حتما کتاب خیلی سبز بگیر.........اگه تک میخوای زمین و جدی بگیر تراز بیاره.........چون مثه خودم دختری میگم...دخترا اکثرا تو درس خوندن دودره بازی در میارن روی دروغاشون حساب نکن کار خودت و بکن

البته زمین شناسی برای یکسری دروس خاص مثل داروسازی مهندسی شیمی و زمین شناسی ضریب یک و برای بقیه رشته ها ضریب ندارد.....

6. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    in sky

پيش فرض

زمین شناسی برای یکسری دروس خاص مثل داروسازی مهندسی شیمی و زمین شناسی ضریب یک و برای بقیه رشته ها ضریب ندارد...
    زمین شناسی واسه دارو ضریب 1 و واسه زمین شناسی ضریب 4 داره این و من با دلیل عملی توصیه کردم.شما اگه درصدای رتبه 1 و2 کنکور 89 تجربی رو با هم مقایسه بکنین میبینین که با اینکه رتبه 2 کنکور همه درصداش و بالای 90 زده اما چون زمین و 0 زده شده رتبه 2!!!در حالی که درصدای رتبه 1 توی بقیه درسا کمتر یا مساوی بوده و فقط زمین و 97 زده............حالا به ارزش زمین دقت کنید

8. این کاربر از pink oak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bamce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

14

..............

دیفرانسیل را هم که امروز من رفتم بازار نگاه کردم فقط رمزینه جلد 1 اش اومده بود که در آموزش حرف اول است.

گسسته هم تست و آموزش فار
    ................
    سلام برادر عزیز
    شرمنده ها!!!!!
    من رفتم کتابفروشی,این کتاب رمزینه همون پارسالی اصلا تفاوت نکرده(خوب نگاش کردم)
    ضمنا خوشخوان و نوبلم اومدن اونام مثل این, اصلا عوض نشدن ولی روش نوشته مطابق با کتاب درسی جدید
    حالا این معنی اش اینه که ما میتونم از کتابای پارسالمون استفاده کنیم دیگه؟(من همین رمزینه و4-5تا کتاب دیگه داشتم واسه دیف وپایه که قبلا خدمتت عرض کردم)
    حالا قضیه از چه قراره؟اون کتابای قدیمی به درد میخوره؟
    ممنون میشم زود جواب بدی

10. این کاربر از bamce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

سلام برادر عزیز
    شرمنده ها!!!!!
    من رفتم کتابفروشی,این کتاب رمزینه همون پارسالی اصلا تفاوت نکرده(خوب نگاش کردم)
    ضمنا خوشخوان و نوبلم اومدن اونام مثل این, اصلا عوض نشدن ولی روش نوشته مطابق با کتاب درسی جدید
    حالا این معنی اش اینه که ما میتونم از کتابای پارسالمون استفاده کنیم دیگه؟(من همین رمزینه و4-5تا کتاب دیگه داشتم واسه دیف وپایه که قبلا خدمتت عرض کردم)
    حالا قضیه از چه قراره؟اون کتابای قدیمی به درد میخوره؟
    ممنون میشم زود جواب بدی
    سلام عزیز

شما از خیلی قبل پیش هم می توانستید بدون کوچکترین توجه به تغییرات کتاب های درسی ریاضی و بدون معطلی آمادگی در تسلط بر مباحث ریاضی را شروع کنید که امیدوارم این کار را حداقل در بعضی مباحث انجام داده باشید و راحت و مطمئن از همین کتابایی که دارید کار را پیش ببرید تا به تسلط برسید.
    من قبلا یک بار دیگه هم به شما گفتم که گفتم شاید متوجه بشید. اگر این تغییرات مربوط به دروس عمومی یا فیزیک و شیمی می بود شاید کمی این جور حساسیت ها قابل توجه بود ولی ریاضی را نمیشه در آن تغییری ایجاد نمود یعنی مثل این می ماند که به من و شما تا قبل پلنگ را معرفی کرده باشند و تمامی خصوصیات آن را گفته باشند و بعد گفته شود که تعریف پلنگ تغییر یافته است و باید بعد از این تعریف جدید را یاد بگیرید و این امری کاملا غیر ممکن است.
    و این مطلب را زمانی شما بهتر درک خواهید کرد که در مباحث ریاضی به تسلط برسید که از همان ابتدا هم باید تمام تمرکز خودتون بر روی همین امر میزاشتید و زمانی که شما به آن سطح تسلط لازمه برسید خیلی بهتر متوجه این یکی دو درصد تغییر ظاهری می شدید که حال از برای اطمینان خاطر خودم با آنها چه کنم.
    یعنی اگر تا به الان هر فردی با توجه به این تغییرات کتاب درسی منتظر بوده است مثل این هستش که مطالعه حدود 97% مباحث را از دست داده است و هم بیشتر به دنبال این بوده است که آن یکی دو درصد را چه کنم در صورتی که میتوانستید خیلی بهتر از این عمل نمایید و این هم فقط مستلزم یک اصلاح ذهنیت نسبت به ریاضیات بودش.

در ریاضیات اگر 10 ساعت فرصت یادگیری داشته باشی:
    ::: 1 ساعت خوب و دقیق مطلب را بفهم
    ::: 3 ساعت درباره آنچه که یادگرفته ای فکر کن
    ::: 6 ساعت دیگه را تا حدی که میتونی انواع مسائل را حل کن
    که شاید در اینجا بگی که اون 3 ساعتی که من به فکر کردن در آموخته هایم اختصاص میدم همان صرف حل مسائل گوناگون می شود که دقیقا هم همین هستش ولی نکته در اینجا هستش که شما فکر می کنید و مساله حل می کنید که آنچه را که آموخته اید ملکه ذهنت شود و در واقع آن سازماندهی ذهنی بایده از آموخته هایتان در مغزتان ایجاد می شود و این قدرت واقعی شما در حل مسائل ریاضی را ایجاد می کند. و بعد از این شما با انجام تمرینات بیشتر به دنبال کشف تمامی احتمالات تنوع طرح و حل مساله خواهید بود.
    Last edited by esilovexp; 02-10-2011 at 12:56.

12. این کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان کتاب هايی که ميخوام بگيرم و همچنان شک دارم رو پايين مينويسم نظرتون رو بگين:
    شيمی پيش: خيلی سبز يا مبتکران دبيرمون ميگفت خيلی سبز بهتره
    ديفرانسيل: رمزينه انديشه فائق گاج خيلی سبز و خوشخوان
    گسسته: گاج و خوشخوان
    ادبيات: خيلی سبز و کلک خط به خط
    املا و لغت: هامون سبطی
    برای لغت: تيک ايت يا خيلی سبز

کتابهایی که گفتید کتب خوبی هستش
    ولی شما با توجه به وظعیت و نیاز خودتون کتاب رو تهیه کنیدد قبل از خرید نگاهی به درسنام ههها و پاسخ ها بدید ببینید بکارتون میاد یا خیر
    موفق باشید ....

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

زمین شناسی واسه دارو ضریب 1 و واسه زمین شناسی ضریب 4 داره این و من با دلیل عملی توصیه کردم.شما اگه درصدای رتبه 1 و2 کنکور 89 تجربی رو با هم مقایسه بکنین میبینین که با اینکه رتبه 2 کنکور همه درصداش و بالای 90 زده اما چون زمین و 0 زده شده رتبه 2!!!در حالی که درصدای رتبه 1 توی بقیه درسا کمتر یا مساوی بوده و فقط زمین و 97 زده............حالا به ارزش زمین دقت کنید

همون جور که گفتم برای اون دروس خاص هستش

وگرنه برای مثلاا دندان پزشکی شما چه صفر بزنی چه 100 فرقی نداره چون اصلا ضریبی نداره که بخواد محاسبه بشود .....

---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

esilovexp عزیز من همه کتب مبحثی که گفتیو خریدم چند روز پیش از امینمپرسیدم که بعد از مبحثی خوندن تستا خیلی سبز 3جلد رو بزنم گفت وقت نمیکنی و من منصرف شدم.نظر شما چیه؟لطفا راهنمایی کنید!

لازم نیست همه تست هاش رو بزنید به صورت بازه ای و از هر مبحث یکسری بزنید سعی کنید تیپهای مختلفش رو کار کنید ....

14. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12p

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    من داوطلب رشته ریاضی واسه سال 91 هستم
    ببخشید سوالام زیاده ولی خب هر دانش آموز کنکوری این کتاب ها رو میخواد بدونه ...

اول کتابا ی آموزش
    دوستان واسه درسی مثل ادبیات واسه اینکه بتونیم تست های مربوط به آرایه و قرابت معنایی رو بزنیم چه کتابی بهمون کمک میکنه ؟ (یه چیزی که از 0 تا پیشرفته باشه)
    واسه یادگیری عربی هر سه سال در سطح پایین چه کتابی خوبه؟ سطح بالا چطور؟
    واسه حسابان جدید چی؟
    گسسته چه کتابی خوب آموزش داده ؟ مبتدی ؟ پیشرفته؟
    جبر چطور؟
    هندسه 1 و 2 کتابی داریم که نکات رو بصورت کنکوری ( و نه اثبات قضایا و ... ) گرد آوری کرده باشه؟

ولی کتابای تست
    اگه کتاب پیشنهادی واسه پایه های مختلف فرق داره لطفا دو تاشم بگید ( مثلا سال سوم فلان کتاب و پیش دانشگاهی این یکی کتاب)
    واسه شیمی غیر مبتکران و خیلی سبز کتابای بهتری بره تست هست؟
    واسه تست زدن دینی چه کتابی رو توصیه میکنید؟
    تست عربی بره 50 زدن تو کنکور چه کتابی خوبه؟
    فیزیک چطور ؟
    هندسه ؟ بره زدن درصد های بالا
    جبر و گسسته؟

ببخشید سوالام خیلی زیاد شد ...

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض !

سلام دوستاي خوبم
    اميدوارم حالتون خوب باشه...
    راستش اين پنجشنبه مامان بزرگم فوت كرد..يه شوك بزرگ بود واسم! اونم اول سال!
    اصلا ديگه حوصله ي كتابو درسو هيچيو ندارم
    نميخواستم باز اينجا بيام
    الانم يه جورايي الكي سر زدم
    مواظب خودتون باشين
    Last edited by eminem never dies; 04-10-2011 at 03:31.

17. این کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

سلام دوستاي خوبم
    اميدوارم حالتون خوب باشه...
    راستش اين پنجشنبه مامان بزرگم فوت كرد..يه شوك بزرگ بود واسم! اونم اول سال!
    اصلا ديگه حوصله ي كتابو درسو هيچيو ندارم
    نميخواستم باز اينجا بيام
    الانم يه جورايي الكي سر زدم
    مواظب خودتون باشين
    سلام دوست گلم
    تسلیت میگم
    من هم همچین تجربه ای مثل شما را دوسال پیش داشتم و توی شرایطی قرار میگیری که تمامی افکار و برنامه هات به هم میریزد ولی اگر کمی واقع بین باشی و سعی کنی که آروم باشی و یک چند روزی که از این شوک دراومدی یک استراحت یکی دو روزه و شایدم یک مدت را در طبیعت سر کنی و تجربه سکوت و با خود بودن را تجربه کنی میتونی دوباره به آن آرامش و تمرکز و انرژی ای که قبلا داشتی برسی و خیلی بهتر از قبل حسابی بچسبی به درسات و یادت باشد که همیشه خدا با ماست.

19. 3 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •