آقا من گیج شدم ..... لطف کنید یه توضیح کامل در مورد این پچا بدید .
واقعا میارزه که آپدیتش کنیم ؟! تاثیری تو گیم پلی داره ؟!
در ضمن بهترین پچی که میشه نصب کرد و با کیت سرور هم مشکلی نداشته باشه رو لینک بدین ممنون میشم ... ورژن من الان 1 هست !
آقا من گیج شدم ..... لطف کنید یه توضیح کامل در مورد این پچا بدید .
واقعا میارزه که آپدیتش کنیم ؟! تاثیری تو گیم پلی داره ؟!
در ضمن بهترین پچی که میشه نصب کرد و با کیت سرور هم مشکلی نداشته باشه رو لینک بدین ممنون میشم ... ورژن من الان 1 هست !
سلام دوست عزيز
من هم اينو مي دومنم ولي من مي خوام از روي صفحه ي ال سي دي فيلم بگيرم نه عكس .
Last edited by MORTAZA.2FUN; 14-05-2009 at 12:10.
من الان یه جا خوندم که اینا رو نوشته بود :
Hi,
I would like to know how I can ulnlock the "Super Star" game difficulty level.
There are 5 levels already available, that is, "Beginner", "Amateur", "Regular" and "Professional", and after that there is "Super Star" but its not selectable.
Maybe I might have to win a cup or something to get that level unlocked. Does anybody know how?
Thanks.
خوب از اونجا که معلومه یه خبرهایی هست، نمی دونم، کسی تا حالا CUP رو تموم کرده، من خودم فقط یه بار با Chelsea توی UEFA قهرمان شدم، ولی CUP رو هنوز نشدم.
اگه بشه که خیلی خوبه!
با برنامه Snag IT میتونی فیلم بگیری فک کنم ...
دوست عزيز من پيشنهاد مي كنم كه حتما پچ جديد يعني 1.40 رو حتما نصب كنيد و ازش لذت ببريد چون توي اين پچ ديگه شوت ها و عكس العمل دروازبان و... بهتر شده .اين هم لينك پچ 1.40 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وتوي جاي خالي كلمه ي P A T C H رو بنويس .
بعد اما در مورد كيت سرور تا الان هر پچي كه اومده از جمله 1.20 و 1.30 و 1.40 همشون با كيت سرور كار مي كنن و هيچ مشكي نداشته .
شما بايد براي كرك كردن بازي از كرك1.20 استفاده كنيد كه روي پچ هاي 1.20 و 1.30 و 1.40 كار مي كنه وهيچ مشكلي نداره
اين هم لينكش :
شما حتما پچ 1.40 رو نصب كنيد واقعا زمين تا اسمون با پچ هاي فبلي فرق مي كنه .
لينكش رو بالا دادم .
________-
بعد به شما دوستان پيشنهاد مي كنم كه از cv0fجديد رو هم دان كنيد تا تغييرات لازم اعمال بشه و ديگه از بازي كردن لذت ببريد .
اين هم ليتكش :
موفق باشيد
دوست عزيز ميشه لينكشو بدي .
ممنون ميشم .
سلام بچه ها کسی اگه خواست بیاد با هم انلاین بزنیم بازی رو من 10 تا متچ داشتم. با چه برنمه ای میشه فیس بازیکن ساخت؟ اگه لینک بدید ممنون میشم
این برنامه من امتحان کردم خیلی توپه :
برو سایتش دانلود کن :هم عکس میگیره هر چی بخوای هم فیلم ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابوالفضل خان درسته كه مدتي هست كيت سرور نيومده ولي شما كافيه از كرك 1.20 استفاده كنيد كيت سرور براي شما كار مي كنه بدون مشكل حتي با Pro-Evo هم مشكلي نداره شما اگه از كرك هاي مخصوص 1.30 يا 1.40 استفاده كني كيت سرور نصب نميشه
موقع نصب PES2009Patch140.exe ارور میده :
Illegal DLL Relocation
میگه نمیدونم مشکل داره با Shell32.dll .... از چیه ؟ XPSP3 هم هستم
اره همون ارور دونت سند میدهبه هر حال مهم نیست، رفتم یکی انگلیسی شو خریدم، مرده شور این دستکاری ها رو ببرن
مشکل از سیو ها نبود چون روی انگلیسی سیو ها بدون مشکل اجرا شدند...
از کمک شما هم ممنون...
یه سوال دیگه دارم، اونم اینکه روی دی وی دی های دستکاری شده، لوگوی تیم ها و پیراهن تیم ها قشنگ تر بود، ولی تو ورژن اصلی که من خریدم یه کم تو ذوق میزنه...
میخواستم بدونم ایا میتونم لوگوها و پیراهن ها رو انتقال بدم به ورژن انگلیسی؟ و یا پچی ( patch ) هست که این کارو برام انجام بده یا باید کپی پیست کنم؟؟؟
مرسی از این همه کمک!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)