به خدا خسته شدم . 2 ماهه این وضع ماست . سرعت 10 کیلوبایت . آخه چطور ممکنه یه آی اس پی تو 2تا استان تا این حد فرق بزاره ؟!
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به خدا خسته شدم . 2 ماهه این وضع ماست . سرعت 10 کیلوبایت . آخه چطور ممکنه یه آی اس پی تو 2تا استان تا این حد فرق بزاره ؟!
![]()
حالا خوبه خودتون گفتین مشکل از مخابراته نه ISP
من اصلا به كنسول مودم خودم دسترسي ندارم، وقتي 192.168.1.1 رو ميزنم بجاي كنسول مودم خودم واسه يه مودم ديگه رو مياره. در 90% مواقع واسه tplink 8811 رو مياره و بعضي وقتها هم dlink 2640U ، نميدونم چي شده پاك اعصابم ريخته بهم
قبلا تو صفحه ي Network Connections در ويندوز xp وقتي كانكت ميشدم 3 تا آيكون ديده ميشد ولي الان همونطور كه ميبينيد 2تا شدن و اون آيكون وسطي ديگه نيست. نميدونم چي شده حتي موقعي كه كانكت هم نيستم نميتونم وارد كنسول بشم و اگر هم وارد كنسول مودم خودم بشم بعد از حدود 20 ثانيه صفحه ريفرش ميشه و وارد كنسول يه مودم ديگه ميشه
اصلا اين مخابرات كوفتي نميدونه ثبات يعني چي! وضعيتش اصلا مشخص نيست خيلي بالا پايين داره اين چند روز، اعصاب من يكي رو كه بدجور داغون كرده، معلوم نيست دارن چيكار ميكنن. بجاي اينكه وضعيت اونايي كه از مكس نت آ.غ اكانت دارن مثل مخابرات بشه ظاهرا مخابرات تصميم گرفته جهت ابراز همدردي وضعيت ما رو مثل مكس نتي ها درب و داغون و فاجعه بار بكنه
واسه لود شدن همين تاپيك حدود 2 دقيقه صبر كردم، پينگ سر به فلك ميكشه، گوگل كامل تايم اوت ميده
![]()
Last edited by urumchi; 14-07-2011 at 02:27.
سرعت صبارو عشق است ولی ..........................
یعنی چند روز میکشه که کلا صبانت من رو از رانژه در بیارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
سیم تلفن رو از مودم جدا کن بعد ببین وارد تنظیمات میشه
دیشب که پینگمو دیدین . صبح پا شدم ببینم چقدر دانلود کرده. 200 مگ ! دیگه از کوره در رفتم . زنگ زدم . تاجور هم عصبانی بودم . گفتن از اروز دیگه مشکل استان حل شده ! باز هم چشم آب نمیخوره . این تست های رزمجو مال شرقی هست ! همین مکس نت هست ! تازه از تبریز هم نیستن . ولی این کجا و آن کجا !
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)