دوستان سلام
من درس آزمایشگاه کامپیوتر رو تو حذف و اضافه برداشتم...اصلا چی هست این آزمایشگاه...؟
راستی قبل از عید آزمایشگاه نرفتم..استاد گیر میده ؟
دوستان سلام
من درس آزمایشگاه کامپیوتر رو تو حذف و اضافه برداشتم...اصلا چی هست این آزمایشگاه...؟
راستی قبل از عید آزمایشگاه نرفتم..استاد گیر میده ؟
از دید بنده بی احترامیه ...
من نیازی به قدر دانی ندارم عزیزم..... هیچ انتظاری هم از کسی ندارم ... واسه دل خودم میام اینجا و اگه کاری از دستم بر بیاد برای بچه ها انجام میدم ...
عرض بنده در تایپک پیام نور بود ... نه جای دیگه ....
به سوالات سخت و پیچیده میرسه کسی خبر اینجا رو نمیگیره ... استغفرالله
سلام حمید جان ...
تاریخ کلاس آزمایشگاه رو نگاه کن ببین یه وقت نگذشته باشه ....
چون آزمایشگاه 1 واحد عملی داره حتما حتما حضور در کلاسش ضروریه و الا استاد به اختیار خودش میتونه درس رو برات حذف کنه ...
حالا کاری که میکنن بستگی به استاد و مرکز دانشگاهتون داره ... ظاهرا کار با کامپیوتر و اینجور چیزاس ...
یاعلی
دوستان خواهشا حاشیه نرید/زحمات اقای eblis رو نمیشه نادیده گرفت/واقعا سوالارو جواب میدن
اینجا هم اگه کسی به سوالی جواب میده صرفا بخاطر معرفتشه/پس کسی نباید منت بزاره و یا طلبی داشته باشه
موفق باشین
نه بابا گیر نمیده.من ترم پیش پاس کردم.عملیه.استاد یسری توضیحات میده و بعد با کامپیوتر کار میکنید.امتحانی که از ما گرفت این بود که یه صفحه ی HDML طراحی کنیم.حضور در کلاس مهم نیست ولی برای امتحان حتما باید بری و از بچه هایی که سر کلاس رفتن و جزوه برداری کردن بپرس تاریخ امتحانش کی هست که استاد میخواد بگیره و بدون که امتحان چی میخواد بگیره.منم همینکارو کردم و فقط یه جلسه رفتم سر کلاس اونم جلسه ی آخر و صفحه hdml رو تحویلش دادم بهم 18 داد
دوستان حذف اضطراری از 23 تا 29 اردیبهشته؟بعد تو این تاریخ فقط میشه حذف کرد؟اضافه نمیشه کرد؟
بله
فقط میشه حذف کرد
دوستان اين پرداخت اقساط شهريه كسي اطلاعاتي ازش داره چه جوري انجام ميشه
سلام
شامل 2 مرحله میشه :
مرحله اول : پرداخت حداقل ۵۰% بدهی (اعم از بدهی ترم های گذشته و شهریه ترم جاری)
مرحله دوم : تسویه مابقی بدهی به ترتیب قبل از تعیین محل آزمون – حذف اضطراری – رویت نمرات میان ترم – و دریافت کارت ورود به جلسه آزمون
یک هفته پس از پرداخت شهریه در مرحله دوم ، امکان برخورداری از خدمات آموزشی از طریق سایت گلستان را خواهی داشت.
دوستان امسال واسه کارشناسی فراگیر بدون ازمون ,میخوام ثبت نام کنم ,با مدرک دیپلم فنی و پیش هنر امکان ثبت نام هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)