تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 802 از 3745 اولاول ... 30270275279279879980080180280380480580681285290213021802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,011 به 8,020 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرت 1مگ برنزی به 100 میرسه؟
    دوست عزیز اینترنت تو ایران تو هر استان،شهر ،منطقه،ناحیه و جدیدا هر خونه سرعتش فرق میکنه و کاملا تجربی هس،تا نگیری متوجه نمیشی!!!

2. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خازن

پيش فرض

دوست عزیز اینترنت تو ایران تو هر استان،شهر ،منطقه،ناحیه و جدیدا هر خونه سرعتش فرق میکنه و کاملا تجربی هس،تا نگیری متوجه نمیشی!!!
    من تا یکی دو روز دیگه 1مگ برنزی میگیرم و نتیجشو اعلام میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقا امروز رفتم نمایشگاه،قیمتای تعرفه هارو مقایسه کردم تقریبا همه با حدود 5گیگ حجم و سرعت 512 ،22تومن بودن،حالا یکم بالا یا پایین،منتها هرکدوم از شرکتا یه شرایط و تشویقیای در نظر گرفته بود ولی در کل فک کنم اگه 1ساله آسیاتک تمدید بکنه کسی بصرفه تر از بقیه شرکتا باشه،مخصوصا اون طرح که یکساله رو تا 50% تخفیف کرده بودن،نظر شما چیه؟
    من یکساله 512 برنزی را شارژ کردم 141 هزار تومان... راضی هستیم به رضای خدا ..... توی فکرم هم است که تغییرش بدم به 1مگ برنزی که باید 100 تومان بزارم روش

5. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خازن

پيش فرض

من یکساله 512 برنزی را شارژ کردم 141 هزار تومان... راضی هستیم به رضای خدا ..... توی فکرم هم است که تغییرش بدم به 1مگ برنزی که باید 100 تومان بزارم روش
    سرعت دانلود شما چنده؟

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

به نظرم با این وضع کار اشتباهی کردی !!! ... بیشتر 2 3 ماه شارژ کردن اشتباهه محضه ... اگه وسط سال پورت خراب شد یا نویز رفت بالا و سرعت اومد پایین مصیبت دچار میشی !!!

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

به نظرت 1مگ برنزی به 100 میرسه؟
    کاملا وابسته به منطقه مخابراتیه .... از دوستانی که همشهری یا هم منطقه ایت هستن باید بپرسی ....بعضیا 40 تا میگیرن بعضیا 150 !!!!

9. این کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه که من با محدودیت حجم 5گیگ و سرعت 512 و 50% تخفیف اینو 10هزار تومن گرون تر گرفتم!!! چجوریاس؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بین 60 تا 70 ولی میانگین 64

به نظرم با این وضع کار اشتباهی کردی !!! ... بیشتر 2 3 ماه شارژ کردن اشتباهه محضه ... اگه وسط سال پورت خراب شد یا نویز رفت بالا و سرعت اومد پایین مصیبت دچار میشی !!!
    دوست من واژه مصیبت برای چیز پیش پا افتاده ای مثل اینترنت واقعا واژه بزرگی است(خدا نکنه برای کسی مصیبت پیش بیاد، حتی دشمن آدم).............اما در مورد خراب شدن پورت که این دیگه کار شرکت ارائه دهنده سرویس اینترنته و باید نامه تعویض پورت را برای مخابرات بفرسته (سال گذشته چنین مشکلی داشتم و بعد از 5 روز برطرف شد)............ در مورد نویز که دیگه این مشکل خودمه و باید برطرفش کنم..............در مورد پایین اومدن سرعت با توجه به اینکه اینترنت ایران در کل دولتیه معمولا کاهش سرعت در یک راستا در تمام مراکز adsl یک استان و آن منطقه مخابراتی دیده میشه..........باز هم اگر مشکل دیگری بخوریم میریم به جنگش زندگی یعنی همین..........در ضمن این طرف قضیه را هم نگاه کنید که 50 درصد تخفیف بهت میخوره و خیالت هم از طرف افزایش قیمتهای احتمالی در این وانفسای بی ثباتی ارز راحت میشه

جالبه که من با محدودیت حجم 5گیگ و سرعت 512 و 50% تخفیف اینو 10هزار تومن گرون تر گرفتم!!! چجوریاس؟!
    خوب شما دارید در طول روز با سرعت بیشتر از 64 کیلوبیت در ثانیه کار میکنید که برای بعضی ها این ملاک است ( اما برای دانلودی ها نه) ولی در کل من مخالف هر چیز محدودی هستم چون روی اعصابم راه میره، البته بگم خیلی اوقات روی قیمت گذاری سرویسها بدلیل افزایش تعداد این سرویسها زیاد فکر نمیشه
    Last edited by mohamax7; 13-12-2012 at 18:34.

12. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

مبارکت باشه ،من خواستم سرویسمو تغییر بدم گفت که نمیشه اگه بخوای تغییر بدی از اول کل پول سرویس رو باید بدی ،البته با تهران تماس نگرفتم

14. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مبارکت باشه ،من خواستم سرویسمو تغییر بدم گفت که نمیشه اگه بخوای تغییر بدی از اول کل پول سرویس رو باید بدی ،البته با تهران تماس نگرفتم
    چاکر داش بهنام هم هستیم !

بهنام جان فکر کنم خودت از پنلت بتونی تغییر بدی و محاسبات هزینه رو خود سیستم انجام بده...

برای نوین من تو پنل کاربریم تغییر دادم که مقدار روزایی رو که مونده بود و حجم مونده رو محاسبه کرد مبلغی رو بستانکار شدم که مبلغ مربوط رو از قیمت سرویس جدید کم کرد ... سیستم خیلی ریز به ریز محاسبه کرده بود ... حتی مبلغ ابونمان هزار تومنی رو هم که یه ماه تموم نشده بود در نظر گرفته بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •