دوست عزیز اینترنت تو ایران تو هر استان،شهر ،منطقه،ناحیه و جدیدا هر خونه سرعتش فرق میکنه و کاملا تجربی هس،تا نگیری متوجه نمیشی!!!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوست عزیز اینترنت تو ایران تو هر استان،شهر ،منطقه،ناحیه و جدیدا هر خونه سرعتش فرق میکنه و کاملا تجربی هس،تا نگیری متوجه نمیشی!!!
من تا یکی دو روز دیگه 1مگ برنزی میگیرم و نتیجشو اعلام میکنم.
من یکساله 512 برنزی را شارژ کردم 141 هزار تومان... راضی هستیم به رضای خدا ..... توی فکرم هم است که تغییرش بدم به 1مگ برنزی که باید 100 تومان بزارم روش
سرعت دانلود شما چنده؟
به نظرم با این وضع کار اشتباهی کردی !!! ... بیشتر 2 3 ماه شارژ کردن اشتباهه محضه ... اگه وسط سال پورت خراب شد یا نویز رفت بالا و سرعت اومد پایین مصیبت دچار میشی !!!
کاملا وابسته به منطقه مخابراتیه .... از دوستانی که همشهری یا هم منطقه ایت هستن باید بپرسی ....بعضیا 40 تا میگیرن بعضیا 150 !!!!
جالبه که من با محدودیت حجم 5گیگ و سرعت 512 و 50% تخفیف اینو 10هزار تومن گرون تر گرفتم!!! چجوریاس؟!
بین 60 تا 70 ولی میانگین 64
دوست من واژه مصیبت برای چیز پیش پا افتاده ای مثل اینترنت واقعا واژه بزرگی است(خدا نکنه برای کسی مصیبت پیش بیاد، حتی دشمن آدم).............اما در مورد خراب شدن پورت که این دیگه کار شرکت ارائه دهنده سرویس اینترنته و باید نامه تعویض پورت را برای مخابرات بفرسته (سال گذشته چنین مشکلی داشتم و بعد از 5 روز برطرف شد)............ در مورد نویز که دیگه این مشکل خودمه و باید برطرفش کنم..............در مورد پایین اومدن سرعت با توجه به اینکه اینترنت ایران در کل دولتیه معمولا کاهش سرعت در یک راستا در تمام مراکز adsl یک استان و آن منطقه مخابراتی دیده میشه..........باز هم اگر مشکل دیگری بخوریم میریم به جنگش زندگی یعنی همین..........در ضمن این طرف قضیه را هم نگاه کنید که 50 درصد تخفیف بهت میخوره و خیالت هم از طرف افزایش قیمتهای احتمالی در این وانفسای بی ثباتی ارز راحت میشه
خوب شما دارید در طول روز با سرعت بیشتر از 64 کیلوبیت در ثانیه کار میکنید که برای بعضی ها این ملاک است ( اما برای دانلودی ها نه) ولی در کل من مخالف هر چیز محدودی هستم چون روی اعصابم راه میره، البته بگم خیلی اوقات روی قیمت گذاری سرویسها بدلیل افزایش تعداد این سرویسها زیاد فکر نمیشه
Last edited by mohamax7; 13-12-2012 at 18:34.
مبارکت باشه ،من خواستم سرویسمو تغییر بدم گفت که نمیشهاگه بخوای تغییر بدی از اول کل پول سرویس رو باید بدی ،البته با تهران تماس نگرفتم
چاکر داش بهنام هم هستیم !
بهنام جان فکر کنم خودت از پنلت بتونی تغییر بدی و محاسبات هزینه رو خود سیستم انجام بده...
برای نوین من تو پنل کاربریم تغییر دادم که مقدار روزایی رو که مونده بود و حجم مونده رو محاسبه کرد مبلغی رو بستانکار شدم که مبلغ مربوط رو از قیمت سرویس جدید کم کرد ... سیستم خیلی ریز به ریز محاسبه کرده بود ... حتی مبلغ ابونمان هزار تومنی رو هم که یه ماه تموم نشده بود در نظر گرفته بود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)