بولودا: بارسلونا هنوز هم مدعي قهرماني است
در ال كلاسيكوي دوم پيروز مي شويم
رييس موقت باشگاه رئال مادريد اميدوار به پيروزي اين تيم در ديدار برگشت الكلاسيكو است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه دو ماه تا ديدار برگشت تيم هاي رئال مادريد و بارسلونا در چارچوب رقابت هاي لاليگا باقي مانده است، ويسنته بولودا رئيس موقت باشگاه رئال مادريد ابراز اميدواري كرد تا كهكشاني ها بتوانند در "سانتياگو برنابئو" با درخشش ظاهر شوند.
"ويسنته بولودا" در گفتوگويي با راديو Punto ابتدا در مورد امتيازهاي از دست رفته بارسلونا طي بازي هاي اخير اين تيم اظهار داشت: «بيترديد از دست دادن هشت امتياز در سه ديدار، احساس خوشايندي را براي بارسلونا به همراه ندارد. با اين حال اميدوارم كه آنها يك امتياز ديگر هم از دست بدهند چرا كه من اطمينان دارم كه ما ميتوانيم آنها را در الكلاسيكو شكست دهيم.»
بولودا با وجود خوش بيني زيادي كه نسبت به قهرماني رئال در اين فصل دارد، خاطرنشان كرد: «اينكه در حال حاضر كمي شادي بيش از حد وجود دارد، باعث نگراني من ميشود. ما نبايد در آسمانها سير كنيم چرا كه دشواريهاي بسياري پيشرو هستند. بازيكنان بايد فشار زيادي را تحمل كنند و با انتظارهاي زيادي كه در حال حاضر از آنها ميرود، كناربيايند.»
وي همچنين گفت: «بارسلونا هنوز هم مدعي قهرماني در لاليگا است؛ اما، من باور دارم كه ما هم بخت قهرماني در اين فصل از رقابتها را داريم.»
رييس موقت باشگاه رئال مادريد در پايان پيرامون ديدار هفته آينده رئال مادريد برابر ليورپول در خانه حريف گفت:«تنها اميدوارم كه ليورپول كمي بازتر بازي كند و ما بتوانيم بيش از يك گل به ثمر برسانيم.»
بولودا پيش بيني كرده بود كه رئال مادريد ديدار رفت خود برابر ليورپول را با پيروزي 5 بر يك پشت سر خواهد گذاشت، اما تيم اسپانيايي در خانه با نتيجه يك بر صفر مغلوب حريف خود شد.