تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 802 از 870 اولاول ... 302702752792798799800801802803804805806812852 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,011 به 8,020 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام
    چه شكلي ميشه صداي فلش يا ضبط فيلم رو قطع كرد؟
    سلام

در تکمیل صحبت دوستمون بگم که یک روشی هم هست که با هک کردن گوشی می تونی این صدا ها رو قطع کنی.

2. 2 کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من تا دیروز با گوشیم (5700) میتونستم راحت مسیج بفرستم
    ولی حالا وقتی متن را مینویسم و دکمه Send را میزنم از بخش مسیج ها کلا میاد بیرون و فرستاده نمیشه ولی مسیج هایی را که برام فرستاده میشه را دریافت میکنه
    گفتم شاید فریمورش را آپدیت کنم درست بشه ولی فریمور جدیدش نیومده و نمیدونم چه جوری میتونم فریمور قبلی را دوباره بریزم روی گوشی
    مطمئن هستم که از مسیج سنتر نیست
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام دوستان
    من تا دیروز با گوشیم (5700) میتونستم راحت مسیج بفرستم
    ولی حالا وقتی متن را مینویسم و دکمه Send را میزنم از بخش مسیج ها کلا میاد بیرون و فرستاده نمیشه ولی مسیج هایی را که برام فرستاده میشه را دریافت میکنه
    گفتم شاید فریمورش را آپدیت کنم درست بشه ولی فریمور جدیدش نیومده و نمیدونم چه جوری میتونم فریمور قبلی را دوباره بریزم روی گوشی
    مطمئن هستم که از مسیج سنتر نیست
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون
    این که دیگه کاری نداره ... رو ی یه گوشیه دیگه آزمایش کن ببین چی میشه ...
    اگه خواستی فریمور قدیمی بریزی برو به تاپیک مربوطه و بااون روش DownGrade کن ...
    موفق باشی

5. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون میلاد جان
    من سرچ کردم و
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    را پیدا کردم
    همین هست ؟؟؟
    راهی نداره که با خود کابل usb گوشی دوباره همین فریمور را ریخت روی گوشی؟ (آخرین فریمور روی گوشی هست)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون میلاد جان
    من سرچ کردم و
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    را پیدا کردم
    همین هست ؟؟؟
    راهی نداره که با خود کابل usb گوشی دوباره همین فریمور را ریخت روی گوشی؟ (آخرین فریمور روی گوشی هست)
    دوست عزیز شما بهتر هستش اول گوشی رو یبار با کد ستاره مربع 7370 مربع ریست کنید البته از اطلاعات گوشی بکاپ بگیرید.اگه جواب نداد یبار خاموش کنید و بعد با روش سه دکمه ریست کنید اگر بازم جواب نداد میتونید اخرین فریمور گوشی رو دانلود کنید و با نرم افزار فونیکس دوباره فلشش کنید.البته فریمور میتونه همون فریمور گوشی باشه اما پایینتر نباید باشه.
    موفق باشید.

8. این کاربر از mahsai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما بهتر هستش اول گوشی رو یبار با کد ستاره مربع 7370 مربع ریست کنید البته از اطلاعات گوشی بکاپ بگیرید.اگه جواب نداد یبار خاموش کنید و بعد با روش سه دکمه ریست کنید اگر بازم جواب نداد میتونید اخرین فریمور گوشی رو دانلود کنید و با نرم افزار فونیکس دوباره فلشش کنید.البته فریمور میتونه همون فریمور گوشی باشه اما پایینتر نباید باشه.
    موفق باشید.
    ممنون دوست عزیز با 7370 درست شد

10. این کاربر از master_shz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام دوستان . من گوشيم نمي دونم چي شده . يه ماه پيش بود كه نرم افزار هام باز نشد. بعد چند روز ديگه مموري اصل نوكيام 1 گيگ سوخت . بعد يه 2 گيگشو خريدم و كلي نرم افزار نصب كرده بودم كه بعد يه هفته ديدم كه نرم افزار ها باز نمي شه و اونهايي كه باز مي شه هم حذف نمي شه !!!! بعداً مجبور شدم مموري مو فرمت كنم . ديروز هم كه خود به خود عكس هام پاك شدن . تا به حال هم هفت هشت بار ريست و مستر ريست كردم. لطفاً كمكم كنيد .
    گوشيم هم كه 5700 هست ديگه .

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام دوستان . من گوشيم نمي دونم چي شده . يه ماه پيش بود كه نرم افزار هام باز نشد. بعد چند روز ديگه مموري اصل نوكيام 1 گيگ سوخت . بعد يه 2 گيگشو خريدم و كلي نرم افزار نصب كرده بودم كه بعد يه هفته ديدم كه نرم افزار ها باز نمي شه و اونهايي كه باز مي شه هم حذف نمي شه !!!! بعداً مجبور شدم مموري مو فرمت كنم . ديروز هم كه خود به خود عكس هام پاك شدن . تا به حال هم هفت هشت بار ريست و مستر ريست كردم. لطفاً كمكم كنيد .

عجیبه ...

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مشکلاتش به نظر ویروسیه.احتمالا کامپیوترتون یه ویروس داره که وقتی وصل میکنید به گوشی به گوشی منتقل میشه.و به نظرم علت سوختن رم 1 گیگتون و پاک شدن عکسا اینه.
    به نظر من یه سرچ با یه آنتی ویروس آپدیت شده بکن بعد مموریتو فورمت کن و چه بهتر اگه فلش هم بکنی 100 درصد درست میشه
    موفق باشی

پروفشنال j a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    مشکلاتش به نظر ویروسیه.احتمالا کامپیوترتون یه ویروس داره که وقتی وصل میکنید به گوشی به گوشی منتقل میشه.و به نظرم علت سوختن رم 1 گیگتون و پاک شدن عکسا اینه.
    به نظر من یه سرچ با یه آنتی ویروس آپدیت شده بکن بعد مموریتو فورمت کن و چه بهتر اگه فلش هم بکنی 100 درصد درست میشه
    موفق باشی
    من هم با نظر RE3Z موافقم
    احتمالا ویروسی شده باشه
    ولی ویروسی که هم رو کامپیوتر و هم روی موبایل کار کنه یکم عجیبه
    شما با اکپسلور گوشیت برو داخل مموریت و تنظیماتش رو هم تنظیم کن که تمام فایل ها رو نشون بده
    بعد ببین فایل Autoran.inf وجود داره یا نه اگر وجود داشت کامپیوترت ویروسیه
    فلش هم که بکنی خیلی خوب خوبه و مشکلاتت بر طرف می شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •