چطوری میشه به جای اسپیکر از هدست برای صدای بازی ها استفاده کرد؟
چطوری میشه به جای اسپیکر از هدست برای صدای بازی ها استفاده کرد؟
سلام
این cooling که میگید باید بعد از خرید انجام بشه چیه ؟
بعد من میخوام یه "xbox360 premium جاسپر کپی خور "یا"xbox360 elite جاسپر کپی خور" بخرم ازکجا بدونم اصل هست و مغازه ایه سرم کلا نذاشته باشه ؟
کسی راهی بلده که بدیم برامون از خارجه () یه الیت جاسپر بیارن؟
(البته نمی دونم اصلاً تولید میشه یا نه!)
آخه دیروز زنگ زدم به فتحی، کاملاً خونسرد بهم گفت الیت فالکون، 500 و خورده ای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بله بعد از خرید باید انجام داد.اگه به خود فرونشده بگید شاید واستون انجام بده.
Xbox 360 تقلبی نداریم.هرچی هست بین دسته 2 و آکبند هست.
فتحی که خیلی دندون گرد شده !!! خدا رحم کرد یه مغازه ی چسقلی داره !!!!
والا برای سفارش نیاز به Green cart یا Master cart هست راه دیگه هم اینه که اگه کسی رو تو خارج داری بگی واست بخره و پست کنه.
عکس های وسایل لازم برای این کار رو پیدا نکردم وگرنه توضیح میدادم
به choory پیام خصوصی بده بهت کامل توضیح میده
Last edited by SamGun; 28-07-2009 at 12:59.
عزیزم هدست فقط برای live و بعضی بازی های خاص هست مثل end war و قابلیت استفاده به عنوان هدفون رو نداره.(خودمونیم تا حالا بالای 100 بار این موضوع مطرح شده بود.یه سرچ می کردی بهتر نبود؟؟؟)چطوری میشه به جای اسپیکر از هدست برای صدای بازی ها استفاده کرد؟
عزیزم کاری نداره که تلفونو بردار به یکی از کسایی که داره می ره خارجه تلفن کن بگو یه 360 برام بگیر البته بنظرم از ایران بگیری بهتره.(قربون این ایران برم که هیچ چیزش درست نیست)همین دو هفته پیش همین فتحی پاتو می گرفت از مغازش بیرون نری و یه 360 الیت جاسپر با قیمت 380 یا 400 بگیری.فکر کنم تولید بشه البته این یک موردو مطمئن نیستم.کسی راهی بلده که بدیم برامون از خارجه () یه الیت جاسپر بیارن؟
(البته نمی دونم اصلاً تولید میشه یا نه!)
آخه دیروز زنگ زدم به فتحی، کاملاً خونسرد بهم گفت الیت فالکون، 500 و خورده ای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دقيقا
من fallout3 رو رو هارد هم نصب كردم مشكل حل نشد در نتيجه ترسيدم گفتم اين دستگاه فاتحه
ولي بعد كه بازيهاي ديگه رو امتحان كردم اصن مشكلي نداشت
آره عجیبه نوع دیسک من هم مرغوبه
شاید همین طور که دوستمون گفت به خاطر حجم بازی باشه
سلام
Cooling اگه نشه مثلا چی میشه ؟؟؟
یکی جواب این سوالم رو بده :
من تو سال 2005- 2006 یه کامپیوتر خریدم (گرافیک 256-رم1گیگ) و پارسال خواستم سیستم رو بالا ببرم که مغازه دار گفت به دلیل اینکه کاپیوتری که من تو سال 05- 06 خیلی قدیمیه نمیشه گرافیک رو بالا برد و برای این کار باید باید کل سخت افزار کامپیوترم عوض بشه
حالا من یه سوال دارم اگه به این صورت باشه و من بخوام سیستم کامپیوترم رو بالا ببرم و اگه برای این کار بخوام کل سخت افزار رو عوض کنم چقدر میشه قیمتش ؟؟
من به خاطر این – این سوال رو پرسیدم چون امروز XBOX 360 رو که قیمت کردم 400 به بالا بود برای همین میخوام ببینم که قیمته بالا بردن سیستم هم چقدر میشه اگه گرون تر میشه 360 XBOX بخرم ?
ایا کل بازی هایی که XBOX 360 داره واسه کامپیوترم هست یا نه ؟ به غیر از اختصاصی ها ی360xbox
ایا میشه با بالا بردن سیستم pc بازی های Xbox 360 رو از طریق شبیه ساز رو کامپیوتر اجرا کرد؟ اگه بخوا م این بازی ها رو pc اجرا شه چه سیستمی نیازی داره ؟
در مورد سوال اولت اي كاش از تاپيك سخت افزار قيمت مي گرفتي .ولي به نظر من اگه بخواي يه سيستم توپ دست و پا كني كه حداقل دو سه سال واست كار كنه خيلي از قيمت xbox360 بيشتر ميشه(تازه قيمت xb360 الان خيلي كذايي بالا رفته)
نه ديگه كل بازيهاش واسه pc نيس حداقل بازيهاي انحصاري زياد داره(gow2 fable2 halo3 halowars و ............)
شبيه سازم نه نداره
والا سيستم مورد نياز واسه هر بازي متغير ولي مثلا همين re5 كه سال قبل واسه xb360 اومده بود امسال واسه pc منتشر ميشه كه حداقل گرافيك 6800 نويديا و مطلوب سري 9 نويديا رو مي طلبه
حالا خودت بشين حساب كن ببين چجورياس.
سایتی چیزی هست که بشه با PayPal ازش خرید؟
+
الان قیمتش اون ور آب ها (!!!) چنده؟
+
می تونه مثلاً با پست واسه ایران بفرسته؟
آخه قبلاً 1 سی دی برام از خارجه اومده بود.
تو این وضعیت که هیچکس به قانون عمل نمی کنه و یه سری د.ز.د. افتادن به مملکت (!!!) ، نمیشه زیاد روش حساب کرد!
یه دفعه دیدی ورش داشتند واسه بچه آبجی شون! بعد هم گفتن که همچین چیزی وجود نداره! یه خس و خاشاکی بوده، ما هم انداختیمش دور!
+
یه چیز هایی تو مایه های Case کامپیوتر هست که کنسول رو می ذاری توش و خنکش می کنه!
اون رو توصیه می کنید؟
ممنون
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)