دوستان لطفا کانتر 1.6 رو همراه پچها سالم و تست شده برای لینوکس cent os بزارید
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
دوستان لطفا کانتر 1.6 رو همراه پچها سالم و تست شده برای لینوکس cent os بزارید
کسی نگفت کد رای گیری برای عوض کردن نقشه در بازی های آنلاین روی سرورها چی هست؟
دوستان یکی لطف میکنه یک لیست از سرور های فعال بده ما که هر جا میریم پیدا نمیشه
فقط اهواز گیم رو دارم
برو سرور های دیگه دنیا بازی کن من خودم بیشتر رومانی میرم
حالا من دقیق نمیدونم شما یکی از ادمینای اهوز هستی ! یا سرورها مال شماست
اما اینو بگم سرور شما از نی نی خیلی بهتر از نظر چیتر همه جا چیتر و بی ادب هست !به نظر من فرقی نمیکنه
و جدیدا خیلی با حال شده که مستر کمپو گذاشتید خنده بازارهمن اینو تو سرورهای خارجی (بعضی هاشون )
دیده بودم
و همینطور خیلی خوب تر شده چون کمپ فقط مال ترور نیست مال سی تی هم هست که متاسفانه ادمین های سرورهای ما فقط ترور رو اسلپ (تو گوشی) میکنند که جای تاسف داره
و سوال داشتم
اینکه نوشتید رتبه های اول تا سوم تبلیغه یا واقعا ادمین میکنید ؟
چون طرف چطوری بفهمه کی ادمین شده؟؟؟
و در ضمن سرورهای یعنی همه (GG-pub&...)![]()
عجيبه الان هيچ سروی آپ نيست ! جز سرور پاندا خيلی عجيبه اينترنت من داغونه يا جدی همه سرورها از كار افتادن ؟
کسی جواب سئوال ما رو نمیده ؟
سلام دوستان، فرضا من و یکی دو تا از دوستام توی یک سرور داریم بازی میکنیم بعد اگر بخوایم نقشه رو عوض کنیم باید چه کدی بنویسیم ؟ ما میخوایم در De_dust2 بازی کنیم.
سرور مال خودم نیست و از این سرورهای اینترنتی هست که نمیدونم مال کی هست. به صورت آنلاین بازی میکنم
دوست عزیز (Console (Tab رو باز کن و اینو تایپ کن : map De_Dust2
Last edited by moeincavallier; 19-07-2011 at 01:08.
رفيعي هستم Server Manager اهواز
كمپ تنها در مسابقات جهاني و Match ها براي CT هست و در سرور پابليك كلا كمپ نبايد صورت بگيره چه براي CT چه T
اين ماه هم تمامي رتبه هاي اول تا سوم به ادميني خودشون رسيدن
جناب AHRIMAN و king كه در سرور هاي ايم و پابليك رتبه اول و دوم بودن اكانت رو تحويل گرفتن
در حال تماس با ايميل جناب Merlin هستيم تا اكانت ايشون رو هم تحويل بديم ولي گويا ايميل رو چك نكردن حتي PM هم جواب نميدن
به رتبه اول تا سوم و تمامي كساني كه در مسابقه ثبت نام كردن ايميل زده ميشه و نفرات اول تا سوم معرفي ميشن
سرور گان گيم به خاطر تازه تاسيس بودن از اين ماه شامل جايزه ميشه
جوايز براي تمامي سرور ها بجز زامبي و Deathrun هست
---------- Post added at 05:38 AM ---------- Previous post was at 05:37 AM ----------
آيا مطلبتون تحمت هست ؟
اگر اينچنينه از شما شكايت مي كنيم. بايد در دادگاه مدارك ارائه كنيد و پاسخگو باشيد.
این چه وضعیه چرا سرور ها یه روز درمیون داون میشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)