شوستر" ميخواهد فابرگاس و ره يس در رئال مادريد باشند
"برند شوستر" از "رامون كالدرون" رئيس باشگاه رئال مادريد خواسته است ، تمام تلاشش را براي امضاي قرارداد با "سسك فابرگاس" هافبك آرسنال به كار بندد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ و به نقل از روزنامه ماركا، شوستر، سرمربي ختافه كه انتظار ميرود هفته آينده به عنوان سرمربي كهكشانيها معرفي شود به كالدرون گفته مايل است سسك و هم تيمي اش خوسه ره يس در فصل آينده در سانتياگو برنابئو باشند.
اين سرمربي آلماني به خوبي ميداند كه امضاي قرارداد با هافبك اسپانيايي استاديوم امارات كار دشواري است اما با مخالفت مقامات ميلان در مورد فروش كاكا، مسوولان رئال مادريد پول كافي براي متقاعد كردن هيات مديره توپچيها به فروش اين بازيكن جوان ارزنده خواهند داشت.
از ليگ برتر تا لاشامپيونه; "زندن" به المپيك مارسي پيوست
بودوين زندن، بازيكن هلندي فصل پيش ليورپول به المپيك مارسي پيوست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اين باشگاه فرانسوي عصر جمعه از امضاي قرارداد با اين بازيكن چپ پا خبر داد.
قرارداد اين هلندي با باشگاه جديدش دو ساله خواهد بود و باشگاه فرانسوي براي اين بازيكن 30 ساله هيچ مبلغي به طرف انگليسي نخواهد پرداخت؛ چرا كه با پايان يافتن قرارداد، زندن بازيكن آزاد به شمار ميآيد.
اين بازيكن روز جمعه در آزمايشهاي پزشكي باشگاه شركت كرد و پس از موفقيت در آن، همان روز قرارداد را امضا كرد و به هواداران باشگاه فرانسوي معرفي شد.
زندن فعاليت خود را از آيندهون هلند شروع كرد. او با اين تيم در سال 1996 قهرمان جام حذفي هلند شد. يك سال بعد او توانست قهرماني در ليگ هلند را نيز جشن بگيرد. بارسلونا، چلسي، ميدلزبورو و ليورپول، ديگر باشگاههاي او بودهاند. زندن با قرمزها به ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا هم رسيد.
مسي: به ميليتو گفتم به بارسا بيايد
ليونل مسي گابي ميليتو، هم تيمي اش در تيم ملي آرژانتين را تشويق کرد كه پس از کوپا آمريکا به بارسلونا بپيوندد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گابي ميليتو مدافع رئال ساراگوسا از بازيكنان مورد نظر بارسلونا براي فصل آيندهي لاليگاست.
مسي در اين باره گفت: "من او را مجبور مي کنم که به ما بپيوندد. به او گفته ام که با استقبال گرمي در بارسا مواجه خواهد شد. ميليتو به اين موضوع فکر مي کند، اما پيشنهادهاي فراواني دارد که بايد همه ي آنها را مورد بررسي قرار دهد."
اسون گوران اريكسون سرمربي تیم فوتبال منچسترسيتي شد
سرانجام پس از چند هفته گفت و گو، اسون گوران اريكسون به طور رسمي هدايت تيم فوتبال منچستر سيتي را بر عهده گرفت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين مربي سوئدي كه براي شش سال هدايت تيم ملي انگلستان را بر عهده داشت، جانشين استوارت پيرس شد. مربي پيشين سيتي، در پايان فصل گذشته از سمت خود بركنار شده بود.
قرارداد اريكسون همزمان با پذيرش مالكيت اين باشگاه از سوي تاكسين شيناواترا نخست وزير پيشين تايلند صورت گرفت. اين سياستمدار آسيايي، در چند روز گذشته 75 درصد سهام اين باشگاه ليگ برتري را خريداري كرد.
جاناتان لگارد، مفسر بيبيسي دربارهي شرايط جديد باشگاه گفت: شيناواترا اكنون عهدهدار تمام امور باشگاه است.
تورد گريپ دستيار اريكسون در منچسترسيتي خواهد بود. او در تيم ملي انگلستان هم كنار اريكسون روي نيمكت تيم ملي مينشست.
قرار است رولاند آندرسون مربي كنوني تيم ملي سوئد هم به اين جمع اضافه شود.
اريكسون سابقهي مربيگري در باشگاههاي بنفيكا ليسبون، رم، فيورنتينا، سامپدوريا و لاتزيو را دارد.
او از زمان خداحافظياش از تيم ملي انگلستان، پس از حذف اين تيم در مرحلهي يك چهارم نهايي جام جهاني 2006 برابر پرتغال، هدايت هيچ تيمي را عهدهدار نبوده است.
روماريو؛ زمان خداحافظي فرارسيده
«روماريو» بازيکن سابق تيم ملي برزيل از برنامه خود براي پايان دادن به 22سال فعاليت حرفه اي اش در فوتبال خبر داد. اين مهاجم 41 ساله تيم «واسکو دوگاما» به روزنامه «او ديا» گفت؛ از نظر فيزيکي هنوز مي توانم به بازي ادامه دهم اما واقعاً زمان کناره گيري از فوتبال فرارسيده است، زمان براي هر فردي مي گذرد و من از اين قانون مستثني نيستم. روماريو که در جام جهاني 1994 امريکا در پيروزي برزيل نقش عمده اي داشت، تعداد گل هاي به ثمر رسانده خود را در ماه مه به يک هزار گل رساند. انتظار مي رفت وي پس از به ثمر رساندن هزارمين گل خود از فوتبال خداحافظي کند اما با تيم واسکو همچنان به بازي خود در ليگ برزيل ادامه داد.
اگرچه وي گفته است قطعاً در سال 2008 فوتبال بازي نخواهدکرد، اما زمان دقيقي براي زمان خداحافظي خود اعلام نکرده است. روماريو گفت؛ واسکو با من قدرتمند است و زماني هم که من بروم همچنان قدرتمند باقي خواهد ماند. بازيکنان ديگري در حال ظهورند و مي توانند در رقابت هاي پيش رو به واسکو کمک کنند. روماريو پيش از اين چندين بار به بازنشستگي خود اشاره کرده بود، اما هميشه اين امر را به تعويق انداخته است.
گله ماتئوس از مسوولان بايرن
«لوتار ماتئوس»، رکورددار بازي ملي در آلمان با دست کم گرفتن خودش از مسوولان بايرن خواست تا به او توجه کنند. لوتار ماتئوس که اخيراً از سمت خود به عنوان مدير فني سالزبورگ استعفا داده، در مصاحبه اي گفت؛ «من بچه بوندس ليگا هستم و در اين مکتب رشد يافته ام. به همين دليل بسيار علاقه مندم به گذشته ام بازگردم. من مي خواهم بايرن به من اعتماد کند. مگر من تا به حال در مهد کودک تمرين کرده ام؟ مگر غير از اين است که من تجربه کاپيتاني تيم ملي آلمان را دارم، پس چرا کسي سابقه مرا در نظر نمي گيرد؟
بازگشت احتمالي مونتلا به سمپدوريا
وينچنتزو مونتلا پس از 8 سال دوري از سمپدوريا احتمالاً دوباره به اين تيم بازخواهد گشت. شايعات در ايتاليا حاکي از آن است که اين مهاجم از فولام به سمپدوريا خواهد پيوست. مونتلا که در بين سال هاي 1996 تا 1999 در سمپدوريا بازي مي کرد توانست 54 گل براي اين تيم به ثمر برساند. او پس از سقوط سمپدوريا به سري B از اين تيم جدا شد و به رم پيوست و با گلزني هايش به اين تيم کمک کرد تا در فصل 2001- 2000 قهرمان سري A شود. فصل گذشته اين مهاجم به صورت قرضي به فولام منتقل شد و شروع بسيار خوبي در ليگ برتر داشت اما مصدوميت شديدش وي را از ترکيب اين تيم دور کرد ولي وي باز هم بازيکن محبوب طرفداران فولام بود و اکنون سمپدوريا درصدد است پس از کلوديو بلوچي، مونتلا را هم به خدمت بگيرد.