سلام فکر میکنم سرویس فعلی باید تمام بشه بعد بشه از سرویس های جدید انتخاب کرد.
سلام فکر میکنم سرویس فعلی باید تمام بشه بعد بشه از سرویس های جدید انتخاب کرد.
میگم این شاتل عجب جنس خرابی هست. تو تعرفه قبلی وقتی شرکت های دیگه سرویس ها رو اعلام نکردند برای سرعت 4 مگ زده بود 51 گیگ ترافیک که 17 گیگ بین المللی هست.
الان همان 4 مگ شده 110 گیگ که 55 گیگ بین المللی هست . عملا چقدر طمع کرده بوده و میخواسته هر چی پهنای باند اضافه هست رو بعد به صورت بسته به کاربرانش بفروشه![]()
سلام
چه راهی برای تشخیص این که فلان سایت مشمول ترافیک داخلی یا بین الملل هست وجود داره؟
اگه شاتل دوباره بسته شاتلند رو اضافه میکرد خوب بود
متاسقانه سرعت هارو محدود و اسمی کردند(الان سرعت من که مربوط میشه به تعرفه های قبلی یک شانزدهم شده!)،کسی که الان سرعت بالا بخواد مجبوره سرویس 16 مگ رو با قیمت 80 تومان خریداری کنه.
واقعا نمیتونن تعرفه های مختلف که نیازی های بیشتری رو پوشش بده بذارن؟ واقعا همیشه باید به دنیال اذیت کردن مردم باشند؟
این چه حرفیه!!! شاتل و طمع؟؟؟ اطلاع نداشته!!!![]()
هدف محدود سازی مردم بود که دارن بهش میرسن
به نظر من که الان خیلی خوب شده و دیگه بساط کاسبی شرکت ها از طریق اینترنت حجمی داره تموم میشه. من نمیدونم چرا کاربرای کم مصرف میان اعتراض می کنن، در صورتی که همین کاربران کم مصرف باعث دزدی شرکت ها شدند. اعتراض ها باید به میزان مصرف منصفانه می بود که الان شرکت ها از جمله همین شاتل اصلاح کردن حجمهاشونو. من 100 تومان می دادم نامحدود شاتل که زده بود حداقل تبادل ترافیک 55 گیگ اما اصلا معلوم نبود بعد از چند گیگ محدود می شدی و اصلا معلوم نبود بعد از محدودیت کی سرعتت دوباره خوب میشد اما الان 50 تومان میدم سرعتم سه برابر میشه مشخصه که حداقل 160 گیگ دانلود خواهم داشت. مطمئن باشید اینکه همه سرعت ها پس از مصرف زیاد به 16 کیلوبایت می رسن هم اصلاح میشه.
این همه فحش و بد و بیراه به آذری جهرمی در اینستاگرامش دادند در صورتی که واقعا دستش درد نکنه، من که راضیم ازش
تو این مملکت چیزی غیر از اینم مگه دیدی !؟
الان یعنی با این تعرفه های جدید که داده دیگه سرعت تا 16 باز نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)