والا زه با اون کیفیتش الان 800 مگ دارم اصلا سرعت نداره که بتونم تمومش کنم نهایت 5 کیلو اونم چی با انتن پر و اچ+ من که میرم رایتل میگیرم از نظر پولی مشکلی ندارم کیفیته که مفتش گرونه![]()
والا زه با اون کیفیتش الان 800 مگ دارم اصلا سرعت نداره که بتونم تمومش کنم نهایت 5 کیلو اونم چی با انتن پر و اچ+ من که میرم رایتل میگیرم از نظر پولی مشکلی ندارم کیفیته که مفتش گرونه![]()
آقا این طرح شماره جادوییش هم انگار الکیه
من شماره جادویی ایرانسلی گذاشته بودم تست که کردم باز دقیقا دیقه ای 70 تومن داره کم میکنه
این دیگه چه اپراتوریه![]()
اومدن نامحدود منو از توی سایت هم عوض کردن ... زنگ زدم بهشون میگم نامحدود منو عوض کردن میگه خودت عوض کردی گفتم در این حدم ابله نیستم بعد گفت داستان -- و این چیزاست و منم گفتم باشه حالا چیکار کنم نامحدود بشه میگه دیگه همچین چیزی وجود نداره :|
الانم میرم توی سایت لااقل یه چند گیگ بخرم استفاده کنیم زده 18 گیگ 6 ماهه 81000 تومان :| :| :| یعنی گیگی 4500 بعدشم این مصرف دو ماهه منه (خیلی مراعات کنم)
رایتل هم همچین چیزه شاخی نیست... بهترین حالت بیشتر از 300 نتونستم دانلود کنم...
چه جالب
مخابرات ما هم همه چیزو زدن بهم ریختن قیمتارم گرون کردن
گفتیم چرا اینجوری شده گفتن سیستم قبلیمون ه ک شده بود
حالا نمیدونم این ه ک شدن چه ربطی به افزایش قیمت بعدش داشت![]()
کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
نگفتن که سیستم اونا ه ک شده گفتن سیستم من -- شده و هکره پاشده رفته نامحدوده منو حجمی کردهچه ه کر باحالی بوده خدایی :|
چقدر راحت مردمو ....فرض میکنن![]()
باور کن اگر صادقانه می گفتن قرارداد و یک طرفه فسخ کردیم ناراحت نمی شدم ولی رسما به آدم توهین می کنن :(
حالا بگذریم الان با این شرایط چه کنیم؟ ایرانسل بخریم یا مخابرات با این طرحی که دادن بخریم یا بی نت بشیم؟![]()
سلام
تو اهواز 3جی ایرانسل اومده...ولی تو منطقه ما نیومده هنوز
ولی تو منطقمون هم رایتل استفاده کردم و هم همراه اول
رایتل آنتن دهیش بد.... باز کردن صفحات(وبگردی) عالی.... دانلود متوسط (بدون ارسال مدرک سرعت بین 60تا 100 متغییر هست)
همراه اول 3جی آنتن دهیش متوسط..... باز کردن صفحات بد ..... دانلود عالی (بدون ارسال مدرک سرعت بین 200 تا 500 متغییر هست)
حتمن این دوتا رو امتحان کن و ببین کدوم برات مفید هستش ....البته با توجه به نوشته ات....دانلود میخوای که من همراه اول رو پیشنهاد میدم (نمیدونم مشهد هم همینجوریه یا نه)
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)