تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 801 از 3347 اولاول ... 30170175179179779879980080180280380480581185190113011801 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,001 به 8,010 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

توجه نفرمودید بسته هفتگی جدید داده.. دو گیگ ۱۸ تومن برای یک هفته و ۵ گیگ ۳۵ تومن برای یه هفته. خیلی دغلی ایرانسل. تحریم رو ندیدی تازه می خواد شروع بشه خیلی ها هنوز بسته های قبلیشون مونده
    والا زه با اون کیفیتش الان 800 مگ دارم اصلا سرعت نداره که بتونم تمومش کنم نهایت 5 کیلو اونم چی با انتن پر و اچ+ من که میرم رایتل میگیرم از نظر پولی مشکلی ندارم کیفیته که مفتش گرونه

2. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

آقا این طرح شماره جادوییش هم انگار الکیه
    من شماره جادویی ایرانسلی گذاشته بودم تست که کردم باز دقیقا دیقه ای 70 تومن داره کم میکنه
    این دیگه چه اپراتوریه

4. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما از مخابرات استانت در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن!
    مدارک شکایت هم به راحتی می تونی از سایت خود مخابرات استان بگیری, بگی آقا اینها در سایت یه چیزی زدن یه سرویس دیگه به ما میدن کلاً!
    اومدن نامحدود منو از توی سایت هم عوض کردن ... زنگ زدم بهشون میگم نامحدود منو عوض کردن میگه خودت عوض کردی گفتم در این حدم ابله نیستم بعد گفت داستان -- و این چیزاست و منم گفتم باشه حالا چیکار کنم نامحدود بشه میگه دیگه همچین چیزی وجود نداره :|
    الانم میرم توی سایت لااقل یه چند گیگ بخرم استفاده کنیم زده 18 گیگ 6 ماهه 81000 تومان :| :| :| یعنی گیگی 4500 بعدشم این مصرف دو ماهه منه (خیلی مراعات کنم )

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

والا زه با اون کیفیتش الان 800 مگ دارم اصلا سرعت نداره که بتونم تمومش کنم نهایت 5 کیلو اونم چی با انتن پر و اچ+ من که میرم رایتل میگیرم از نظر پولی مشکلی ندارم کیفیته که مفتش گرونه
    رایتل هم همچین چیزه شاخی نیست... بهترین حالت بیشتر از 300 نتونستم دانلود کنم...

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

اومدن نامحدود منو از توی سایت هم عوض کردن ... زنگ زدم بهشون میگم نامحدود منو عوض کردن میگه خودت عوض کردی گفتم در این حدم ابله نیستم بعد گفت داستان -- و این چیزاست و منم گفتم باشه حالا چیکار کنم نامحدود بشه میگه دیگه همچین چیزی وجود نداره :|
    الانم میرم توی سایت لااقل یه چند گیگ بخرم استفاده کنیم زده 18 گیگ 6 ماهه 81000 تومان :| :| :| یعنی گیگی 4500 بعدشم این مصرف دو ماهه منه (خیلی مراعات کنم )
    چه جالب
    مخابرات ما هم همه چیزو زدن بهم ریختن قیمتارم گرون کردن
    گفتیم چرا اینجوری شده گفتن سیستم قبلیمون ه ک شده بود
    حالا نمیدونم این ه ک شدن چه ربطی به افزایش قیمت بعدش داشت

پروفشنال extreme2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من 3g رو تازه فعال کردم حتی برای وبگردی هم سرعت افتضاحه و همش قطعی و ارور داره
    با اسپید تست گرفتم اکثر مواقع سرعت حدود 30KB هست و پینگ هم بعضی مواقع خیلی زیاد و کلا نوسان زیاد داره ؟

میخواستم بدونم این نوسان برای همه هست ؟ یا بستگی به منطقه و چیزای دیگه داره ؟ اگه اینطوری باشه که حتیبرای وبگردی هم بدرد نمیخوره

4G هم همینطوریه دوستان ؟ اگه اینطوریه که اصلا سراغش نریم؟
    کسی میتونه راهنماییم کنه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چه جالب
    مخابرات ما هم همه چیزو زدن بهم ریختن قیمتارم گرون کردن
    گفتیم چرا اینجوری شده گفتن سیستم قبلیمون ه ک شده بود
    حالا نمیدونم این ه ک شدن چه ربطی به افزایش قیمت بعدش داشت

نگفتن که سیستم اونا ه ک شده گفتن سیستم من -- شده و هکره پاشده رفته نامحدوده منو حجمی کرده چه ه کر باحالی بوده خدایی :|

10. 2 کاربر از amir_rahmani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yoseffaraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نگفتن که سیستم اونا ه ک شده گفتن سیستم من -- شده و هکره پاشده رفته نامحدوده منو حجمی کرده چه ه کر باحالی بوده خدایی :|
    چقدر راحت مردمو ....فرض میکنن

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چقدر راحت مردمو ....فرض میکنن
    باور کن اگر صادقانه می گفتن قرارداد و یک طرفه فسخ کردیم ناراحت نمی شدم ولی رسما به آدم توهین می کنن :(
    حالا بگذریم الان با این شرایط چه کنیم؟ ایرانسل بخریم یا مخابرات با این طرحی که دادن بخریم یا بی نت بشیم؟

13. این کاربر از amir_rahmani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    تو اهواز 3جی ایرانسل اومده...ولی تو منطقه ما نیومده هنوز
    ولی تو منطقمون هم رایتل استفاده کردم و هم همراه اول
    رایتل آنتن دهیش بد.... باز کردن صفحات(وبگردی) عالی.... دانلود متوسط (بدون ارسال مدرک سرعت بین 60تا 100 متغییر هست)
    همراه اول 3جی آنتن دهیش متوسط..... باز کردن صفحات بد ..... دانلود عالی (بدون ارسال مدرک سرعت بین 200 تا 500 متغییر هست)

حتمن این دوتا رو امتحان کن و ببین کدوم برات مفید هستش ....البته با توجه به نوشته ات....دانلود میخوای که من همراه اول رو پیشنهاد میدم (نمیدونم مشهد هم همینجوریه یا نه)

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •