راست میگن مخابرات میخاد 10mbبده به کاربرا یعنی میشه![]()
راست میگن مخابرات میخاد 10mbبده به کاربرا یعنی میشه![]()
سرویس 512 پارس آنلاین - دانلود شبانه:
همينطوره. من مي تونم امتحان هم بكنم ! مگه نميگن ديگه يوزر جديد نمي گيره همين الان برم دفترشون زير 10 نفر اونجا نيست كه ثبت نام مي كنن.
اين راهش نيست كه بگن پهناي باند نمي ديدم به مخابرات. فقط ما ضرر مي كنيم.
اصل اصل اصل مشكل(!) اينجاست كه پهناي باند بايد فقط توسط زير ساخت به كشور وارد بشه. پهناي باند رو بذارن شركت هاي خصوصي وارد كنند اونوقت ببينن چطور قيمت اينترنت مياد پايين. بعد هم هر جا كه كيفيتش بهتره مثلا تركيه بهتره از تركيه تامين كنند.
من با 512 نامحدود مخابرات كنار اومدم سرعتش مناسبه ساعتي 230 مگ مي گيره. شب و روز هم سرعتش يكيه ولي خيلي گرونه؛ ماهي 22 تومن واقعا زياده.
![]()
حذف شود
حذف شود
حذف شود
به نظر من که داره خوب بهت سرعت میده و هزینشم خیلی مناسبه .اگه بخوای همینو از پارس بگیری شاید 90 تومن پات دربیاد تازه همشون هم مصرف منصفانه دارن .اما من وضعیتم فرق میکنه چون کمتر از حق خودم داره بهم میده .
در مورد اون قسمتی که هایلایت کردم یه توضیح میدم.
ببینید شما وقتی سرویس نامحدود از پارس میگیرین به این گرونه که بالاتر از حد اسمی بهت پهنا میده.
مثلاً شما 512 رو از مخابرات میگیری،دانلودت روی 65 هستش و 22 تومن میپردازی.
512 رو از پارس میگیری،تا 67 گیگ ابتدایی(که فکر میکنم برای یکماه حجم کمی نیست.پس این مصرف منصفانه دقیقاً به نفع شما عمل میکنه)،سرعتت دانلودت روی 260 هستش و تازه بعد از 67 گیگ سرعتت میره روی 65.ضمن اینکه کیفیت سرویسهای پارس خیلی بهتر از مخابراته.حداقل تا الان که من جفتشو داشتم از پارس بیشتز راضی بودم.مگر اینکه در آینده اتفاق خاصی بیفته.
=-=-=-=-=-=-=-=-=
بچه ها یه سؤال:
وقتی تلفن خونه زنگ میخوره،لینکم میره.اسیلیترم هم سالمه.دیگه مشکل از کجا میتونه باشه؟
ایمان سخت در اشتباهی .ببین 512 از مخابرات میگیری 22 میدی و سرعت همیشه 64 هست هر چفدر هم خواستی استفاده میکنی ولی از پارس که بخای بگیری ماهی 90 تومن که زیاده حداکثر پولی که باید برای اینترنت داغون مملکت بدی 45 تومن هست که اونم میشه باهاش 256 گرفت که مطمئنا حجم کمتری در اختیارت میزاره که زود هم تموم میشه بعد سرعتت میشه حداکثر 32 پس مخابرات داره خوب میده.فقط حجمی هاش بدرد نخورن.به بیان ساده تر اگر کسی نامحدود استفاده میکنه بیاد مخابرات در غیر اینصورت سرویس های حجمیش مفت نمی ارزن..
عیمان
پینگ داخل روی مخابرات کمتره یا پارس ؟
پینگ خارج روی کدوم بهتره ؟
يا اسپليتر خرابه. يا وسيله اي ديگه داري كه از خط استفاده ميكنه بدون اسپليتر (تلفني فكسي چيزي!) يا از مخابراته!
حق با شماست. تقريبا هيچ مشترك خانگي وجود نداره كه بتونه ماهي 90 تومن پول بده. ميشه سالي يك ميليون!
همون 45 رو اگه در نظر بگيريم ميشه يه مگ مخابرات با 256 پارس آنلاين. كه باز مخابرات خيلي بيشتر مي گيره روزي 12 ساعت دانلود ميشه نزديك 60-70 گيگ!
من فكر كنم اين دوره تموم بشه همون 256 نامحدود بگيرم.
من مخالفم اون قسمت که های لایت کردم هستم
شما با 22000 تومن ( برای یک ماه ) سرویس 512 نامحدود میگیری سرعت دانلود اگه ثابت 60 در نظر بگیریم میشه در ماه بدون حتی خاموش کردن سیستم 148 گیگ دانلود کرد
که مطمئنا" هیچ کس این کار رو نمیکنه شما اگه روزی 12 ساعت دانلود کنی سر ماه 74 گیگ دانلود کردی
ولی با سرویس 2048- 4گیگ من شبی 3.5 گیگ حداقل دارم دانلود میکنم که میشه در ماه حدود 105 گیگ ( تازه 90% اوقات حدود 3.8 گیگ دانلود میشه )
علاوه بر این با سرویس نامحدود بخاطر سرعت کم هم وقتت هدر میره برای دانلود و هم اصطحلاک ( یا اصطهلاک یا اثتهلاک یا استهلاک یا ....) سیستمت خیلی زیاد میشه
کلا" برای وب گردی نامحدود خوبه ولی برای دانلود![]()
Last edited by lamp23; 15-10-2013 at 18:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)