تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 801 از 1805 اولاول ... 30170175179179779879980080180280380480581185190113011801 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,001 به 8,010 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

منهای اون عقربه که سرعت 3مگابیت رو القا میکنه(!) لطفا تعبیرتون رو از واژه های سرعت بالا و کیفیت مطلوب بگید
    رک بگم: می که طرح آشنای خانواده دارم اگه بخوام تو روز استفاده کنم باید گیگی 4200 پول بدم که به هیچ وجه نمیارزه میمونه شب
    حالا سرعت بالا و کیفیت مطلوب چیه؟ چه عددی برای سرعت دانلود? چه عددی برای سرعت آپلود? چه عددی برای ping؟

این سوال دوستمون رو هم خیلی مایلم جواب بدید:
    حق با شماست امان ما را این شب رایگانها بریدند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اگه ریالی برای شما مشکلی ایجاد شده بررسی میشود واقعا اگر مشکل از سمت مخابرات باشد جبران میشود
    چه جبرانی جناب مهندس از اول ماه رمضون اینترنت داغونه 2ماهه رسما سرعت شبانه ها رو محدود کردین روی 90 در صورتی که باید 256 باشه بعد تازه اگر هم به احتمال 0.00000001 درصد از این به بعد درست بشه شما چه طوری اون دوماه رو جبران می کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا مشکلات دیگه به کنار

3. این کاربر از msi360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دئست عزیز هر شرکت موفقی ابزار کسب و کار خرفه ایی خودش را در اختیار کسی قرار نمی دهد از جمله شاتل در گشور هیچ نرم افزار حرفه ایی در حد مخابرات که بتوتند با ایت حجم را پشتیبانی نماید وجود ندارد بهمین دلیل استان تهران هنوز نا محدود واگذار مینماید
    لذا مت هم بدنبال تین میباشیم برای سایتهای داخل در همین نرم افزار سرعت در حداگثر خودش باز باشد در ضمن شاتل هم شب رایگان خودش را حذق کرد و مبلغی دریافت مینماید
    درسته اقای ملک جعفریان شرکت شاتل هم به یک شرکت خارجی پول داده که این سیستم اکانتینگ رو طراحی کنه
    منظور من اینکه با یک شرکت حرفه ای همکاری کنین
    Last edited by tntkgb; 29-11-2013 at 23:14.

5. این کاربر از tntkgb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چه جبرانی جناب مهندس از اول ماه رمضون اینترنت داغونه 2ماهه رسما سرعت شبانه ها رو محدود کردین روی 90 در صورتی که باید 256 باشه بعد تازه اگر هم به احتمال 0.00000001 درصد از این به بعد درست بشه شما چه طوری اون دوماه رو جبران می کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا مشکلات دیگه به کنار
    مگه طرح شما چیه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دئست عزیز هر شرکت موفقی ابزار کسب و کار خرفه ایی خودش را در اختیار کسی قرار نمی دهد از جمله شاتل در گشور هیچ نرم افزار حرفه ایی در حد مخابرات که بتوتند با ایت حجم را پشتیبانی نماید وجود ندارد بهمین دلیل استان تهران هنوز نا محدود واگذار مینماید
    لذا مت هم بدنبال تین میباشیم برای سایتهای داخل در همین نرم افزار سرعت در حداگثر خودش باز باشد در ضمن شاتل هم شب رایگان خودش را حذق کرد و مبلغی دریافت مینماید

باز دم استان تهران گرم که نمی خواهد با بی تدبیری کاربرانش را لحظه ای ناراحت کند

8. 3 کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

درسته اقای ملک جعفریان شرکت شاتل هم به یک شرکت خارجی پول داده که این سیستم اکانتینگ رو طراحی کنه یا مثلا شما الان میدونین چه تعداد از کاربر ها اکانتشون -- میشه و بدونه اجازه از اکانتشون استفاده میشه خوب شرکت شاتل یک سیستمی طراحی کرده که شما اگه اکانت یک نفر دیگرم داشته باشی نمیتونی باهاش وصل بشی.
    منظور من اینکه با یک شرکت حرفه ای همکاری کنین
    شاتل تجربه 9 سال ارایه سرویس اینترنت را دارد ولی مخابرات ها 3 سال وارد این بازار شدن در ضمن شما هم می توانید با وارد کردن مک ادرس خود سرویس خود را محدود سازید و این امکان دارد فراهم میشود که از طریفق 2020 وو بصورت اتوماتیک واز تماس از تلفن دارای سرویس این انکان فراهم شود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

طرح مثلا طلایی که البته برای ما یه آهن پاره هم نبوده تا حالا چه برسه به طلا

11. این کاربر از msi360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مهندس با این همه که کاربرا ناراضین و همه سرعتاشون افتضاحه چرا نمیخوای قبول کنید؟ یعنی همه دروغ میگن فقط شما راست میگی؟ چرا اینقد جوابهای مسخره تحویل میدید و فقط خودتونو توجیح میکنید و شرکت زیر ساخت رو مقصر میدونید؟ من که 2مگ دارم سرعتم 20کیلو بایته روزانم 150کیلو بایت اصلا 250کیلو بایتی رو به چشم ندیدم
    در ضمن خسارت این 3 هفته رو کی پاسخگوست؟؟ هرچی نباشه کلی از جیب دادیم همه که مثل شما مایه دار نیستن پشت میز بشینن و یه گوششون در یکیش دروازه. هزینه تعرفه طلایی گرفتین اما به اندازه ی دایال اپ سرعت نداره .شما که میدونستی (به قول خودتون ملت هجوم میاره در ساعات رایگان) چرا همون روز اول نگفتین که سرعت دایال اپم نیس.این پولها خوردن نداره.چیزی که طبق قرارداد بوده باید عمل کنید.

13. این کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من به حرف این دوستمون رسیدم:
    خطاب به دوستان عزیزم که مدتهاست با هم اینجا هستیم و خون دلم می خوریم: همانطور که گفتم این گفتگوها به جایی نمی رسد! بزرگترین و شاید تنها تخصص اکثر مدیران ما باز تعریف سوالات و دادن پاسخهای مورد نظر خود است.
    شب خوش

15. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تعرفه های اعلانی سازمان تنظیم و مقررات میباشد
    جدیدا طرح شب رایگان جدیدی اعلان خواهد شد
    جدولی از این توضیحتون که رسمی باشه و تایید شده در سایت CRA.ir باشه و یا به هر حال تایید شده باشه ارائه بدهید ..

==========================

طرح الماس سرعت آن به چه صورت هست ؟

17. این کاربر از e4lyas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •