حق با شماست امان ما را این شب رایگانها بریدند
حق با شماست امان ما را این شب رایگانها بریدند
چه جبرانی جناب مهندس از اول ماه رمضون اینترنت داغونه 2ماهه رسما سرعت شبانه ها رو محدود کردین روی 90 در صورتی که باید 256 باشه بعد تازه اگر هم به احتمال 0.00000001 درصد از این به بعد درست بشه شما چه طوری اون دوماه رو جبران می کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا مشکلات دیگه به کنار
درسته اقای ملک جعفریان شرکت شاتل هم به یک شرکت خارجی پول داده که این سیستم اکانتینگ رو طراحی کنه
منظور من اینکه با یک شرکت حرفه ای همکاری کنین
Last edited by tntkgb; 29-11-2013 at 23:14.
مگه طرح شما چیه ؟
باز دم استان تهران گرم که نمی خواهد با بی تدبیری کاربرانش را لحظه ای ناراحت کند
شاتل تجربه 9 سال ارایه سرویس اینترنت را دارد ولی مخابرات ها 3 سال وارد این بازار شدن در ضمن شما هم می توانید با وارد کردن مک ادرس خود سرویس خود را محدود سازید و این امکان دارد فراهم میشود که از طریفق 2020 وو بصورت اتوماتیک واز تماس از تلفن دارای سرویس این انکان فراهم شود
طرح مثلا طلایی که البته برای ما یه آهن پاره هم نبوده تا حالا چه برسه به طلا
مهندس با این همه که کاربرا ناراضین و همه سرعتاشون افتضاحه چرا نمیخوای قبول کنید؟ یعنی همه دروغ میگن فقط شما راست میگی؟ چرا اینقد جوابهای مسخره تحویل میدید و فقط خودتونو توجیح میکنید و شرکت زیر ساخت رو مقصر میدونید؟ من که 2مگ دارم سرعتم 20کیلو بایته روزانم 150کیلو بایت اصلا 250کیلو بایتی رو به چشم ندیدم
در ضمن خسارت این 3 هفته رو کی پاسخگوست؟؟ هرچی نباشه کلی از جیب دادیم همه که مثل شما مایه دار نیستن پشت میز بشینن و یه گوششون در یکیش دروازه. هزینه تعرفه طلایی گرفتین اما به اندازه ی دایال اپ سرعت نداره .شما که میدونستی (به قول خودتون ملت هجوم میاره در ساعات رایگان) چرا همون روز اول نگفتین که سرعت دایال اپم نیس.این پولها خوردن نداره.چیزی که طبق قرارداد بوده باید عمل کنید.
دوستان من به حرف این دوستمون رسیدم:
شب خوش![]()
جدولی از این توضیحتون که رسمی باشه و تایید شده در سایت CRA.ir باشه و یا به هر حال تایید شده باشه ارائه بدهید ..
==========================
طرح الماس سرعت آن به چه صورت هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)