یه سوال:
چه جوری باید به کامپیوتر پلیس دسترسی داشته باشیم؟
یه سوال:
چه جوری باید به کامپیوتر پلیس دسترسی داشته باشیم؟
دوست عزیز:
شما سوار ماشبن پلیس که میشید نباس حرکت کنی.
خودش میگه چه دکمه ای رو بزنی/(فکر کنم E باشه)
چه جوری باید به کامپیوتر پلیس دسترسی داشته باشیم؟درسته....سوار شدی...یه جا وایسا...خودش بهت میگه...E.....رو بزن....تو کامپیوتر پلیس هم هم سرچ اسم...سرچ عکس....وانتد(اونایی که تحت تعقیب پلیس هستن...) ....و پشتیبانی داره......شما سوار ماشبن پلیس که میشید نباس حرکت کنی.
خودش میگه چه دکمه ای رو بزنی/(فکر کنم E باشه
بله ،درسته، همینی که ما گفتیم انجام بده دوست عزیز انشاالله موفق میشی.
خدا نگهدار.
مرسی
دوستان همه درست گفتن ... اما یه راه دیگه هم هست که از توی خونه برین تو اینترنت و تو سایت پلیس قسمت سرچ هم همه هستن ... به صورت یک لیست بلند طبق حروف الفبا دسته بندی شده اند .
البته اگه فرانسیس زنده مونده ....![]()
سلام.تو این بازی میشه ماشین خرید؟من تو اینترنت دیدم و رفتم مغازه.ولی نمیشه با کسی حرف زد.
چرا.هر کدوم رو خواستی میری سوارش میشی بعدش فلنگو میبندیسلام.تو این بازی میشه ماشین خرید؟من تو اینترنت دیدم و رفتم مغازه.ولی نمیشه با کسی حرف زد.
ولی بی شوخی فک نکنم.
بله ... با کسی نمی شه حرف زد ... زنگ هم بزنی بر می داره قطع می کنه ...
فکر نکنم بشه این همه پول رو خرج کرد من خودم حدود 1.5 میلیون پول جمع کردم اما هیچ کاری باهاش نمی تونم بکنم ... شما هم اگر ماشین فروشی ... چیزی که بشه توش پول خرج کرد پیدا کردی به من هم بگو تا این همه پول رو خرج کنیم ...
من خودم مدت بسیار زیادی دنبال چنین چیز هایی گشتم ... اما خسته کننده شده ... برای همین منتظر جی تی ای بعدی در 29 اکتبرهستم ... ( البته اپیزودی برای 4 است )...
ببخشید سرتون رو درد آوردم ... خیلی ممنون
سلام..این قلبه که خیلی مسخره بود.......همونی که تو برج آزادی هست....بجه ها همچین گفتن میری اونجا...فلان...و بیسار.....واقعا همون بود.....که داشت میزد...یا من اشتباه رفتم.....هرچی بهش شلیک کردم........ولی انگار همین شکلی بود...
این یه نوع استر اگ در بازی هستش ... این ها در بسیاری از بازی ها هستن ... و نمی شه گفت که خودش چه جوری بود ... چون شما نباید از دیدن خودش خوشحال بشی بلکه باید به خاطر اینکه پیداش کردی حال کنی ... این ها رو برنامه نویسان گذاشتن تا افراد خوره ی بازی کشفشون کنن ... و البته خیلی هاش هم پیدا نشده ... یا با ترفند های برنامه نویسی پیدا شده ( مثل کینگ کونگ ) ...
البته اگه شما خودت و بدون هیچ راهنمایی اون رو پیدا می کردی می فهمیدی چه قدر با حاله ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)