ایمان نمیزاری بگو نمیزارم چرا مسخره میکنی اسن من قهرم باهت به اینجا خوش نیومدی![]()
ایمان نمیزاری بگو نمیزارم چرا مسخره میکنی اسن من قهرم باهت به اینجا خوش نیومدی![]()
شوما یافتی به مام بگو
گشتم نبود نگرد هست![]()
شما سروری من شمارو مسخره نکردم . اگه اینجوری باشه اول خودم مسخره کردم بعد شمارو . شما بزرگواری داشتم شوخی میکردم .
شما جون بخوا . با سر انجام میدم
تا شما اجازه ندی ورژن بعدی نمیزارم . خویه ؟
تمام تلاشم میکنم تا پوکت استیشنم تو تراینر بزارم .
Last edited by Harvest_Moon_Iman; 30-08-2013 at 23:01.
داداش فك كنم خيلي وقته توليدش قطع شده مگه اينكه بتوني از عتيقه فروشي ها گير بياري
فک کنم منظور دوست عزیزمون تو بازیه.....تو بازی چطور میشه بدستش آورد!!!!!!!نمیشه ..... به همین راحتی ......شک نکن
![]()
نهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه
بازم میشه این کاپا رو دید؟؟؟؟ یا همون یباره !؟
حالا شدی بچه خوبه ممنون دیگه باهام دوستیم![]()
سلام به همه
یه سوال از همتون .... چرا هاروست مون رو فقط بازی نمی کنیدو لذت نمی برید ؟؟؟؟![]()
و فقط به فکر اینید اینو کجا باس گرف اونو کجا باس کگرفت بابا یه بازیه دیگه چرا اینجوری ....بعد میایم یه چیزی می گیم یکی میگه نه یکی میگه آره و کلا سو تفاهم و اینا بوجود میاد و و بعد دعوا !!
تو رو خدا یه ذره اینگلیسی یاد بگیرید دیگه خوب....
فعلا![]()
این عکس از کای اعصابم به هم میریزه
اینو نوشته معنیشو میگم
چه جالب...نامه ای خارج از روستا.بگو رضا...آیا شما قصد اقامت در این روستا برای همیشه دارید؟
من این دمو رو یادم نیست بعدش گزیننه بله یا خیر می اومد؟
مجيد خان شما بچه سن فرانسيسكو ما بچه دهات هيچ زبوني به جز فارسي بلد نيستيم در ضمن شما قرار بود گيم شارك رو گير بياري چي شدنوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)