رایحه ایی تقریبا خنک و کاملا صابونی. توی فصل سرما استفاده نشه بهتر هست. ولی با این قیمت میشه گزینه های بهتری هم انتخاب کرد
رایحه ایی تقریبا خنک و کاملا صابونی. توی فصل سرما استفاده نشه بهتر هست. ولی با این قیمت میشه گزینه های بهتری هم انتخاب کرد
نه دیگه اینقدرم بالا نیست !
الان این سایت عطر افشان که نسبتا قیمتاش بالا هم هست این هپی رو داره 147 میده ! مدل های وود رو همه 120-130 میده !
این فروشگاه دیگه خیلی ( ببخشید ها ) ولی دزده
تا منظور شما از معروف چی باشه ولی چرا هنوز من خیلی ادکلن های خوب رو زیر 200 قیمت دارم !
محمد جان خیلی وقتا آدم میاد ارزونتر بخره قلابی میخره.الانم که عطرهای قلابی خیلی بیشتر شدن.مثلا قیمت 120-130 برای وود کاملا غیر متعارفه.خیلی از نمونه های تقلبی رو میتونی ببینی که با قیمت زیر 50 تومن وکیفیت و بسته بندی خوبی تولید شدن ولی به قیمت عطر اصل به من و شما میفروشن.کلا خرید عطر از سایت رو درست نمیدونم.خودت با کلی اطلاعات و تست حضوری خرید میکنی بازم احتمال انداختن هست چه برسه اینترنتی و با قیمتهای نامتعارف
دوست عزیز گفتم که این سایت عطر افشان حتی گرون فروش هم هست اون زمانا که قیمت ها پایین بودن اگه قیمت هاشو نگاه میکردین متوجه میشدین ! ( در ضمن خیلی عطرا تون این سایت بالا هستن نمونش ch رو 180 زده !!! ) نمیدونم این سایت عطارش اصله یا نه ولی چیزی که مشخصه سود جویی بعضی مغازه دار ها هست !
در ضمن من معیارم این سایت نیست فروشگاه تو شهر خودم ( کرمان ) کاملا معتبر سراغ دارم که وقتی لا نویی رو جاهای دیه 230 میفروختن اون 130 میداد m7 رو 250 میدادن من 140 قیمت داشتم ! ( من خودم لا نویی خودم رو 128 خردیم همون موقع بهم قیمت تهران دادن 200 ! )
باور کنین بعضی فروشنده دارن این وسط بیشتر ...
ببینین چقدر بدبخت شدیم که 130 برای وود برامون نا متعارفه !!!
حالا اگه شد یه بار دوباره چند تا عطر رو کرمان قیمت میگیرم اینجا میزارم
Last edited by MOHAMMAD2010; 24-12-2012 at 14:34.
بارها دیدم افرادی که در ایران هستند از لانویی دلوم ادکلن مشهور ایو سن لوقن گله میکنند که ماندگاری و پخش بو ندارد
با اینکه در خارج از کشور طرفدارانش این ادکلن را دارای پخش بو و ماندگاری عالی میدانند
بک شب این ادکلن که از اصل بودنش مطمئن هستم را روی کاغذ اسپری کردم
تا یک هفته بعد این ادکلن پخش بو داشت؛ من این کاغذ گذاشتم توی پذیرایی خانهمان
بعد بوش کل فضا (پذیرایی؛ هال و نهارخوری) را پر کرده است
جالب است با اینکه روی کاغذ است ولی بویش به صورت نبضی (کم میشود و زیاد) به مشام میرسد
روی پولیورم هم تست کردم هنوز که هنوز است با گذشت ۱۰ روز ماندگاری دارد و پخش بویش هم خوب است
به نظرم دوستانی که لانویی دلوم استفاده میکنند و از ماندگاری و پخش بو ضعیف آن گلایه میکنند
این است که ادکلنشان اصل نیست
من بعضیا که گله دارنو شنیدم از جاهای خیلی معتبر خریدن!
یعنی به اونام نمیشه اعتماد کرد؟
این مملکته داریم،یه چیز اورجینال گیر نمیاد!
برزگوار از جای معتبر شما اول برو تست کن
بعد چند روز دیگر برو بخر
اون کسی که از شما توقع دارد وقتی برایتان تست کرد
حتمن ازش بخرید معلوم است خودش هم میداند شما حرفهای هستید
میخواهید از آزمایش گذشت زمان استفاده کنید
برای همین ترش میکند و اخم میکند
شما خودتم این عطرو دارین؟
اصلشو تو ایران گیر آوردین؟
بله؛ برای من چند تا از خارج آوردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)