مگه قرار نیود قانون جدید از سال 92 یا 93 شروع بشه ؟
یعنی دیگه لیسانس کسری خدمت نداره ؟
خوب ما که سال های قبل دانشگاه قبول شدیم باید با قوانین اون سال با ما برخورد بشه دیگه
مگه قرار نیود قانون جدید از سال 92 یا 93 شروع بشه ؟
یعنی دیگه لیسانس کسری خدمت نداره ؟
خوب ما که سال های قبل دانشگاه قبول شدیم باید با قوانین اون سال با ما برخورد بشه دیگه
سلام....با توجه به قانون جدید که امروز اعلام شد و سربازی شد 24 ماه... من که سال 90 اقدام به پست دفترچه کردم و اعزامم خورده اردیبهشت 91 و دارای مدرک کارشناسی ارشد هستم چند ماه باید خدمت کنم؟ دوستان اگه اطلاعاتی در این زمینه دارند ممنون می شم راهنمایی کنند....
ما از همون اول سانسمون گند بود، هرچی قانون جدید بود و تغییرات غیر قابل تحمل و تست های خاص رو اقشار خاص رو ما متولد 67 و این حوالی ها انجام دادن
حالا هم که داریم میریم خدمت این از خدمتتمون
گند زدن به همه چیز
هر کی، هر کاری دلش میخواد انجام میده، نه قانونی، نه نظارتی، نه فکری
اصلا ببینم مگه ما دفترچه سال 90 رو نفرستادیم؟ این یعنی با اون قوانین وارد سربازی شدیم دیگه، چه مدت، چه کسری و بقیه قوانین، پس نباید قوانین جدید رو برای ما در نظر بگیرن
شاید هم نقشه بود، یه سری از کسایی که غیبت داشتن رو به هوای بخشیدن اضافه کشوندن سربازی، احتمالا اونایی که غیبت داشتن به این امید رفتن و حالا یهو زیاد کردن
کسی چی میدونه واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا جایی که من از بچه های سرباز پرسیدم همشون گفتن ملاک هر قانونی در سربازی تاریخ اعزامه نه تاریخ ارسال دفترچه!
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
دوستانی که در نیرو زمینی ارتش خدمت می کنند لطفا راهنمایی کنند!
یه سوال دیگه:
توی ارتش هم میشه مثل سپاه از جایی پذیرش گرفت قبل از اعزام؟
مثلا امکانش هست من قبل از اعزام در حالی که نزاجا افتادم برم با ل92 اهواز صحبت کنم تا یگانم بعد از تقسیم همین ل92 باشه؟
چه جالبقرار بود سال 92 اجرا بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی نمیدونه کسایی که قبلا رفتن سربازی و بعد قبولی دانشگاه ترخیص شدن و الان میخان برن هم باید 24 ماه خدمت کنن یا نه؟؟؟؟؟؟؟
من افتادم 1/4/91 که 15/1/91 اقدام کردم برای تعجیل در خدمت که 19/1/91 جواب اومد که افتادم 2/2/91.خوشحال بودم که 2 ماه جلو افتادم ولی حالا با این تفاسیر باید 24 ماه خدمت کنمقبلا 2 ماه نیروی زمینی ارتش بودم و همش 15 ماه مونده بود که حالا 7 ماه ناقابل اضافه شد....................
شما کی دفترچه فرستادی ؟
6/1/91
![]()
در قانون جدید، پیش بینی شده است که سربازی ۲۴ ماه باشد، در حالی که اکنون معافیت هایی برای کم شدن طول سربزای وحود دارد. با اجرای قانون، سربازی ۲۴ ماه می شود و یا همان ۱۸ ماه باقی می ماند؟
در قانون فعلی آمده بود که شورای عالی دفاع تعیین کننده میزان خدمت وظیفه است اما در قانون جدید ستاد کل نیروهای مصلح با اخذ مجوز از محضر مقام معظم رهبری میتواند این مدت را کاهش یا افزایش دهد. این نکته را تاکید میکنیم که اگر خدمت وظیفه اضافه شود مشمول کسانی نخواهد شد که در حال گذراندن خدمتشان هستند. اگر قرار باشد خدمت سربازی اضافه شود انشاالله برای اواخر سال ۹۲ صورت خواهد گرفت و اجرای آن حدوداً ۱۸ ماه بعد در دستور کار قرار خواهد گرفت. به هر حال اکنون همان ۱۸، ۱۶ و ۱۴ ماه طول خدمت سربازی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه میخوان از اهواز و لشکر 92 فرار کنن ! شما میخوای بیفتی اونجا ؟مثلا امکانش هست من قبل از اعزام در حالی که نزاجا افتادم برم با ل92 اهواز صحبت کنم تا یگانم بعد از تقسیم همین ل92 باشه؟
شما توی دوره آموزشی اگه پارتی داری بگو برات جور کنه تا قبل از اینکه مدارک و سوابق سربازها بره به آجودانی ( ستاد نیرو نیروی زمینی ) شما رو جای مناسب تقسیم کنه
هرچند فک کنم برای کار شما پارتی نخواد ، بهشون بگی راحت میفرستنت اونجا
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)