هنوز هم بین سرویس ها تفاوت سرعت نیست یعنی همه یه سرعت دانلود دارن؟؟؟؟؟؟؟
اخرین باری که صبا داشتمم سرعت دانلود از 220 اوردن روی 80 کل کشور رو..... حالا سرعت شبانه چند شده؟
هنوز هم بین سرویس ها تفاوت سرعت نیست یعنی همه یه سرعت دانلود دارن؟؟؟؟؟؟؟
اخرین باری که صبا داشتمم سرعت دانلود از 220 اوردن روی 80 کل کشور رو..... حالا سرعت شبانه چند شده؟
دوستان الان ارزونترین سرویس 3 ماهه تو تهران چیه؟ 3 ماه 2 گیگ دیگه نمیدن؟
من 3-4 هفته پیش بود 4 شنبش درخواست جمعاوری دادم 1 شنبه جم شده بود..5شنبش هم کلا انقضاش تموم میشد خودش.
اتفاقا تو سایت صبانت نوشته که جدیدا برای کاربر های نامحدود یه سیستمی اعمال کردن که کسایی که همش دارن دانلود میکنن سرعتشون رو کم میکنن تا به بقیه هم اینترنت برسه. سیاست جالبیه البته نامردیه چون کسی که نامحدود گرفته میخواسته دانلود کنه دیگه.
اگه بازم افت سرعتتون ادامه داشت به نظرم برید از مخابرات بگیرید. من 6 ماهه 512 مخابرات دارم هرچقدر هم تاحالا خواستم دانلود کردم مشکلی پیش نیومده. البته من خیلی دانلود باز نیستم. الان مخابرات به دانشجو های ارشد 512 میده اگه آشنا داشته باشید 1 مگ هم شاید بتونید بگیرید. نامحدود 1 مگ ماهی 30 تومنه خیلی خوبه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
حالا میخوای قطع کنن یا نه؟
اگه خودت زنگ بزنی درخواست جمع آوری بدی از یک هفته تا سه هفته طول میکشه. البته بستگی به مرکز مخابراتی منطقتون داره. چون صبانت کارش رو به موقع انجام میده ولی مخابرات لفتش میده. البته شنیدم جدیدن شرکت های ارایه دهنده برای جمع آوری یا وصل سرویسشون درخواست رو اینترنتی برا مخابرات میفرستن. قبلا با پیک میفرستادن که طول میکشید. شاید حالا بهتر شده باشه.
تا موقعی هم که خودت زنگ نزنی درخواست جمع آوری بدی فکر نکنم به این زودیا قطع کنن. یه 2 ، 3 هفته ای دست نگه میدارن
من 128 دارم، هنوز سرعت پائینه
تو قسمت مودم یه جای هست میتوسی ساعت بدی که خلموش بشه مودم من دی لینک این گزینه داره
UOTE=aligool21;7410249]تو قسمت مودم یه جای هست میتوسی ساعت بدی که خلموش بشه مودم من دی لینک این گزینه داره[/QUOTE]
من یه مودم comtrend و یه tp-link دارم ولی همچین گزینه ای ندیدم
اینترنت نامحدود فقط مخابرات، بقیه شرکتا اینقدر گرون میدن که نمیصرفه. تازه صبانت برا کاربرای نامحدود محدودیت دانلود هم گذاشته! اگه زیاد مصرف کنی سرعتت رو کم میکنن!
ولی خوب مخابرات 128 ش واقعا 128 هست. یعنی سرعت حدود 20 کیلوبایته شایدم کمتر.
من 6 ماهه 512 مخابرات دارم. خوب بوده راضیم.
سلام
راستی سرعت اینترنت صبانت کم نشده؟ من قبلا (قبل از تابستون) حدود 3 سال صبانت داشتم. با 128 حداقل 70 کیلوبایت سرعت دانلودم بود خیلی مواقع هم بالای 100 بود. الانم همونطوریه یا سرعتش اومده پایین؟
میخوام از مخابرات به صبانت برگردم به خاطر سرعت بالای صبانت. البته این سری 512 یا 1 مگ میخوام بگیرم. کسی الان این سرویس ها رو داره سرعت دانلود و آپلود رو بیزحمت میتونید برام بذارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)