من با شماره ٠٣١٣٥٢٣٦٠٦٠ كه يكي از دوستان چند ماه پيش اينجا پست كرد تماس گرفتم و سرعتم را از ٥ به ١٠ ارتقا دادم.
دوسن عزيز در صورتي كه حاضر نشدند سرعتت را ارتقا بدن از شون تو سايت وزارت ارتباطات شكايت كن.
من با شماره ٠٣١٣٥٢٣٦٠٦٠ كه يكي از دوستان چند ماه پيش اينجا پست كرد تماس گرفتم و سرعتم را از ٥ به ١٠ ارتقا دادم.
دوسن عزيز در صورتي كه حاضر نشدند سرعتت را ارتقا بدن از شون تو سايت وزارت ارتباطات شكايت كن.
سلام
من طرح جشنواره پاییزه دارم بعضی اوقات که شبا میزارم برای دانلود از اعتبارم کم میکنه و منفی سه چهار گیگ میزنه واسم
یکی دو بارشو زنگ زدم منفی رو برگردوندن اما بقیشو نه ،تا حالا حدود 10 بار هست که این اتفاق برام افتاده
زنگ زدم گفت با بعضی مودم های تی پی لینک مشکل داره
میخواستم ببینم کسی تاحالا اینجوری شده ؟
مال تنظیمات کانفیگ نیست؟
اگه کسی راه حلش رو بلده لطفا بگه چون دیگه واقعا می ترسم بزارم واسه دانلود
ممنون
سلام دوستان
سرویسهای زیر کدومش 100% اینترنت رایگان داره ؟؟؟
طرح دائمي جشنواره عيد ولادت تا عيد ولايت 93
طرح زرين
طرح اعتباري جشنواره عيد ولادت تا عيد ولايت 93
اينترنت اعتباري مخصوص حرفه اي ها - بامودم رايگان
اينترنت اعتباري مخصوص حرفه اي ها - بدون مودم
طرح کمپين تابستان 93
اينترنت کمپين تابستان 93پس پرداخت باسرعت 256K
اينترنت کمپين تابستان 93پس پرداخت باسرعت 512K
اينترنت کمپين تابستان 93پس پرداخت باسرعت 1024K
اينترنت کمپين تابستان 93پس پرداخت باسرعت 2048K
اينترنت کمپين تابستان 93پس پرداخت باسرعت 5M
كمپين تابستانه>>سرويس ١ مگ با ٥ گيگ ترافيك +سرويس ٢ مگ>>فقط در صورت تمديد يك ساله
Last edited by shah994; 15-09-2014 at 01:56.
سلام دوستان،
یه مسئله، من دو روزه نتم رو وصل کردم. 2 مگ تابستانه خریدم.
تویه طرحش تابستانه نوشته :
این یعنی من سرویس 2 مگ گرفتم باید خطم رویه 4 مگ باشه؟ من خودم فکر کردم اینطوریه، زنگ زدم پشتیبانی گفت نه.
- ارائه سرعت دو برابر به مشترکین
الان خطم رو روی 3 مگ بستن، میشه کاری کنم بیارنش بالاتر؟
بعد برای استفاده از شبانه باید کاره خاصی انجام بدم یا لازم نیست؟ اتوماتیک میوفته روی شبانه؟
در مورد اون دو برابر سرعت حق با توئه.دوباره زنگ برن به پشتیبانی بگو اگر بالاتر نبندین شکایت میکنم.اگر بالاتر نبستن سرعتت رو برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن از مخابرات
شبانه اتوماتیکه.فقط سعی کن 10 دقیقه دیرتر شروع کنی و 5 دقیقه زودتر تموم کنی که مخابرات از حجمت نخوره.مثلا اگر ساعت 2 شبانته 2 و ده دقیقه شروع کن دانلود ..
الان طبق روال روزانه رفتم ببینم بالاخره پورت خالی واسه ما باز شده یا نه که مثل دو ماه گذشه که چک کردم هنوز پورت خالی وجود نداره. اما چند تا طرح جدید دیدم تا سرعت ده مگ هم هست به اسم اینترنت با حجم انبوه! فکر کنم منظورشون نامحدوده. دوستانی که میتونن استفاده کنن یه سری بزنن شاید به دردتون خورد. موفق باشید
عزیز یه لطفی میکنید لینک سایت اینجایی که در مورد کمپین نوشته بدید
چون من هرچی گشتم توی سایتش هیچی در مورد کمپین تابستانه ننوشته
فعلا انگار هیچ تعرفه ای براشون تعریف نکرده فقط زده اینترنت با حجم انبوه با سرعت 2 مگ و 5 مگ و 10 مگ
این طرح سراسریه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)