تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 801 از 1049 اولاول ... 301701751791797798799800801802803804805811851901 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,001 به 8,010 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه amir_shield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

آره فقط هر موقع که بخوای م ا ه و ا ر ه ببینی باید سینما روشن باشه.
    برای فیلم هم موقع پخش کافیه به منو تلویزیون صدای خروجی و گزینه اپتیکال بری و باتوجه به فایلت DTS یا Dolby را انتخاب کنی اونوقت خروجی ARC می شه 6 کاناله.

مبارک باشه. پایونیر خیلی کم توی شهرهای دیگه جز تهران گیر میاد. اگر اشتباه نکنم سیمش حدود 5 متره برای ما که کافی بود. بحث میکروفون شد من میکروفون معمولی به 727 وصل کردم صدا نتونستم بگیرم میکروفون خاصی باید بگیرم؟
    مرسی از شما دوست عزیز اگه 5 متر باشه که واسه من خیلی کمه حداقل 12 متر نیاز دارم براحتی میشه سیم اضافش کرد؟؟ در مورد میکروفن هم باید داینامیک باشه در ضمن فکر میکنم کارائوکه هم باید خاموش باشه تا نظر اساتید چی باشه..
    با تشکر

داره خودمونی میشه amir_shield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام
    من كابل hdmi با مارك دايو(DAIYO)
    ورژن 1.4 مدل 6321، 2 متري 57 هزار تومان خريدم. ضمنا كابل اپتيكال هم با همين مارك 43 تومان وجود داشت. ساخت سنگاپور هست كاملا از كيفيتش راضي هستم. سايت چاره همين مدلو زده 45 هزارتومان البته اگه سنگاپور باشه مي ارزه.

من کابل اپتیکال مارک sound born خریدم 40 هزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کابل hdmi مارک sound born خریدم 48 هزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا خدا کنه کیفیتشون خوب باشه...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مرسی از شما دوست عزیز اگه 5 متر باشه که واسه من خیلی کمه حداقل 12 متر نیاز دارم براحتی میشه سیم اضافش کرد؟؟ در مورد میکروفن هم باید داینامیک باشه در ضمن فکر میکنم کارائوکه هم باید خاموش باشه تا نظر اساتید چی باشه..
    با تشکر
    شدنش که می شه سرشون فیش داره برای نصب راحت که باید دربیارید و سیم اضافه کنید و فیش را وصل کنید. کارائوکه که باید روشن باشه؛ حذف صدای خواننده اش هم خوبه
    باید خوب باشه چون پیشنهاد خود راستین soundborn هست ولی من چندوقت پیش یه سرچی که کردم هیچ چیز جز یه سایت کانادایی که صاحبش ایرانی بود پیدا نکردم!

4. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    سوال فني
    بطور معمول روي هر سينماي خانگي كابل يا سيم براي وصل و راه اندازي اسپيكر ها وجود داره حال
    1- به نظر شما آيا اين كابل ها از كيفيت خوبي برخوردار هستند؟
    2- كابل بهتر از كابل اصلي خودش گير مياد و چه برندي بهتره و قيمتش چند است؟
    3- آيا با استفاده از كابل بهتر تفاوت محسوسي در كيفيت صدا ايجاد ميشود؟
    4- متر و معيار خاصي براي اندازه گيري كيفيت كابل خوب وجود دارد؟
    شاد باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

شدنش که می شه سرشون فیش داره برای نصب راحت که باید دربیارید و سیم اضافه کنید و فیش را وصل کنید. کارائوکه که باید روشن باشه؛ حذف صدای خواننده اش هم خوبه

باید خوب باشه چون پیشنهاد خود راستین soundborn هست ولی من چندوقت پیش یه سرچی که کردم هیچ چیز جز یه سایت کانادایی که صاحبش ایرانی بود پیدا نکردم!
    متاسفانه همین طوره و هیچ اسمی از این برند sound born توی دنیا نیست این برتد daiyo حداقل یه سایت داره

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

7. این کاربر از benyblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من كابل hdmi با مارك دايو(DAIYO)
    ورژن 1.4 مدل 6321، 2 متري 57 هزار تومان خريدم. ضمنا كابل اپتيكال هم با همين مارك 43 تومان وجود داشت. ساخت سنگاپور هست كاملا از كيفيتش راضي هستم. سايت چاره همين مدلو زده 45 هزارتومان البته اگه سنگاپور باشه مي ارزه.
    چطور ميشه از اصل بودنش مطمئن شد ؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چطور ميشه از اصل بودنش مطمئن شد ؟
    اصل چي!
    اينها همه ساخت چين كه به سفارش ايران وارد ميشه و هر اسمي و ساخت هرجا كه بخواي روش ميزنند
    مگه ميشه يك برند ثبت شده يه تحليل جاي نشده باشه.
    ايران تبلت چيني به سفارش و اسم خودش وارد ميكنه ميگه من ساختم پس ايراني؟

10. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام
    آیا کابل hdmi 1.4 کار کابل اپتیکال رو انجام میده ؟ اگه انجام میده و فرقی نداره دلیل خرید کابل اپتیکال چیست ؟
    کلا فرق صدای این دو مورد با هم چیست ؟
    با تشکر فراوان

12. این کاربر از mahdi_z100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام
    آیا کابل hdmi 1.4 کار کابل اپتیکال رو انجام میده ؟ اگه انجام میده و فرقی نداره دلیل خرید کابل اپتیکال چیست ؟
    کلا فرق صدای این دو مورد با هم چیست ؟
    با تشکر فراوان
    ARC در واقع اپتیکالی هست که از تلویزیون به سینما وصل شده و هیچ فرقی در این زمینه با هم ندارند. اگر از سورس دیگری بخواهید صدای بیشتر از دو کانال بگیرید مثل کنسول بازی، کامپیوتر، مدیا پلیر و ... یا باید از ورودی HDMI سینما استفاده کنید یا اپتیکال از سورس به سینما. اپتیکال در صورتی انتخاب می شود که همیشه نخواهید از سورس با صدای سینما استفاده کنید یعنی فقط برای مواردی می خواهید صدای 5.1 کانال بگیرید و بقیه مواقع صدای اسپیکر تلویزیون.

14. 3 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

پس من که میخوام چند تا وسیله وصل کنم به تلویزیون و میخوام همه صداها از سینما بیاد ، لزومی نداره که از کابل اپتیکال استفاده کنم و از همون hdmi میتونم استفاده کنم ؟ اگه من ر س ی و ر رو با hdmi معمولی به تلویزیون وصل کنم و سینما رو با hdmi 1.4 به خروجی ARC HDMI وصل کنم صدای هر دو وسیله از سینما میاد ؟ چون من بیشتر میخوام فیلمهای MKV رو با فلش به تلویزیون وصل کنم و چون بیشتر شون 5.1 هست میخوامبه همین صورت پخش بشه(5.1)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •