تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 801 از 1137 اولاول ... 301701751791797798799800801802803804805811851901 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,001 به 8,010 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

بچه ها بین فوت وفن و ایاد فیلی موندم میگم اگه ایاد فیلی بگیرم کتاب تست لازمه؟؟برا فوت و فن چطور؟(میدونم بستگی به سطحم داره حالا نیا بپرس سطحت چطوره؟؟)

از بین تستیا گاج سفید یا بانک سبز؟ یه راهنمایی درست حسابی بکنین البته خواهشا!
    ساده و راحت شروع کن برو جلو با ایاد فیلی
    از عربی یک چیزهایی حالیته و می فهمی به طور حتم فوت و فن بهتر هستش

میخوای بیشتر تست کنکور حل کنی و زیاد هم عربی را سخت نگیری گاج کافی هستش
    میخوای هم تست کنکور کار کنی و تالیفی خوب تست بزنی و به عربی 100 فکر می کنی خیلی سبز!

دوستان کتاب هايی که ميخوام بگيرم و همچنان شک دارم رو پايين مينويسم نظرتون رو بگين:
    شيمی پيش: خيلی سبز يا مبتکران دبيرمون ميگفت خيلی سبز بهتره
    ديفرانسيل: رمزينه انديشه فائق گاج خيلی سبز و خوشخوان
    گسسته: گاج و خوشخوان
    ادبيات: خيلی سبز و کلک خط به خط
    املا و لغت: هامون سبطی

اگه میگفتی بین ژیان و ماتیز کدوم بهتر هستش این طوری راحت میشود انتخاب کرد ولی وقتی داری میگی بین لامبورگینی و پاگانی کدوم بهتره خداییش کمی کار سخت میشه و این دیگه خود شما باید کمی پشتش بشینی ببینی کدوم یکی بیشتر بهت حال میده. خیلی سبز و مبتکران هر دو عالی هستند خود شما برو کتاب فروشی از نزدیک کتاب را بببین و یک چند صفحه مشترک از هر دو را بخون و ببین بیشتر از کدوم یکی خوشت میاد و مطمئن باش که هر کدومشون را انتخاب کنی و خوب و دقیق بخونی و کتاب درسی را هم قورت داده باشی میتونی بعدش به شیمی 100 فکر کنی.

دیفرانسیل را هم که امروز من رفتم بازار نگاه کردم فقط رمزینه جلد 1 اش اومده بود که در آموزش حرف اول است.

گسسته هم تست و آموزش فار

زمانی که میشه با سه کتاب (چهار جلد) از دکتر هامون سبطی که شامل قرابت معنایی + زبان فارسی + املاء و لغت همراه با کتاب آرایه رمزینه در یادگیری مباحث زبان و ادبیات فارسی به اطمینان و سطح بالایی رسید و بعدش برای اطمینان از کتاب های درسی که بتواند خیلی باحال برایت شخم بزند از کتاب های تست های خیلی سبز! استفاده خواهی نمود. یعنی میگی من آنچه که باید یاد بگیرم را هم یاد گرفتم و خودم هم یک دور کتاب درسی را میخونم و آموخته هام را بررسی می کنم و بعد تست های خیلی سبز! را میزنم دیگه این طوری به خوبی میتونم به ادبیات 100 فکر کنم.

املاء و لغت هم از هامون سبطی بهتر نخواهی یافت.
    Last edited by esilovexp; 01-10-2011 at 13:48.

2. 3 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

ادبيات کلک ميگم برای درسنامه هاش و اينکه خط به خط کتابو به قولی شخم ميزنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

esilovexp عزیز من همه کتب مبحثی که گفتیو خریدم چند روز پیش از امینمپرسیدم که بعد از مبحثی خوندن تستا خیلی سبز 3جلد رو بزنم گفت وقت نمیکنی و من منصرف شدم.نظر شما چیه؟لطفا راهنمایی کنید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

dostane aziz baraye arabi man ARABIR ASAN ro tosie mikonam
    baraye zaban farsi ham PEYKE NOKHBEGAN ALIE

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

va dar zemn man donbale ye ketab test va tozihe khob base amar va jabr migardam.akhe to konkore riyazi 3-4 test ham kheili moheme

در آغاز فعالیت pchellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Rasht

11

با سلام وخسته نباشيد به دوستان عزيز،
    دو تا سوال فوري از محضر دوستان داشتم بيزحمت!
    اين هفته يك مشكلي برام پيش اومد كه خيلي حالم رو گرفت!:( كلاس فيزيكي كه پهلو يكي از بهترين اساتيد استان مي رفتم كنسل شد!!:(( خيـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــلي خـــــيلي حيف شد! ولي خوشبختانه دو فصل اول رو ايشون كامل درس داد،با توجه به اينكه امسال من مدرسه اي رفتم كه دبير هاي خوب ش معدودند ولي به جاش دانش آموز ها رو براي غيبت آزاد ميزارن،الان نتيجتاً باس بشينم خودم بدون دبير فيزيك پيش رو بخونم!!(البته ميتونم دو،سه جلسه اي هم كلاس خصوصي رفع اشكال برم،اما نه بيشتر...(پولش...))
    من خودم فيزيك پيش رو نشر الگوي آقاي خالو رو به عنوان كتابي كه دم دست واسه رفع اشكال باشه گرفتم،ولي خودم آموزش رو از جزوه دبيرمون(كه ديگه نميرم!) مي خوندم و تست هم از خيلي سبز آقاي مصلايي كه خيلي از كتابش خوشم اومده مي خوندم(ضمنا قصد دارم در ادامه هم تست ها رو حتما از همين بزنم، اما آموزش رو...؟)،ولي امروز از طرفي با تعريفي كه از فار شنيده بودم رفتم فار هم گرفتم(اما به جاي اموزش فصل 3 و 4(جلد 2) هواسم نبود فصل 5و6(جلد 3) رو گرفتم!) اما الان كه اون رو با نشر الگو مقايسه كردم يهو كمي ازشون دلسرد شدم!! آخه فكر مي كردم خيلي كمتر باشن،مثلا فصل موج هاي مكانيكي 2(فصل5) رو نشر الگو در 32 صفحه و فار در 46 صفحه درس دادند و خيلي سبز هم كه دم دست ندارم ولي فكر كنم 12 تا يا 16 تا درس نامه براش داشته باشه با اين وضع يكم مي ترسم كه نتونم مثلا اول يكي از اين دو تا آموزش ها(الگو يا فار) رو بخونم و بعد برم سراغ تست هاي خيلي سبز،مخصوصا كه با روش خودآموزي خيلي با وسواس هم مي خونم، حال مي خواهم بدونم نظر شما چيه،مثلاً گزينه هايي مثل زير كدوم بهترند:
    1. آموزش:الگو /تست:خيلي سبز 2.آموزش:فار /تست: خيلي سبز 3.آموزش و تست: خيلي سبز 4.هر طوري شده برم پهلو دبير واسه آموزش/ تست:خيلي سبز
    فكر ميكنم واسه من كه با وسواس هم ميخونم گزينه ي 3 از همه بهتر باشه،اما خوب تا جايي كه من خيلي سبز روش اش رو ديدم گاها يك نكته فوق العاده مهم رو فقط مياد در پاسخنامه 2تا تست اشاره ميكنه و رد ميشه و درسنامه هاش هم كه بيشتر كلي گويي هست،مي ترسم باعث شه كه جاهايي رو جا بندازم،از طرفي معتقدم يك كتاب(چه تست چه آموزش) رو هر چقدر هم كم چند بار بخونم بهتر از اينه كه چند كتاب بخونم.
    مي خواستم بي زحمت شما در اين مورد هر كدوم از گزينه هاي بالا يا راهكار ديگه اي دارين بهم كمك كنين بگين؟
    سوال2 ! :
    من فيزيك 3رو حدودا مديون كتاب آموزش نشر الگو(آقاي سيد مجتب سادات) ام،و بسيار از روش هاي تدريس شون در قسمت هاي 2و3 فيزيك 3 خوشم مياد(تا روش كتاب هاي خيلي سبز،خوشخوان،مبتكران كمانگر و محمود زاده و رمزينه كه ديدم يا داشتم قبلش!)،با اين حال همون طور كه ميدونيد كتابچه ي تستي هم همين مولف براي فيزيك 3 داره،كه من تازه خريدم ولي متاسفانه ديدم اكثر تست هاش تاليفي هست!!!،و بين كتاب هاي فيزيك 3يي كه دارم و نام بردم دومين رو خيلي سبز ميدونم كه وقتي كتابچه نشر الگو رو باهاش مقايسه كردم بلعكس ظاهرشون الگو تعداد تست هاي هر فصل اش بين 20 تا100 تا بيشتر از خيلي سبز بود!!(البته به جز فصل2) ضمنا كه خيلي سبز هم تعداد تاليفي هاش از الگو خيلي پايين تره، حال موندم من كه دارم مرور آموزش فيزيك 3 رو از الگوي آموزش مي خونم و با روش اون اُختم وقتي برم تست هاي خيلي سبز رو بزنم وقتي پاسخ نامه اش رو ميبينم حدس ميزنم گيجم كنه!! ميخواستم ببينم نظر شما چيه؟ كسي هست كه كتابچه ي فيزيك 3 الگو رو خونده كه بهم بگه آيا مي ارزه بشينم تاليفي هاي الگو رو بزنم و سبز يا... رو كنار بزارم؟ و يا هر پيشنهاد ديگه اي در مورد تست فيزيك 3 ؟؟
    ضمنا بي زخمت اگه كسي تفاوت هايي كه ديني همگامان در چاپ مرداد90 نسبت به قبل داشته رو ميدونه بيزحمت بگه؟
    از تمامي دوستان عزيز ممنونم، اميدوارم همگي در طي اين سال به هدف هامون برسيم.
    از دوستان عزيز كسي نيست كه بتونه درباره ي 2 سوال بالا در پست7981 منو كمك كنه؟!!؟؟؟
    مسئولين بخش اگه به هر دليلي نمي خوان جواب بدن،حداقل بگن ما هر دقه نيايم سر بزنيم
    Last edited by pchellboy; 01-10-2011 at 15:07.

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

با سلام وخسته نباشيد به دوستان عزيز،
    دو تا سوال فوري از محضر دوستان داشتم بيزحمت!
    اين هفته يك مشكلي برام پيش اومد كه خيلي حالم رو گرفت!:( كلاس فيزيكي كه پهلو يكي از بهترين اساتيد استان مي رفتم كنسل شد!!:(( خيـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــلي خـــــيلي حيف شد! ولي خوشبختانه دو فصل اول رو ايشون كامل درس داد،با توجه به اينكه امسال من مدرسه اي رفتم كه دبير هاي خوب ش معدودند ولي به جاش دانش آموز ها رو براي غيبت آزاد ميزارن،الان نتيجتاً باس بشينم خودم بدون دبير فيزيك پيش رو بخونم!!(البته ميتونم دو،سه جلسه اي هم كلاس خصوصي رفع اشكال برم،اما نه بيشتر...(پولش...))
    من خودم فيزيك پيش رو نشر الگوي آقاي خالو رو به عنوان كتابي كه دم دست واسه رفع اشكال باشه گرفتم،ولي خودم آموزش رو از جزوه دبيرمون(كه ديگه نميرم!) مي خوندم و تست هم از خيلي سبز آقاي مصلايي كه خيلي از كتابش خوشم اومده مي خوندم(ضمنا قصد دارم در ادامه هم تست ها رو حتما از همين بزنم، اما آموزش رو...؟)،ولي امروز از طرفي با تعريفي كه از فار شنيده بودم رفتم فار هم گرفتم(اما به جاي اموزش فصل 3 و 4(جلد 2) هواسم نبود فصل 5و6(جلد 3) رو گرفتم!) اما الان كه اون رو با نشر الگو مقايسه كردم يهو كمي ازشون دلسرد شدم!! آخه فكر مي كردم خيلي كمتر باشن،مثلا فصل موج هاي مكانيكي 2(فصل5) رو نشر الگو در 32 صفحه و فار در 46 صفحه درس دادند و خيلي سبز هم كه دم دست ندارم ولي فكر كنم 12 تا يا 16 تا درس نامه براش داشته باشه با اين وضع يكم مي ترسم كه نتونم مثلا اول يكي از اين دو تا آموزش ها(الگو يا فار) رو بخونم و بعد برم سراغ تست هاي خيلي سبز،مخصوصا كه با روش خودآموزي خيلي با وسواس هم مي خونم، حال مي خواهم بدونم نظر شما چيه،مثلاً گزينه هايي مثل زير كدوم بهترند:
    1. آموزش:الگو /تست:خيلي سبز 2.آموزش:فار /تست: خيلي سبز 3.آموزش و تست: خيلي سبز 4.هر طوري شده برم پهلو دبير واسه آموزش/ تست:خيلي سبز
    فكر ميكنم واسه من كه با وسواس هم ميخونم گزينه ي 3 از همه بهتر باشه،اما خوب تا جايي كه من خيلي سبز روش اش رو ديدم گاها يك نكته فوق العاده مهم رو فقط مياد در پاسخنامه 2تا تست اشاره ميكنه و رد ميشه و درسنامه هاش هم كه بيشتر كلي گويي هست،مي ترسم باعث شه كه جاهايي رو جا بندازم،از طرفي معتقدم يك كتاب(چه تست چه آموزش) رو هر چقدر هم كم چند بار بخونم بهتر از اينه كه چند كتاب بخونم.
    مي خواستم بي زحمت شما در اين مورد هر كدوم از گزينه هاي بالا يا راهكار ديگه اي دارين بهم كمك كنين بگين؟
    سوال2 ! :
    من فيزيك 3رو حدودا مديون كتاب آموزش نشر الگو(آقاي سيد مجتب سادات) ام،و بسيار از روش هاي تدريس شون در قسمت هاي 2و3 فيزيك 3 خوشم مياد(تا روش كتاب هاي خيلي سبز،خوشخوان،مبتكران كمانگر و محمود زاده و رمزينه كه ديدم يا داشتم قبلش!)،با اين حال همون طور كه ميدونيد كتابچه ي تستي هم همين مولف براي فيزيك 3 داره،كه من تازه خريدم ولي متاسفانه ديدم اكثر تست هاش تاليفي هست!!!،و بين كتاب هاي فيزيك 3يي كه دارم و نام بردم دومين رو خيلي سبز ميدونم كه وقتي كتابچه نشر الگو رو باهاش مقايسه كردم بلعكس ظاهرشون الگو تعداد تست هاي هر فصل اش بين 20 تا100 تا بيشتر از خيلي سبز بود!!(البته به جز فصل2) ضمنا كه خيلي سبز هم تعداد تاليفي هاش از الگو خيلي پايين تره، حال موندم من كه دارم مرور آموزش فيزيك 3 رو از الگوي آموزش مي خونم و با روش اون اُختم وقتي برم تست هاي خيلي سبز رو بزنم وقتي پاسخ نامه اش رو ميبينم حدس ميزنم گيجم كنه!! ميخواستم ببينم نظر شما چيه؟ كسي هست كه كتابچه ي فيزيك 3 الگو رو خونده كه بهم بگه آيا مي ارزه بشينم تاليفي هاي الگو رو بزنم و سبز يا... رو كنار بزارم؟ و يا هر پيشنهاد ديگه اي در مورد تست فيزيك 3 ؟؟
    ضمنا بي زخمت اگه كسي تفاوت هايي كه ديني همگامان در چاپ مرداد90 نسبت به قبل داشته رو ميدونه بيزحمت بگه؟
    از تمامي دوستان عزيز ممنونم، اميدوارم همگي در طي اين سال به هدف هامون برسيم.
    سلام به شما دوست عزیز
    ابتدا یک نگاه کلی از این سه کتاب:
    فیزیک فار رضا سبر میدانی + آرش زاهدی + بابک جوانمرد: از سطح پایین شروع کرده و تا سطح عالی پیش رفته و به شکل روان و ساده مطلب را به شما آموزش میده و کاملا شما را چیزفهم خواهد نمود. هم فقط یک مساله ای از برای خوندن کتاب های فیزیک فار وجود دارن و آن اینکه از آنجایی که بسیار مفهومی و تحلیلی مباحث را پیش رفته است حجم کتاب زیاد شده است و میشه گفت چیزی حدود 1200 صفحه هم از برای فیزیک پیش دانشگاهی 1 و 2 می باشد و شاید خواندن همچین حجمی مستلزم برنامه ریزی دقیق و حساب شده می باشد ولی با این حال نتیجه ای که برایت به دنبال خواهد داشت عالی می باشد به خصوص در مورد مبحث بسیار مهم مکانیک که از تحلیلی ترین و پرکاربردترین مباحث فیزیک می باشد.
    فیزیک خیلی سبز احمد مصلایی + شاهین اقبال: اصل و اساس این کتاب بر پایه آموزش از طریق تست و پاسخ های تشریحی فوق العاده ی آن می باشد و از آنجایی هم که سطح سوالات بالا می باشد شاید برای کسی که پیش زمینه ی قوی ای در فیزیک ندارد مطالعه همچین کتابی برایش سنگین باشد ولی برای فردی که ذهنیت خوبی از مباحث فیزیک داشته باشد استفاده از همچین کتاب یک راهکار عالی برای تسلط همه جانبه مباحث فیزیک می باشد به خصوص اینکه سبک آموزش کتاب هم به گونه ای هستش که لذت خاصی را در مطالعه آن احساس خواهی نمود که این همان حفظ شرایط برای شنا در عمق مطلب می باشد که نیاز غیر قابل اجتناب برای تسلط در فیزیک می باشد.
    فیزیک نشر الگو رضا خالو + سید مجتبی سادات + سیروس یعقوبی: کتابی عالی و سطح بالا که اگر خود را کمی بالاتر از سطح نرمال میدانید این کتاب مناسب تری برای شما هستش به خصوص با آون همه سوال و پرسش ها و نمونه تست هایی که حل کرده است انگاری هم شما قدرت تحلیلی فیزیک فار را دارید و هم قدرت حل مساله و یادگیری فیزیک خیلی سبز! را در اختیار دارید ولی شاید اون خوشمزگی خیلی سبز! و طراوت و گستردگی مفهوم فیزیک فار را نداشته باشد ولی آنچنان می سازدت که فولاد شدنت کم است!

حال اینجا را دیگه خود شما باید قضاوت کنی:
    1) اگر سطح پایین میخوای شروع کنی و به سطح بالا برسی : فیزیک فار + تست گاج بهتر هستش (تست خیلی سبز! اینجا برای شما دوباره کاری میشود چرا که اصل کتاب فیزیک خیلی سبز! آموزش برای مبنا تست هستش و انتخاب کتاب فیزیک پیش گاج امری معقول تر برای شما می باشد)
    2) اگر از سطح متوسط به بالا میخوای شروع کنی و به سطح عالی برسی: فیزیک رضا خالو + تست گاج
    3) اگر از سطح متوسط به بالا میخوای شروع کنی و به سطح عالی برسی و میخوای که روال آموزش خود را با تمرین تست و پاسخ تشریحی خوب و تحلیل آنها پیش ببری میتوانی از فیزیک 1 خیلی سبز! که از احمد مصلایی هستش استفاده کنی و برای فیزیک 2 پیش هم با خود فیزیک رضا خالو پیش بری بهتر هستش مگر اینکه بخوای صبر کنی که فیزیک 2 پیش خیلی سبز را هم به جای محمد نوکنده خود احمد مصلایی بنویسدش. یا اگر هم از برای فیزیک 2 پیش فقط خود کتاب درسی را خوب بخونی و تست بزنی و از این کتاب فیزیکای فار و نشر الگو هم که داری برای رفع اشکال و به طور موضوعی استفاده کنی هم به خواسته ات میرسی و هم در وقت صرفه جویی کرده ای.

برای فیزیک 3
    شما داری میگی که فیزیک 3 نشر الگو سید مجتبی سادات سرکی را خوندی که یک کتاب مفهومی و تحلیلی می باشد و اگر هم بر روی همین یک کتاب تسلط کامل پیدا نمایید قادر خواهید که تست های خیلی سبز را به خوبی بزنید و بهتر هستش که شما همین آموزش فیزیک 3 را از نشر الگو را تکمیل کنید و از کتاب فیزیک 3 خیلی سبز! تست هاش را بزنید ولی سعی کنید که مبنا پاسخ و تحلیل شما از برای هر تست همین کتاب نشر الگو باشد هم فقط در مواردی که احساس کردید بعد از صرف زمان قابل توجه ای به پاسخ مطمئن نرسیدیت می توانید از پاسخ تشریحی اش استفاده کنید که در اینجا اگر شما بر روی این کتاب فیزیک 3 نشر الگو اشراف داشته باشید مطمئن باشید که گیج نخواهید و اگر مطابق با آموخته های شما تست پاسخ داده شده باشد که درست و شما به خوبی متوجه این می شود که چگونه باید عمل می کردید تا به پاسخ نهایی تست برسید ولی اگر پاسخ تشریحی مطابق با آموخته های شما از فیزیک 3 نشر الگو نیست و یا یکسری تفاوت هایی دارد ولی بازهم خیالی نیست چرا که به حد کفایت بر مفاهیم فیزیک 3 حضور ذهن دارید که به خوبی خودتان بتوانید این یکی دو نکته گفته شده در کتاب فیزیک 3 خیلی سبز! را برای خودتان تحلیل نمایید و به آموخته هایتان از فیزیک 3 اضافه کنید و حتی میتوانی با این ذهنیت هم تست های فیزیک 3 خیلی سبز! را بزنی که آیا نکته ای ممکن است که در این کتاب خیلی سبز! گفته شده باشد که در کتاب نشر الگو گفته نشده است؟!
    البته شاید این جا بگی از برای فیزیک پیش هم میتونم این گونه مثل فیزیک 3 عمل کنم ولی این طوریها هم نیست و اگر کمی فکر کنی متوجه تفاوت عملکرد خواهی شد و هم کافی است که کمی به مفاهیم هر کتاب و کتاب های در دسترس برای هریک توجه نمایی.

اگر هم یکی دو جلسه از یک معلم خصوصی قوی استفاده کنی برایت بهتر می باشد.
    Last edited by esilovexp; 01-10-2011 at 16:22.

9. 3 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت arezu71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من امسال داوطلب کنکور تجربی هستم.
    میخوام بدونم اگه بخوام رتبه تک رقمی بشم باید چه کار کنم؟
    میشه کمکم کنید؟

11. این کاربر از arezu71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

از اول بايد ميرفتي سراغ هندسه پايه دريافت!
    اگه اينم به كارت نيومد كلان بيخيال هندسه شو
    نه ولي دور از شوخي كتابيه كه قدم قدم ميبرتت جلو! پله پله تا ملاقات خدا
    اين ديگه كاملا مناسبه حالته
    ممنون

راستي بازم اون كتاب فروشيه رفتي؟؟؟
    حال ميكنيا
    آره خدایی کتاب ها رو امسال با خیال راحت گرفتم خوش به حالم

13. این کاربر از monaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

دیدم عنوان تاپیک کتب دانشگاهی هم هست گفتم اینو بپرسم
    دوستان کتاب مبانی فیزیک هالیدی که روش هم نوشته جلداول-مکانیک ویرایش ششمش(فک میکنم مال 2001 باشه) با ویرایش جدیدی که تو بازار هس چه فرقی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •