بله همونو ببر دیگه راحت ... از رو همین پرداخت کن ... دیگه نیازی هم به پر کردن فیش نیست ....
فیش رو بعد پرداخت پیش خودن نگه دار .....
سیستم خودش شهریه رو 0 میکنه بعد 72 ساعت
بله همونو ببر دیگه راحت ... از رو همین پرداخت کن ... دیگه نیازی هم به پر کردن فیش نیست ....
فیش رو بعد پرداخت پیش خودن نگه دار .....
سیستم خودش شهریه رو 0 میکنه بعد 72 ساعت
سلام عیدتون مبارک
خدایا تعطیلات خیلی خوبه بیشترش کن![]()
فردا اولین کلاس سال 92 من شروع میشهباید برم 2 ساعت حرف های فلسفی استاد رو گوش بدم ! مثلا معادلات داریم ها ولی استاده میاد از دوران دانشجوییش میگه !
منم واقعا حوصلم سر میره میشینم سر کلاس گیم بازی میکنم
![]()
بچه ها کلاس های شما هم اینطوریه ؟ اصلا این استادا درست و حسابی درس نمیدن فکر میکنن وقت دانشجوها بی ارزشه![]()
من که کلا قبل از عید نرفتم سر کلاس.به نظرتون چی بهونه بیارم؟
بگو درس رو تو حذف و اضافه برداشتم ( تاریخ حذف و اضافه از 19 اسفند بود ) بعد از حذف و اضافه هم که فقط یه هفته تا عید مونده بود . البته الان استادا زرنگ شدنخیلی باید ریلکس و طبیعی بگی
![]()
دوستان کارت ورود به جلسه امتحانو اینترنتی باید گرفت یا حضوری؟![]()
اینترنتی و از طریق سیستم گلستان
که یه هفته مونده به امتحانات فعال میشه که میتونید از کارت ورود به جلسه پرینت تهیه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام از طریق سایت هست ولی باید قبلش تصفیه حساب کرده باشید...
جالبه ....
این کاربرای فعال انجمن آموزش عالی سالی یکبار میان تو تایپک پیام نور پاسخ میدن
اونم سوالایی که قبلش دوستان زحمتش رو کشیدن و جواب درست رو دادن ....
یه جورایی بی احترامی به کسیه که جواب رو داده .....
اینجا لازمه از دوست خوبمون Eblis 2011 بخاطر وقت گذاشتن و جواب دادن به سوالا تشکر ویژه کرد.هر سوالی که دوستان داشتن ایشون جواب دادن...واقعا دستت درد نکنه![]()
قطعا بی احترامی نیست .
زحمات شما هم نادیده گرفته نمیشه
در ضمن کافیه در پروفایل کاربرا ببینید که چقدر و در چه تاپیک هایی پست دادن و چه پستهایی هم دادن ،
شاید در این تاپیک کمتر بیان ولی این که می فرمایین سالی یک بار میان ، این درست نیست...
و اینکه ایشون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب تکراری ندادن ، در ادامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، توضیحاتی دادن که لازم و مهم بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)