تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 801 از 1045 اولاول ... 301701751791797798799800801802803804805811851901 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,001 به 8,010 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه favfavfav's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

با تشکر از جناب Darya-eng برای کمک کردنش، ولی من برای امتحان هر کاری کردم درست نشد لطفا اگه میشه مشخصی کنید در تصویر پایین سمت راست در شکل (فلش سبز رنگ)کدومو انتخاب می کنیدو در هنگام انتخاب کردن از Shape گزینه Edit (فلش قرمز رنگ)برای من فعال نمیشه .
    باز هم ممنون از راهنماییت .

خواهش میکنم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورد نظر را با فلش نشان دادم باانتخاب شکل رسم شده گزینه Edit فعال می شود البته برای بعضی از اشکال

با ctrl+f تکراریها را میتونید پیدا کنید
    ورد را باز کنید وبا فشردن همزمان کلید ctrl+f ایمیل را در کادر Find with تایپ کنید وبررروی Find in کیلیک کنید
    البته میتونید در اکسل ایمیلهارا کپی پیست کنید وبا تایپ یک فرمول خانه های تکراری را رنگی کنید(با سرچ در اینترنت میتونید فرمولش را پیدا کنید)
    من نمیدونم چه ایمیلی تکراریه که بخوام اینطوری تکرارهاشو پیدا کنم! اگر بخوام از این روش استفاده کنم، باید 1000 تا ایمیل رو دونه دونه چک کنم که خیلی وقت گیره! راه دیگه ای هست؟

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من تعداد بسیار زیادی ایمیل رو در یک فایل ورد جمع اوری کردم. این لیست رو همیشه اپدیت کردم و بعضی از ایمیل ها دو یا چند بار تکرار شدن. من هم نمی خوام به یک ادرس، دوبار ایمیل تکراری بفرستم. ایا راهی وجود داره که بتونم ادرس های مشابه رو پیدا و حذف کنم؟ این رو هم بگم که هر ایمیل در یک سطر جدید نیستش و هر پاراگرف شامل حدود 70 ادرس ایمیل هست.
    سلام
    ببینید این نرم افزار به کارتون میاد؟!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

چطور ميشه توي وورد 2010 يك كلمه فارسي رو جستجو كرد ؟ كلمات انگليسي رو راحت Find ميكنم ولي فارسي رو نميتونم . ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    چطوری میتونم صفحه هارو شماره گذاری کنم چند صفحه اول مثلا الف ب ... باشه و بعد 1 2 3 ...
    مرسی اگه زود جواب بدید خیلی عجله دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

چطور ميشه توي وورد 2010 يك كلمه فارسي رو جستجو كرد ؟ كلمات انگليسي رو راحت Find ميكنم ولي فارسي رو نميتونم . ممنون

فرقی نداره فارسی یا انگلیسی
    ctrl+f بزن کلمه ای که میخوایو تایپ کن هر زیونی باشه میاره!
    Last edited by baran89; 27-11-2012 at 20:11.

7. این کاربر از baran89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام.
    میشه طریقه ی صحیح اضافه کردن فهرست مراجع آموزش بدین؟
    من تو google سرچ کردم، یه روش فقط هست ولی مشکل واسه به روز کردن داره. یعنی اگه یه مرجع جدید اضافه کنی دوباره باید از اول شماره گذاری بشه! میخواستم بدونم روش دیگه ی هم هست؟

داره خودمونی میشه ssass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهترین جا

پيش فرض

سلام به همگی
    چند روز پیش رفتم پیش یکی از دوستام توی ادارشون. بعدش یه نامه رو با وورد 2010 توی سیستمش باز کرد که نه میشد از متن کپی بگیری نه میشد نامه رو چاپ کرد و تمام تب ها و ریبون ها غیر فعال بودن!
    حالا میخوام بدونم میشه با فایل وورد کاری کرد که کسی نتونه از متنش کپی بگیره و مهمتر از همه اینکه نتونه پرینتش کنه. راهی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از منوی Insert>>Shapes میتونید شکل مورد نظر را رسم کنید وبرای انحنا دادن به شکل می توانید شکلی که رسم کردید را انتخاب واز منوی format>>edite shape به نقاطی که باید قوس دار بشن گیره اضافه کنید وشکل ساده را به یک منحنی تبدیل کنید

به نام خدا
    با سلام دوباره
    متاسفانه مال منم گزینه edit غیر فعاله
    اون شکل پیشنهادیتون رو هم که انتخاب کرد، باز هم برای اون گزینه edit غیر فعال بود
    Curved Down Arrow رو می‌گم

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    چطوری میتونم صفحه هارو شماره گذاری کنم چند صفحه اول مثلا الف ب ... باشه و بعد 1 2 3 ...
    مرسی اگه زود جواب بدید خیلی عجله دارم
    به نام خدا
    سلام
    برای این کار شما باید در اون صفحه‌ای قرار بگیرید که آخرین حرف (الف، ب،...) قراره بهش اختصاص داده بشه و بعد از اون شماره صفحه شروع میشه
    وقتی در اون صفحه قرار گرفتید از تب page layout روی گزینه‌ی breaks کلیک کنید و از منوی باز شده در قسمت section breaks گزینه next page رو کلیک می‌کنید.

حالا شما اگه در قسمت بالای صفحه کلیک کنید و بخش header و footer رو فعال کنید، می‌بینید که در صفحات قبلی جلوی header و footer نوشته section1 و تو صفحات بعدی نوشته
    section 2
    حالا کافیه شما تو قسمت header و footer اولین صفحه section2 قرار بگیرید و در تب design که فعال شده در بخش navigation روی گزینه link to previous کلیک کنید تا ارتباط این صفحات با صفحات قبلی قطع بشه

بعد از این کار شما در بخش اول صفحات برید و شماره گذاری الفبایی انجام بدین
    و بعد در قسمت دوم صفحات شماره گذاری عددی دلخواه خودتون رو

سلام.
    من دوتا سوال داشتم:
    1- من برای شماره گذاری زیر بخش ها از Heading 3، Heading 2 و Heading 1 استفاده میکنم. Heading اول و دوم درست کار میکنن ولی Heading سوم شماره گذاری رو از 1-1-1 شروع میکنه. میخواستم بدونم چه جوری میتونم درستش کنم تا ادامه ی همون Heading اول و دوم باشه.

2- با استفاده از citation یه سری Refrence اضافه کردم. وقتی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزنم، مراجع رو با حروف الفبا مرتب میکنه. من میخوام با استفاده ترتیب اومدنشون تو مقاله اونارو مرتب کنه.
    ممنون.

در جواب قسمت اول سوال شما که البته حدس می‌زنم منظورتون از headig همون section باشه و اشتباهاً نوشتین، (آخه من در مورد heading و ارتباطش با شماره گذاری چیزی نشنیدم) باید بگم که همون طور که در جواب دوستمون گفتم (بالا) احتمالاً ارتباط section3 شما با section قبلی قطع شده و شما باید در اون صفحات آخری که section 3 هستن header و footer رو فعال کنید و از همون بخشی که در بالا گفتم link to previous رو کلیک کرده تا ارتباط اینبار با سکشن قبلی برقرار بشه

12. 3 کاربر از rouhallah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Darya-eng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نام خدا
    با سلام دوباره
    متاسفانه مال منم گزینه edit غیر فعاله
    اون شکل پیشنهادیتون رو هم که انتخاب کرد، باز هم برای اون گزینه edit غیر فعال بود
    Curved Down Arrow رو می‌گم
    یه template شبیه چیزی که میخواهید درست کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •