دوست من سلام!!
این مودم معمولی که گفتین اندیشه میده مودم استاندارد خود شرکت نیس؟ یعنی در کل می ارزه؟
دامون نت چقدر میگیره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست من سلام!!
این مودم معمولی که گفتین اندیشه میده مودم استاندارد خود شرکت نیس؟ یعنی در کل می ارزه؟
دامون نت چقدر میگیره؟
بعد شما دانلود شب رایگان هم دارید؟
منم 2 مگ دارم از شاتل. مرکز پنجم. شباش از 1 تا 7 رایگانه. ولی این سرویسش تو شب به جا اینکه به شکل نا محدود در بیاد و دانلودش مثلا 50 اینتورا شه متوسط 90 تا 100 ! حالا این همیشگیه یا اینکه جو گیره نمایشگاه شدن نمیدونم! آخه تازه گرفتم این سرویس و .البته خدا کنه همیشگی باشه چون خیلی داره حال میده![]()
موبایل نه!
مودم همون Tplink استاندارده که 30 تومن میفرشه ولی بخاطر نمایشگاه داره تخفیف میده! بنظر من که شرایطش خوبه! شما که اوضاع اندیشه رو میدونید فرقش اینجا فقط تخفیفشه!
دامون نت هم قیمتاشو گذاشته بودم مودمش هم 30تومن بخاطر نمایشگاه یه فلش هم اشانتیون میدن وگرنه قیمت مودم 40 تومنه! یک ماه هم که سرویسADSL رایگان میدن !
راستی سرعت سرویس 128 وایمکس مبین نت ثابت رو 60!
2 Mb/s -شاتل- خط 7
![]()
تو نمایشگاه چند تا قرفه خالی بود! چند تا قرفه فقط دی وی دی نرم افزار و مثلا کسپراسکای و نود32 ارجینال میفروختند!
چند قرفه آموزشگاه بود و تخفیف زیادی برای دوره ها میداد!
چند تا قرفه بیربط بود مثل شهرداری، بانک انصار
، پرتال رشت
، شیرینی کرمانشاهی
، تعاونی بهمن ایثار
، تله کابین لاهیجان
شرکت شهرکهای صنعتی
چند تا قرفه بیشتر تاسیسات مخابراتی داشتند!
یه قرفه انواع پرینتر!
چند تا قرفه سخت افزار بنظرم خوب بودند: عرفان رایانه، ولیعصر ، همراهان سیستم، خزر انفورماتیک و...
یه قرفه آموزش ساخت ربات بود
یه قرفه بود که قراره توش مسابقات گیم برگزار شه!
2تا قرفه نشریات ICT
یه نکته دیگه : بنظرم بهترین طراحی دکور برای اندیشه بود! یه دکور باحال و خوش رنگ سبز فسفری! اگه الان دوباره دوستان نگویند که ما کارمند اندیشه هستیم!
Last edited by Dj_aghamajid; 24-11-2010 at 14:44.
بابا دم احساست گرم.از کجا فهمیدی؟!!!!!!!
وضعیت من چطوره؟
![]()
Last edited by kebrit_saz; 24-11-2010 at 16:08.
doostan sorato too chaloos hal konid.service 128kb 20 gb
دیگه اینطوریاست حاجیت می فهمهاگه یادت باشه تو تاپیک آیفون با هم یه صحبتهایی داشتیم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)