نمیدونم اون سمت راستی رو یه جا دیدم... یادم نمیاد اسمش رو ... اه![]()
نمیدونم اون سمت راستی رو یه جا دیدم... یادم نمیاد اسمش رو ... اه![]()
ا امدن فلورنتینو پرز هر چیزی امکان پذیر می شود
به گزارش RMadridFC: ادریانو گالیانی , نایب رئیس باشگاه اث میلان اظهار داشت در صورت انتخاب پرز به عنوان رئیس باشگاه رئال مادرید , احتمال انتقال کاکا به این باشگاه اسپانیایی زیاد خواهد بود .
گالیانی که دوستی دیرینه ای با فلورنتینو پرز رئیس سابق باشگاه رئال مادرید دارد از دوباره بر مسند نشستن پرز در باشگاه رئال مادرید حمایت می کند .
روابط دو باشگاه رئال مادرید و اث میلان از 2 فصل پیش کمرنگ تر شده و این مساله به خاطر پافشاری های بیش از حد رامون کالدرون , رئیس مستعفی رئال مادرید مبنی بر خرید کاکا نشات گرفته شده بود .
در فصل نقل و انتقالات زمستانی بود که شایعاتی مبنی بر امدن کاکا به رئال مادرید شنیده شد , زیرا در ان زمان باشگاه منچسترسیتی حاضر شد به خاطر خرید کاکا , 100 میلیون یورو بپردازد ولی پرز که رابطه ای دوستانه با سران اث میلان دارد از قبل , قول خرید کاکا را از انها گرفته بود و فقط منتظر اینست که انتخابات تابستانی رئال مادرید انجام پذیرد .
ادریانو گالیانی در گفت و گو با روزنامه مارکا گفت :
پرز یک تاجر بزرگ و دوستی خوب برای من است و امیدوارم که باری دیگر ریاست باشگاه رئال مادرید را برعهده بگیرد و هر انچه که بین ما وجود داشته در تعامل دو طرفه بوده است , من هیچ گاه این حرفها را در مورد هر رئیس باشگاهی نمی زنم .
سپس گالیانی در مورد احتمال انتقال کاکا به رئال مادرید در صورت امدن پرز گفت :
در این مورد با کاکا صحبتی نداشته ام ولی با دوستی ای که بین ما و پرز وجود دارد امکان وقوع هر اتفاقی هست .
وظیفه ما برنده شدن است
خوانده راموس
می دانستیم که بازی اسانی در انتظارمان نیست چون اسپانیول با برد هفته پیشش در برابر بارسلونا روحیه بسیار خوبی داشت و به دنبال یک پیروزی دیگر این بار جلوی هواداران خودی می گشتند .
در نیمه اول بازی خیلی سخت و مشکل پیش رفت ولی بعد از اینکه گوتی گل اول را زد انها فضای بیشتری برای بازیسازی و خلق موقعیت به بازیکنان ما دادند .
هنوز بازیهای زیادی باقی مانده و احتمال وقوع هر اتفاقی هست , پیروزی در این بازی برای ما بسیار مهم بود چون بعد از شکست در برابر لیورپول باید دوباره به وضعیت سابق خود بازمی گشتیم .
هر دو تیم در نیمه اول می خواستند بازی را ببرند برای همین بازی کمی طاقت فرسا شد در نیمه دوم هم هر دو تیم خیلی محکم بازی کردند ولی ما توانستیم به خوبی از گوتی استفاده کنیم .
ما جلوی رائول , 2 مهاجم گذاشته بودیم و در واقع رائول واسطه ای بین خط حمله و خط هافبک بود , به نظر من او خیلی خوب کار کرد و حقش را با گلی که زد بدست اورد .
در هفته های گذشته توانسته بودیم چند نتیجه خیلی خوب را کسب کنیم و تا قبل از بازی با لیورپول تیم ما روحیه بسیار خوبی داشت ولی شکست در ان بازی به ما صدمه زد .
برای همین تلاش کردیم تا دوباره به وضعیت سابق خود برگردیم ولی نباید فراموش کنیم که بازی ما در لیگ قهرمانان هنوز 90 دقیقه دیگر ادامه دارد و مطمئنم که رئال مادرید توانایی پیروزی در هر ورزشگاهی را دارد .
خیلی نگران بازی امشب اتلتیکو مادرید و بارسلونا نیستم چون وظیفه ما کسب پیروزی است که توانستیم در بازی دیشب ان را عملی کنیم .
میاتوویچ
تیم عالی کار کرد , هر چند می دانستیم که اسپانیول با روحیه خوبی پای به این میدان می گذارد ولی با ارامش توانستیم انها را شکست دهیم و از حالا باید خود را مهیای داربی کنیم .
روبن برای ما و تمام مادریدیسموها بازیکن مهمیست و از اینکه می بینم به خوبی بازی می کند لذت می برم و مطمئنم که او در رسیدن به اهدافمان کمک بزرگی خواهد بود , خوانده نیز از او راضیست .
فائوبرت در چند روز گذشته دچار مصدومیت شده بود ولی ما دوست داریم که او هر چه زودتر به میادین بازگردد . گوتی با باشگاه قرارداد دارد و با گلی که دیشب زد نشان داد چقدر برای تیم مهم است , همه ما می دانیم که او بازیکن مستعدیست .
رئال مادرید در مقابل اتلتیکومادرید ؛ بدون په په و اشنایدر
رئال مادرید اسپانیا در بازی مقابل تیم همشهری خود ، اتلتیکو نمیتواند په په و اشنایدر را در اختیار داشته باشد و این را مدیون بازی مقابل اسپانیول است .
دلیل غیبت په په در بازی بعدی تیمش اخطاری است که به دلیل انداختن نه نه بازیکن برزیلی اسپانیول بر زمین ، گرفته است و اما دلیل نبود اشنایدر نیز کارت زرد زود هنگامش در نیمه ی دوم همdن بازی است که به دلیل تکل از پشت به ایوان آلونسو گرفته است .
در این صورت خواندi راموس از نبود این دو بازیکن در بازی مهم تیمش ناراحت است و این وضعیت نیز با لب مرز بودن 7 تن از بازیکنانش امکان وخیم تر شدن نیز دارد .
ریمون کوپا : با وجود رائول هست که تیم ما رئال مادرید واقعی است
در پی درخشش خیره کننده رائول در گلزنی های خود در سال 2009 و به ثمر رساندن گل دوم تیم رئاد ر بازی با اسپانیول 9همین گل خود در 10 بازی خود در سال جدید به ثمر رساند.
پس از شکست رکورد دست نیافتنی الفردو دی استیفانو در 2 هفته پیش توسط رائول در تعداد گل زنی در تیم باشگاهی ال سیه ته الان به طور درخشنده ای در صدر لیست قرار داره و خودش رو در اونجا قرار داده و کسی که قبلا در این مکان قرار داشت هم تیمی دی استیفانو در دوران طلایی بوده که الان داره از کاتپیتان فعلی رئال مادرید تعریف و نمجید می کنه!!
اون در مصاحبه خود با خبرگزاری as بیان کرد که : "من باور دارم که رائول میتونه در تیم بسیار خوب ما بازی کند" این مرد 77 ساله فرانسوی هم چنان اضافه کرد که "رائول جوان بسیار خوب و با استعدادی هست و اون خیلی بازیکن پر تلاشی هست"
انشالله امسال قهرمان میشیم...
واقعا باخت بارسا حال داد...
به به این خوشگله کیه این کنار ؟ دی:
داش زیدان مبارک باشه.
گالياني اعلام كرد:
حضور پرس تنها شرط فروش كاكا به رئال مادريد
خبرگزاري فارس: نايب رئيس باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا گفت: اگر فلورنتينو پرس بيايد كاكا را به رئال مادريد مي فروشم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، آدريانو گالياني مرد ثروتمند ميلان گفت: با دوست خوبم پرس همه چيز امكان دارد. او مي تواند مرا براي فروش اين بازيكن برزيلي تيم ترغيب كند اما اگر مديري مثل كالدورن در رئال مادريد باشد هرگز در اين مورد همكاري نخواهم كرد.
كالدرون در مدت زمان مديريت خود بارها تلاش كرد كاكا را به خدمت بگيرد اما هرگز موفق نشد. او حتي حاضر شد كاكا را به قيمت 150 ميليون يورو خريداري كند اما باز هم با مخالفت مسئولان ميلان مواجه شد.
در واكنش به بيانيه هيات مديره
مياتوويچ: تا پايان سال 2010 قرارداد دارم
خبرگزاري فارس: نايب رئيس باشگاه رئال مادريد به هيچ وجه خيال استعفا و ترك باشگاه را ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پدراگ مياتوويچ نايب رئيس و بازيكن اسبق رئال مادريد گفت: در بيانيه هيات مديره آمده است كه چون كالدورن رفته من هم بايد بروم. من اموال باشگاه نيستم كه با رفتن يك نفر در موردم قضاوت شود.
وي افزود: تا پايان 2010 قرارداد دارم و هرگز استعفا نمي كنم. باورم نمي شود پس از اين همه تلاش براي باشگاه اين چنين پاسخم را بدهند.
مياتوويچ در استخدام كاپلو نقش مستقيم داشت اما مخالف آمدن شوستر به رئال مادريد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)