تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 801 از 2014 اولاول ... 30170175179179779879980080180280380480581185190113011801 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,001 به 8,010 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمیدونم چی بگم. فقط باید به آینده امیدوار بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه H.TiFuSi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پس از پيروزي برابر سرخ‌پوشان

جلالي: پرسپوليس قهرمان ليگ برتر مي‌شود

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: ‌بدون شك تيم پرسپوليس بار ديگر قهرمان ليگ برتر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجيد جلالي پس از پيروزي سه بر دو فولاد خوزستان مقابل پرسپوليس گفت: بارها گفته بودم كه شرايط تيم ما در ادامه مسابقات ليگ برتر بهتر خواهد شد و امروز ما با خودباوري كامل برابر اين تيم قدرتمند به پيروزي رسيديم و چهره واقعي خود را نشان داديم.
    وي افزود:‌ بازيكنانم در اين مسابقه حساس همه برنامه هايم را در ميدان پياده كردند و به همين دليل نتيجه دلخواه را كسب كرديم.
    جلالي گفت: خود را براي رويارويي با تيم اصلي پرسپوليس آماده كرديم؛ اما ذخيره‌هاي اين تيم نسبت به بازيكنان ثابت انگيزه بيشتري داشتند.
    سرمربي فولاد درباره سنگ‌ پراني تعدادي از هواداران در دقايق پاياني مسابقه به سوي اعضاي پرسپوليس تاكيد كرد: بدون شك كساني كه آن رفتار را انجام دادند هوادار فولاد نبودند زيرا دليلي نداشت كه در حالي كه با نتيجه 3 بر يك از حريف پيش بوديم چنين عملي را انجام دهند. مطمئنم آنها ضد فولاد بودند و مي‌خواستند پيروزي ما را زير سئوال ببرند.
    جلالي گفت: معتقدم كه پرسپوليس تيم بزرگي است و در پايان ليگ نيز بدون شك قهرمان مسابقات خواهد شد. بازيكنان اين تيم با وجود اين شكست عملكرد بدي نداشتند و اين بازيكنان فولاد بودند كه خيلي بهتر از حريف بازي كرده و به پيروزي رسيدند.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فقط خدا کنه بازی بعدی را ببریم

اگهه برق را ببیریم خیلی امیدمون میره بالا
    اما اگه خدای نکرده نتیجه نگیریم می ریم ته چاه

یعنی این بازی 2 تا رو داره یا بالای بالا یا ته چاه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره
    اگر برق رو ببریم دوباره روحیه تیم میره بالا
    فقط خدا کنه کریم برسه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چیزی که من رو نگران میکنه این رویه بازی کردن تیمه...
    معمولا اکثرتیمها هفته های اول هماهنگ نیستند و خوب نتیجه نمی گیرند ولی بعد از چند هفته به شرایط ایده الشون میرسند...
    اما در پرسپولیس ما خلاف این قضیه رو می بینیم ...
    هفته های اول خوب بودیم ولی الان هر هفته جلوتر میریم ناهماهنگ تر میشیم مخصوصا در دفاع...
    البته پارسال هم در پایان نیم فصل اول هم شاهد این افت بودیم ولی یه خوبی داشت که تو نیم فصل اول خوب امتیاز جمع آوری کرده بودیم و این افت با توجه به کسر امتیاز زیاد در رده بندی تاثیرگذار نبود و تیم در بدترین شرایط به رده سوم سقوط میکرد...
    ولی امسال خیلی زود داریم امتیاز از دست میدیم و این امتیازات راحت از کف رفته در هفته های پایانی لیگ تاثیر خودش رو نشون میده...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

افشین قطبی: استعفاء نمی دهم ، اگر می خواهید اخراجم کنید

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت : پارسال هم گفتم من استعفاء نمی دهم وامسال هم همین است، اگر می خواهید من را اخراج كنید كه دراین صورت با قلبی پردرد از تیم محبوبم جدا می شوم.
    به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، افشین قطبی پس شكست مقابل فولاد خوزستان در نشست خبری گفت : در دقایق نخست بازی در كار دفاعی اشتباه كردیم و همین موضوع باعث شد گل نخست را دریافت كنیم ؛ البته داور هم پنالتی پرسپولیس را نادیده گرفت.

قطبی ادامه داد : وقتی تیمی از 35 متری گل می خورد و نمی تواند از دو متری گل بزند ؛ چنین وضعی برای آن طبیعی است ؛ وقتی نتیجه دو بر یك به سود فولاد شد تاكتیك را عوض كردیم و از جناح چپ به حریف حمله كردیم .

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران ادامه داد : در ابتدای بازی به علت نا هماهنگی خط دفاع گل خوردیم و وقتی كه نتیجه 3 بر یك به سود فولاد شد اعضای تیم به طوركلی تمركز خود را از دست دادند .
    قطبی تاكید كرد : چهار موقعیت گل صد در صد داشتیم كه اعضای تیم مثل كریمی و ماركو با اشتباه خود آنرا را هدر دادند به هرحال فوتبال همین است و باید برای جبران این نتایج تلاش كنیم . بازیكنان پرسپولیس در ادامه با بازی های خوب خود این روند را تغییر می دهند و نتایج را جبران می كنند.

وی گفت : این موضوع جدید نیست كه پرسپولیس در اهواز موفق به بردن نشود و تاریخ بازی های پرسپولیس با تیم های اهوازی این موضوع را ثابت می كند ، در بازی مقابل فولاد 5 بازیكن اثر گذار پرسپولیس حضور نداشتند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران تصریح كرد : نمی خواهم این مسائل را برای شكست خود بهانه كنم ولی هر تیمی بهترین بازیكن های خود را نداشته باشد متضرر می شود.

قطبی با تبریك به فولاد خوزستان به علت بازی خوب این تیم گفت : از تماشاگران اهوازی شكایت دارم چون هر بار كه به این شهر آمدم در ورزشگاه فحاشی و پرتاب بطری را دیده ام ولی این كار شخصیت اهوازی ها نیست چون بیشتر مردم اهواز مهربان و مهماندوست هستند.

وی با اشاره به دو شكست اخیر پرسپولیس مقابل ابومسلم و فولاد گفت : برای پرسپولیس بازی كردن در شهرستان دشوار است چون انگیز های همه تیم ها مقابل پرسپولیس چند برابر می شود حتی یكی از بازیكنان ابومسلم در فرودگاه به من گفت فقط به شكست پرسپولیس فكر می كردم و به همین علت همه توان و انگیزه خود را به كار بردیم .

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت : باید با تمركز بیشتر به فكر رفع مشكلات دفاعی خود باشیم و برخی از خبرنگاران با گفته ها و نوشته های خود باعث به وجود آمدن روحیه منفی در میان بازیكنان شدید و به همین علت این بازیكنان اعتماد به نفس خود را از دست داده اند .

قطبی تصریح كرد : این نتیجه آخر دنیا نیست و پرسپولیس تا پایان فصل 24 بازی دیگر هم در پیش دارد و پرسپولیس از 10 بازی انجام شده 4 را بازی برده است كه این سه بازی از آنها در شهرستان ها برگزار شد .

وی تصریح كرد : نوید روز های خوشی را به هواداران می دهیم و باز هم قهرمان خواهیم شد .

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران درباره گل نخست فولاد هم گفت : خودم هم نمی دانم چطور این توپ تبدیل به گل شد و وقتی به این صورت از 35 متری گل می خوری روحیه تیم خراب می شود .

قطبی افزود : باید در تمرینات بهتر عمل كنیم و بازیكنان را به فرم اصلی خود برگردانیم هواداران هم باید در این موقعیت حساس از تیم حمایت كنند تا به حالت اولیه خود برگردیم .

وی تصریح كرد : تاكیتیك هایی كه استفاده كردیم خیلی خوب بوده است ولی فقط نتیجه نمی دهد تبدیل به بدترین تاكتیك ها می شود .

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران درباره احتمال اخراجش از این تیم به وضع پارسال خود در این باشگاه اشاره و تاكید كرد : استعفاء نمی دهم ولی حق طبیعی باشگاه است كه من را اخراج كند ؛ پارسال هم همین اتفاق پس از بازی با استقلال اهواز برای من افتاد .

قطبی خاطرنشان كرد : پارسال هم گفتم من استعفاء نمی دهم و امسال هم همین است ، اگر می خواهید من را اخراج كنید كه در این صورت با قلبی پردرد از تیم محبوبم جدا می شوم . باید بگویم برای من جا زیاد است و حق باشگاه هم است كه سرمربی تیم را عوض كند.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یادمه یه بار مرزبان گفته بود تاریخ بین ما و قطبی قضاوت خواهد کرد
    اون موقع خندیدم بهش
    اما الان یه کم دو دل شدم
    یعنی ..............

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي بعد از اينكه تيم فوتبال پرسپوليس با نتيجه سه بر دو مقابل فولاد خوزستان شكست خورد به جريان مسابقه اشاره كرد و گفت: ما بازي را خوب شروع كرديم؛ اما داور مسابقه يك ضربه پنالتي و يك كارت قرمز را بسود تيم پرسپوليس ناديده گرفت و اين تصميمات باعث شد كه روند بازي تغيير كند.
    وي ادامه داد: گل احمد آل نعمه نيز شيرازه تيم ما را در ادامه مسابقه بهم ريخت، البته پرسپوليس هميشه در اهواز مشكل داشت و به همين دليل در اين ديدار ما نتيجه دلخواهمان را به دست نياورديم.
    قطبي خاطرنشان كرد: از عملكرد بازيكنانم راضي هستم؛ اما از تماشاگران اهوازي انتظار داشتم كه رسم مهمان نوازي را بهتر بجا آورند و نبايد آن برخورد را در دقايق پاياني با تيم ما مي‌كردند.
    سرمربي پرسپوليس درباره ضعف خط دفاعي تيمش و دريافت 7 گل در سه مسابقه اخير تاكيد كرد: بدون شك ما در خط دفاع مشكل داريم و به زودي تغييراتي را در اين پست ايجاد خواهم كرد. به زودي يك مدافع جديد را جذب مي كنيم تا اين مشكل رفع شود،
    قطبي تاكيد كرد: در ديدار مقابل فولاد ما 5 بازيكن اصلي‌ را در اختيار نداشتيمغ اما اين نكته نمي تواند توجيهي براي شكست ما باشد و من قصد اين كار را ندارم.
    سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه به دلخوري مسئولان و مديران باشگاه چه واكنشي نشان خواهد داد، تاكيد كرد: آماده هرگونه برخوردي از سوي هيئت مديره هستم. آنها اختيار تام دارند كه مرا بركنار كنند؛ اما بعنوان يك مربي حرفه اي هرگز از سمت خود استعفا نمي‌دهم.
    وي تصريح كرد: فصل گذشته پس از ديدار با استقلال اهواز و شكست سنگين در برابر اين تيم ليدرهاي پرسپوليس از من خواستند از اين تيم جدا شوم؛ اما آن كار را انجام ندادم. آنها حتي در يك اتاق مرا مورد بازجويي قرار دادند؛ اما من مربي حرفه‌اي هستم و تاكيد مي‌كنم كه در فصل جاري با 70 امتياز قهرمان ليگ برتر ايران خواهم شد.
    قطبي در پايان گفت: تا پايان رقابت‌ها 24 مسابقه ديگر باقي مانده است و ما مي‌توانيم نتايج خوبي را بدست آوريم.
    منظورش رحمان رضاییه؟!
    اگه بیاد که خیلی خوب میشه !

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با رسيدن باقي بازيکنا تيم به روزهاي اوجش برميگرده

در ضمن تو نبود بازيکناي آث نوروزي هم گل زد : در کل باختن 3 -2 اونم به اين شکل همچين زياد هم بد نيست

هنوز کلي راه مونده واسه لغزش تيماي ديگه و ما بايد آماده ي فتح 3 جام باشيم

بهتره به عملکرد بچه ها و کادر فني هم ايمان داشته باشيم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با مربي پروازي از اين بهتر نميشه كه . قطبي فقط منتظره اينه كه كي ليگ تعطيل ميشه بره دوبي زنشو ببينه . خدا كنه وضع بهتر بشه وگرنه اينجوري آخره فصل پنجمم نميشيم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •