با در آوردن گیم پد مشکل حل شد
ممنون
با در آوردن گیم پد مشکل حل شد
ممنون
سلام من یه مشکل با بازی gears of war دارم وقتی نصب تموم میشه و کرکش میکنم و میخوام برم تو بازی این ارور رو میده :
: cannot run wargame-g4live.exe modified please reinstall the game
لطفا کمک کنید
تو رو خدا کمکم کنید
در جدیدترین مشکلی که با کارت گرافیک 4870 512 Toxic برای من بوجود آمده هنگام اجرای بازی ها پیغام زیر نمایش داده می شود
که بعد از کلیک روی دکمه dont send چند دقیقه ای می شود دوباره بازی کرد ولی دوباره این پیغام تکرار می شود که بعد از دو سه بار پیغام زیر ظاهر می شود که باید سیستم ریست شود
اگر به این پیغام ها توجهی نکنم صفحه سیاه میشه و فن کارت گرافیک با سرعت خیلی بالایی شروع به چرخیدن میکنه و خیلی صدا می ده که باید سیستم رو ریست کرد
به نظرتون حالا چکار کنم و ایراد از چیه
آیا ایراد از کارت گرافیکه و باید چکار کنم
win XP SP2
P5Q
Q6600
4870 512 Toxic
2 gig 1066 OCZ
Monitor samsung 2033 SN
power: AC Bel 560w active pfc
شما از مسیر زیر رفتی؟سلام من یه مشکل با بازی gears of war دارم وقتی نصب تموم میشه و کرکش میکنم و میخوام برم تو بازی این ارور رو میده :
: cannot run wargame-g4live.exe modified please reinstall the game
لطفا کمک کنید
gears of war\GEARSOFWAR\binaries\startup
شما کاری رو که گفتم کردی یا نه؟تو رو خدا کمکم کنید
در جدیدترین مشکلی که با کارت گرافیک 4870 512 Toxic برای من بوجود آمده هنگام اجرای بازی ها پیغام زیر نمایش داده می شود
که بعد از کلیک روی دکمه dont send چند دقیقه ای می شود دوباره بازی کرد ولی دوباره این پیغام تکرار می شود که بعد از دو سه بار پیغام زیر ظاهر می شود که باید سیستم ریست شود
اگر به این پیغام ها توجهی نکنم صفحه سیاه میشه و فن کارت گرافیک با سرعت خیلی بالایی شروع به چرخیدن میکنه و خیلی صدا می ده که باید سیستم رو ریست کرد
به نظرتون حالا چکار کنم و ایراد از چیه
آیا ایراد از کارت گرافیکه و باید چکار کنم
win XP SP2
P5Q
Q6600
4870 512 Toxic
2 gig 1066 OCZ
Monitor samsung 2033 SN
power: AC Bel 560w active pfc
Last edited by mehdy.z; 25-02-2009 at 02:47.
[quote=mehdy.z;3538707]شما از مسیر زیر رفتی؟
gears of war\GEARSOFWAR\binaries\startup
بله من از این مسیر میرم
بله من از این مسیر رفتم
پس با این حساب من حدس میزنم که مشکل از کرکت هستش یه درخواست از این تاپیک بده ببین مشکلت حل میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . من بازي The Battle for Middle-earth رو نصب کردم . ولي متاسفانه پس از حدود 5 دقيقه بازي کردن ، هم تو Skirmish و هم تو Compagin همه تجهيزات و افراد و ساختمان ها نابود مي شن و پيغام هاي زير مياد :
Game Over
Defeated
تقريبا فکر مي کنم مي دونم مشکل از کجاست . پک من موقع نصب سريال نمي خواد . يعني پک اروجينال EA نيست . تو Registry هم اين بازي ثبت نمي شه . فکر مي کنم EA از اين راه مي خواد کاربراي متخلف رو اذيت کنه . حالا به نظرتون چيکار بايد کنم ؟
البته اين مشکل تو همه بازي EA اعم از ژنرال و Red Alert هم بود .
خوب شما یه بار ویندوزت رو عوض کن .
اگه بازم همون مشکل بود ، یه کرک دیگه رو امتحان کن .
سلام.من تو بازی F.E.A.R 2 مشکل دارم.وقتی بازی رو اجرا میکنم صدا نداره!
کسی میدونه باید چیکار کنم؟برنامه های توی cd رو نصب کردم.کرکم که نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)