کی گفته شما با 5 min وصل شدن به لایو قراره بن بشی ؟! ما عمریه داریم بازی میکنیم هنوز بن نشدیم !
کی گفته شما با 5 min وصل شدن به لایو قراره بن بشی ؟! ما عمریه داریم بازی میکنیم هنوز بن نشدیم !
خوب میشه بدونم دقیقا فکر میکنید برای چی ban میشید ؟
چون هیچ راهی جز live نداره
سلام.همه ایکس باکس ها بازیها رو با یه کیفیت اجرا میکنن یا مثل کامپیوتر بالا پایین داره؟؟؟
یعنی این ارکد 260 تومنی مثل پریمیوم 430 تومنی بازیها رو اجرا میکنه؟؟
بلی ! ولی خب کیفیت بازی بستگی به TV شما داره ! اگه با یه LCD TV FULL HD بازی کنید میتونید بالاترین کیفیت رو داشته باشید !
صفحه ی اول کامل توضیح داده شده.
دوستان من توی یک سایت خوندم که ماکروسافت اعلام کرده 11 اگوست (یعنی 15 روز دیگه) آپدیت جدید داشبور New Exprince بر روی شبکه Live قرار میگیره!
البته تغییرات زیادی نکرده!
حقیقت داره؟
تغييراتش اكثرا مربوط به live ميشه ولي تا اونجايي كه من ميدونم پاييز قرار بود واسه download گذاشته بشه
Last edited by halflife g; 28-07-2009 at 10:48.
دقیقا هر هنگ کردنی مربوط به مشکل گرما نیستنوشته شده توسط [S.Y.K
یک سال پیش دشتم وگاس 1 بازی میکردم هی هنگ می کرد
بقیه بازی ها هیچ مشکلی نداشت ولی رینبو سیکس هم بد لود میشد هم گیر میکرد (البته 2-3 دقیقه اول گیر نمیکرد) هم تکستچر هاش لود نمیشد دیسک هم مالزی بود (یعنی مذخرف) ولی یک خط کوچیک هم نداشت
کلا بازی هایی که مثل رینبو که حجمشون زیاده و با حضار بدبختی تو 8 گیگ جا شدن اگر مالزی باشن یا شبیه اونها احتمال هنگ دستگاه زیاده
Last edited by farazp30; 28-07-2009 at 11:11.
ماله من هم دقیقا اینجوری شد 2 بار
dvd هم جنسش واقعا خوب هستش
به نظرم از بازی هستش چون به غیر از prototype و fallout3 تو هیچ بازی این مشکل رو نداشتم
نظر شما چیه؟؟؟؟؟
بله اما در صورتی که بازی توسط DVD درایو اجرا بشه !! اگه در زمانی که بازی از روی هارد Load میشه هنگ کنه مشکل از دستگاه هست
البته میشه بازم بگیم که مشکل از DVD بوده که شاید بد رایت شده که باعث شده بازی هم بد نصب شده باشه.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)